Slovenija
40 ogledov

"To je bilo nečloveško"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • siesta 16:03 23.oktober 2012.

    V redu vi 3 spodnji majstri.Potem mi pa razložite,kdo je pustil tistega Forrest Gumpa teči z baklo?Nekdo je ja moral začeti in kolikor mi je razumljiv članek je začetek vsega sranja tisti tekač na 100m z baklo?..Minister naj odstopi,pa bomo vsi zadovoljni.

  • mars 14:30 23.oktober 2012.

    tako bi policisti morali vedno posredovati ob takih neredih, ker pa so do sedaj z njimi delali z rokavicami, je pa zdaj vse narobe, samo poglejte si tujino ob takih neredih, pa vam bo vse jasno

  • vanč 15:51 23.oktober 2012.

    Take fakine treba pri priči odsteniti ,če prideš na tekmo,navijaj za moštvo ne pa prideš da delaš nered.Taki so za mene izbrisani ali pa tisti z juga Srbije.

  • vico 18:36 23.oktober 2012.

    lejte ti volfi in podobni se mal umirte sej to so ja ljudje,mal se zamislte ce bi keri bil tam od vas me prou zanima pol vasi komentarje.tako zivinsko se se zivali ne tepe kaj sele ljudi

  • vico 18:37 23.oktober 2012.

    ti siesta bi pa tebi baklo miru zatlacu u rito

  • wolfyy 20:11 23.oktober 2012.

    definicija človeka: 1. bitje, ki je sposobno MISLITI in govoriti.navijači očitno niso sposobni razmišljati o posledicah, če ne ubogaš navodil.

  • širhakl 22:11 23.oktober 2012.

    A mi lahko en nogometni/hokejski etc. navijač argumentirano razloži,zakaj je proti kulturnim ljudem,za kakršne se imajo, policijo sploh potrebno aktivirat,kar še podraži dogodek.Pa ne mi rečet,da vsa ta sranja,ki jih počnejo pašejo k nogmetu pa hokeju pa...

  • siesta 17:41 23.oktober 2012.

    Ja sej tisti z baklo jim je pa samo prinesel ogenj miru a kako...Daj bodimo pošteni,nekomu je bilo to v interesu in jim je uspelo po celi črti.Če bi forrest gumpa ustavili tako kot se zagre,do tega sranja ne bi ...prikaži več prišlo...torej minister ki zagovarja to pomanjklivo početje policije,naj odstopi,preden nastrada kakšen otrok....

  • wolfyy 14:45 23.oktober 2012.

    najlažje je jokat sedaj ja. zakaj se pa niso pomirili oz. prostovoljno zapustili tribune? oni vate lahko vržejo sedež, ti njih pa še grdo ne smeš pogledat? osebno bi dal policiji v takih primerih še dovoljenje za streljanje z vodnim ...prikaži večm topom!!! če policija reče prenahaj razbivat...prenehaj, druga za moje pojme te lahko ustavijo kakorkoli, če policija reče zapusti območje...ga zapusti, drugače zaradi mene te lahko razžene kakor hoče. kaj so delali pa nedolžni ljudje na tribuni, nekaj minut po tem, ko se je pozvalo naj jo zapustijo pa ne vem.

  • tina-88 21:06 23.oktober 2012.

    haha, to pa je izjava leta: Policisti so dolžni preprečiti nasilje...ja PREPREČITI!!! Ne pa ga POVZROČITI!! In mislim, da vsi ki imamo oči, smo videli kdo je povzročil vse skupaj...Povzročili in končali so ga policisti. povzročili s tem da so ...prikaži več pustili vijoli preteči celotno igričše, da mu je uspelo vreči baklo med Dragonse, končali pa so ga z nasiljem nedolžnih ljudi! Če pa gospod "minister" misli, da je tako posredovanje policije primerno, res ne vem kakšna usposabljanja te (štajerski) "policisti" imajo, da so še vedno na nivoju neandartalca....sicer pa je to od štajarcev pričakovano ;)

  • wolfyy 22:42 23.oktober 2012.

    še ta dodatek... mogoče bi bil čas da se domačemu moštvu ob primeru večjih razgredov določi poraz za zeleno mizo z 3:0, kot je to v veliko primerih v tujini + ene 3 tekme brez navijačev.tako bi moštvo ...prikaži več poskrbelo za varovanje tujih navijačev in domači navijači bi pljuvali v lastno skledo, v primeru, da so za izgrede pa krivi izključno gostujoči navijači pa gostujoče moštvo izgubi za zeleno mizo z 3:0.torej v primeru zdajšnje tekme izgubi maribor s 3:0, če navijača, ki je vrgel baklo ne bi bilo, izgubi olimpija s 3:0. zadeva bi najbrž bolela bolj kot 3000€ kazni.

  • mars 17:12 23.oktober 2012.

    no že res, da so bili izzvani s tisto baklo, sam glede na to, da so bili navijači Maribora na drugem koncu stadiona, ne vem, zakaj so trgali stole, te jih metali v policiste, verjetno so ciljali na drugo stran ...prikaži več ali kaj?...to niso navijači, to so huligani in na takšen način sproščajo svoje frustracije...čim prej sprejet zakon o navijačih in nato prepoved ob takih dogodkih za kršitelje, me pol zanima, če bodo še vedno tako agresivni...pravilna reakcija policistov, še v Ljubljani takšno posredovanje, ko pride do kršitev pa bo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.