Slovenija
34 ogledov

Tja Hrvati zaidejo le, ko okopavajo krompir

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Andrej Kovačič 20:50 30.junij 2015.

    verjetno si mlad še pa pišeš tumarije zato :) na hrvaški plaži je vlki pir 1,6 evravra in zaj mi povej kje je ogromno ceneje :) arabske države izvzemi, pa zimbabwe tudi

  • Swap 07:03 01.julij 2015.

    sam se ti vozi,Mene pa mojo druzino je ceneje prislo 14 dni Turcije all in.. kot 14 dni na Ciganskem.

  • legija 20:31 30.junij 2015.

    Še prosili nas bodo, da pridemo, banda kockasta!

  • slajan 20:20 30.junij 2015.

    Ena skupna točka pa le je: vsi nosimo EURote v našo lipo.

  • Papaja Popi 20:10 30.junij 2015.

    In naši še kar drvijo v Hrvaško, čeprav so druge države ogromno cenejše.

  • vzev 21:56 30.junij 2015.

    Papaja Popi ima kar prav. Hrvaška je kar draga za to kar ponuja. Ceneje te pride, da družini plačaš polet, npr. v Francijo kot pa par kilometrov hrvaškega trajekta. Tako, da hrvaška je precej draga in njena prednost je samo ...prikaži več to, da nam je blizu.

  • Pepe007 07:41 01.julij 2015.

    Pol pa v jok in na drevo, ko v muslimanski državi malo spoka po plaži...

  • primorc91 08:24 01.julij 2015.

    Pozabili so povedati, da hrvaški turistični delavci radi pretepajo turiste kar tako malo za dobrodošlico. Še pomnete kako je lani hrvaški gostilničar brutalno pretepel nekega nizozemskega turista.

  • kapibara 09:11 01.julij 2015.

    Pokal ni v Turčiji... še..

  • kapibara 09:14 01.julij 2015.

    O v LJ pijem pivo v steklenici od 1.50.. pa vse tja do 1.60... kamor pač jest zahajam.. res pa to ni v centu LJ, ker ne maram tistega vsiljivega razkazovanja po lokalih ob Ljubljanici..

  • kapibara 09:16 01.julij 2015.

    Tisto je bil ta uvožen slaščičar, mogoče je imel samo njihovo državljanstvo, pa še to le zaradi lokal..

  • gregapovhe 10:20 01.julij 2015.

    Kje v Ljubljani pa dobiš pivo za tako "smešno" ceno? Smešno zato, ker te povsod olupijo in nabijejo ceno piva v ... kot da bi v puščavi vodo iskal.

  • dragec 14:11 01.julij 2015.

    tebe tvoj JJ lahko odpelje v Trento

  • allstarr111 19:20 01.julij 2015.

    E jest jih ne :) jih pa precej pustim pri nas, je naše morje majhno ampak je le naše.no plavam pa samo v bazenih, morske vode se ne pritaknem

  • patriarh 21:29 30.junij 2015.

    Najdražji pir je danes zihr v iraku in Siriji. Baje, da ponekod morš že samo za požirek alkohola plačat z življenjem.. Malo črnega humorja. Tudi ta zapis na Facebooku, o katerem piše ''novinar'' I. H. je (če ne drugega že ...prikaži več star) potrebno jemati s humorjem in z rezervo, tako, kot so ga tudi druge nacijo, o katerih govori in nenazadnje, tako, kot so ga tudi Hrvati, saj večina zapisa govori o Hrvatih in njihovem izkoriščanju turistov z oddajanjem apartmajev. Tako.

  • Blanka Piromanka Zaspanka 23:19 30.junij 2015.

    Khm... Ceneje te pride če družini plačaš polet v Francijo? Predposstavljam, da imaš v mislih kakšen košček prelepe Francoske obale (Azurne?) No, pa saj niti ni važno. Tudi če vzamemo za primer kakšen nizko cenoven aranžma v nehrvaški deželi (Turčija, ...prikaži več Grčija, Egipt...) je cena letovanja (prevoz+spanje+hrana) zelo visoka! Če imaš štiričlansko družino lahko na Hrvaškem najameš apartma (povprečje nekje 50€/dan) in veliko hrane lahko prineseš od doma. Recimo da ne rineš ravno na Hvar. Pa zaokrožimo na nekje 800€ (kar je višek viška), ki ga ta družina porabi za prevoz+spanje+hrano. Bi rada videla en aranžma za 4 člansko družino (dva 12+ letnika), ki bi poletel v daljne dežele za 800€ in za ta denar tudi jedel in spal. In ne Hrvaška še ni draga. Cene piva npr v lokalu so marsikje v centrih mest, cenejše kot v Sloveniji v najbolj zabačeni vasi! Za cene trajektov se pa strinjam. Te so absurdne. Sicer se pa da, če se le malce naprej zapelješ, do marsikaterega otoka, prit veliko ceneje. Npr na Hv

  • Blanka Piromanka Zaspanka 12:57 01.julij 2015.

    Nekaj koščkov pri mojem prešnjem komentarju mi ni objavilo, ravno ta del, kjer sem pisala o trajektnem prevozu. Če se malo znajdeš in malce naprej zapelješ in ne vzameš izhodiščne točke za trajekt ravno v Splitu, lahko precej ceneje prideš ...prikaži več skozi. Sicer plačaš malce več za bencin, ampak še vedno je ceneje. In ceneje tudi od poleta z letalom. Enako je sicer pri apartmajih. Ko sva midva še hodila v apartmaje, sva si vedno že nekje okoli novega leta vzela kakšno urico ali dve časa in pregledala apartmaje in pošiljala maile za rezervacijo. In vedno sem dobila lep in kul apartma-ponavadi v večini s pretežno novo opremo za precej manj denarja, kot pa če bi se lotila iskanja in rezervacij v juniju npr. Tudi danes se še da dobit dobre in ugodne apartmaje. Samo je pa treba mal pogledat po netu in si vzet čas za iskanje.

  • macko 10:02 01.julij 2015.

    zaspanka : "vzev" govori o tem, da je polet Zadar-Paris cenejši od trajekta Zadar- Molat, npr.apartma za 50 EUR, ' bo že precej kilav, brez klime, moscitos included, etc..pač imaš zagato prevelike izbire : Azurna obala, Lepa njihova, ...prikaži večova, najceneje bo pa doma. bon voyage...

  • Blanka Piromanka Zaspanka 13:02 01.julij 2015.

    Sta pa tu tudi dve vrsti počitnic-tiste z letalom se vsekakor razlikujejo od teh, na katere se popelješ z avtom. Jaz ne maram bit odvisna od najemniških prevozov, ampak sama od sebe. Zato mi tovrstne variante sploh ne odgovarjajo. Sem ...prikaži več premičen dopustnik, kar pomeni, da vsak dan hodim na druge plaže, raziskujem območja... In zato poznam širši obalni del Hrvaške precej dobro in upam rečt, da lahko tistih 14 dni dopusta dobro živiš za soliden denar. Na splošno je cenejša od Slovenije, manj je lupljenj za parkirnine, plaže tudi še nikdar nismo plačali (kot se je to dogajalo pri nas-pa naše plaže jim do mezinca ne pridejo). In še in še.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.