Slovenija
8004 ogledov

Toliko denarja so iz državne blagajne dobile politične stranke

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar jezeran
    jezeran 07:37 27.december 2021.

    To je treba obvezno UKINIT. Financirajo naj se same, me zanima koliko jih bo potem ostalo

    • PasjaProcesija 08:31 27.december 2021.

      Obstaja alternativa: samostojno nastopanje na volitvah. Ampak to poruši celoten koncept, ki ga poznamo in ki ljudem NE služi. Spremembe se začnejo s premikom v glavi. Prilagam povezavo do strani, ki sem jo prilepil že pri članku dr. Gamsa. https://www. ...prikaži več peticija.online/predlog_obsenih_sprememb_volitev_v_dravni_zbor

  • rd2dmk2 09:00 27.december 2021.

    Kot prvo, stranke ne bi smele dobit iz proračuna niti ficka. naj se palačjo iz članarine. tako pa je obratno dobijo denar od države ma podkupujejo ljudstvo za glasove. in tisti ki ima več lahko podkupi več, ne samo golaž, ...prikaži več se da še kaj zraven dat golaža, recimo srebrna žlica.

  • Angela_Christiansen 10:15 27.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • bobubob 18:47 28.december 2021.

    Sami smo si jih izvolili. Človek je pokvarljiv, sploh pa v bližini denarja. Marsikdo bi zanj prodal lastno mamo, svoje volilce pa še prej....včasih je LEK plačeval prostovoljcem za klinične preizkuse, danes pa to dela Bruselj - samo da ne ...prikaži več plačuje prostovoljcem, temveč onim, ki so nas naredili za 'prostovoljce'.....

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:47 27.december 2021.

    Vladne stranke pri koritu se mastijo od provizij biznisov, ki jih opravljajo njihovi "podjetniki"...To, kar uradno dobijo od države niti za Zdravkotove špricere in podoben "potrošni material" ostalih ministrov ni dovolj...

  • Avatar Antikrist
    Antikrist 19:04 27.december 2021.

    Fašistična stranka SĐS se nezakonito financira iz Madžarske. Od računskega sodišča pričakujem, da bodo zaplenili nezakonito pridobljena Orbanova sredstva!

  • joze95 07:51 27.december 2021.

    Naslov bi bil pravi: SDS kot največja politična stranka je v enem letu dobila s strani države manj kot Robert Golob v državnem podjetju. Primerjava med Golobom in Arharjem je očitna in dokazano imamo prvo in drugo razredne državljane.

    • rd2dmk2 08:59 27.december 2021.

      ubogi golob... se kaj vprašate kolk direktorjev firm, ki so sicer v PRIVATNI lasti se bohoti s ševečjimi plačami , pa istočasno ne paluje davkov državi in prispevkov za delavce. mal se zamislite recimo še nad Mercatorjem, Hervisom , lesnino, ...prikaži več, kjer so delvci na minimumu od minimalca. sicer pa prevrite kakšne so plače zaposlenih po kolektvni pogodbi v Gen-i.. potem pa še nekaj.. en Akrpaovič je jokal da ne more plačat svojih varilcev. zakja neki ne ?

    • marko345 09:42 27.december 2021.

      Ukinit državna sredstva za politične stranke in ta denar namenit za zdravstvo.

    • rd2dmk2 16:34 27.december 2021.

      marko345 podpiram del tvojega predloga kjer se ukinja plačevanje, bi pa raje ta denar dal za štipendije ali pa pomoč pri odprtju podjetja, pri začetju kmetovanja , čebelarjenja. na hrvaškem dobi kmet novinec tudi fo 50k eurov nepovratnih sredstev in ...prikaži več to takoj, ne pa pri nas da 10 let se borbaš da dobiš gradbeno dovoljenje za hlev, dane omenjam čebelnjak. veš pri nas ne smeš postavit čebelnjak sredi gozda, lahko pa narediš 1000 in eno vlako za vsako smreko posebej.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.