Magazin /magazin/film-glasba-tv
117 ogledov

Toliko bo stala Ema 2017

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 08:39 22.februar 2017.

    Žurnal, očitno nimate niti najmanjšega pojma, koliko sicer stanejo te zadeve, sicer ne bi pisali pompoznih naslovov češ, kako veliko to stane. 80 jurjev za tehniko za šest dogodkov je, glede na videni nivo, poceni.Sploh pa v javnosti velja, ...prikaži več da je daleč najboljši segment letošnje EMA-e ravno scena in osvetlitev.Kar je žalostno je, da RTV Slovenija ni sposobna EMA-e narediti bolj ekonomsko pokrite v smislu, da bi jo bolje iztržila z reklamami in prodanimi vstopnicami.Takšna prireditev bi z boljšim marketingom in organizacijo lahko postala celo profitabilna.Žurnal, prav je, da odkrivate nesmotrno porabo javnih sredstev ampak tukaj ste brcnili v temo, kot že dolgo ne. Očitno je, da nimate pojma o pojmu, kaj pišete.

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:45 22.februar 2017.

    Zadnji stavek tvojega komentarja povzame vse bistvo Žurnala kot medija

  • izRODEk 13:41 22.februar 2017.

    Žurnal24 sploh ni slabo zasnovan portal. Problem ima v tem, da prevečkrat zavaja s pompoznimi naslovi in samega sebe postavlja v ceneni razred rumenih medijev z nepomembno vsebino.Drugače pa so že kar nekajkrat dregnili v pereče teme in ...prikaži več dosegli omembe vreden učinek.Ni toliko zanimivo, če objavljajo mnenje nekoga, da je 80 jurjev veliko za to, kar je EMA od tehnike prikazala. Je pa diskutabilno, ali je prav, da se v to vlaga, da se vlaga na način, da se nazaj dobi tako malo in podobno.Več analitičnosti in manj sodb, pa bodo super.PS: kritičnost komentatorjev lahko samo pripomore k izboljšanju portala. Če bomo vsi samo hvalili, se lahko samo pokvarijo, napredovali zaradi tega prav gotovo ne bodo.

  • Boris Odreitz 23:58 22.februar 2017.

    to sranje bi morali popustiti saj to ni več glasba samo afnanje , inpederisanje nič drugega !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.