Magazin /magazin/bizarno
1039 ogledov

Titanik: Tajni telegrami razkrivajo, kaj so naredili s trupli

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dušan Jakič 13:23 15.maj 2017.

    že vredu, a izbira metode ni ravno politično korektna. Lahko bi pač zmetali dol trupla glede na starost in ne na družbeni status.

  • zdrej 12:58 15.maj 2017.

    Mogoče res šokantno. Me pa zanima, če bi vi bili odločevalci v taki zadevi. A se odločiti prepeljati vsa trupla in s tem tvegati dodatne bolezni ali celo potopitev ladje ALI narediti "šokantno" potezo in rešiti sebe s preživelimi vred? ...prikaži več? Mislim da je slednje boljša rešitev. Ne smemo pozabiti, da so reševali, kaj se je rešit dalo. In da za sodbo o tem ali je to šokantno, nehumano, kruto itd. v tem članku niti približno ni dovolj informacij. Recimo, kako velika je bila reševalna ladja, kakšna je bila preostala nosilnost, kako dolgo bo plula, preden bo rešene predala na kopno ali drugi ladji?

  • cogocogo 18:48 15.maj 2017.

    tu ni problem prostora sredstev za balzamiranje in podobno pas pa druzbeno RAZSLOJEVANJE\s\szal je tega danes se velikoooooo vec ,,se vidi za v nasem zdravstvu kako imajo premozni ze glede statusa velikoooooo vec pravic ,tako je na sodiscih in vseh ...prikaži večscih in vseh drzavnih institucijah ,,,,denar sveta vladar vsak dan bolj ,,,a mislis da ribe bogatunov ne bi papcale ,,verjetno veliko raje saj so bolj rejeni ,,

  • jakec1575 16:04 15.maj 2017.

    Meni je bolj žalostno to, da danes ne bi bilo nič drugače. Lahko pljuvamo čez socializem, ampak dokler je bil na svetu, se je kapitalizem skušal kazati kot boljši in socialen, da pokaže, da je boljši. Ko je socializem mrknil, ...prikaži več smo spet dobili trdi liberalni kapitalizem in to najbolj v bivsih socialisticnih državah. Vrednota je izkoriščati delavca, ga ne plačati, bolj ko nategneš delavce in državo, večji car si. Slovenija ni izjema. boljši ko je avto in več denarja ko si grabežljivo spravil v svoj žep, večji car si. zato pa je bil socializem dober. Zaradi njega so tudi na zahodu bolje živeli, ker je delavec dobil več kot danes.

  • AnzeSmolej 18:36 15.maj 2017.

    Raziščite zakaj so na Titaniku umrli 3 najbogatejši zemljani takat! In kaj je bila posledica tega! In kdo je zadnji moment odpovedal potovanje! Rezultat je da smo danes vsi sužnji denarju, ki nima vrednosti!

  • JONIJONI 19:45 15.maj 2017.

    A je sploh važno, če te pojejo črvi ali pa škampi!?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.