Slovenija /slovenija/crna-kronika
14 ogledov

Tovornjak prebil ograjo

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jst 09:26 07.februar 2012.

    Ja očitno da zdele še spijo, ker so morali ponoči komentarje pisati tja do 4h zjutri. Ceste so pa v čist vredu stanju bile v soboto, malce počasneje sem peljal in je šlo brez problema

  • raviotar 22:47 08.februar 2012.

    In cesta je ponovno odprta..po debelih 24-tih urah. So zgleda cel nov pas potegnil vmes.

  • 2112 08:39 07.februar 2012.

    Te dni sem prevozil veliko km, pa mislim, da ni potrebne nobene panike glede cest. Če si voznik in imaš opremo na avtu kot mora bit, gre tudi še v veliko veliko slabših razmerah. Cestarji niso nič krivi slabih voznikov ...prikaži več na cestah. Prosim ne delajte panike, enako mi je dejal kolega iz Ajdovščine glede burje.

  • KOJAK 08:58 07.februar 2012.

    Čakaj, da pridejo do službe mamini sinkoti z letnimi gumami potem se bodo vsuli komentarji ...

  • graff 13:41 07.februar 2012.

    ponavljam že včeraj zapisano:To kar se dogaja na ,,štajerki,, je že preseglo mejo razuma in znosnosti. V Policiji ni denarja za vozni park in zaposlene, s čemer bi ojačali prisotnosti policistov na tej nevarni AC, kjer režim vožnje določajo ...prikaži več predvsem tuji vozniki težkih tovornih vozil, niso pa izjeme tudi domači. Klasika je prehitevanje šleparjev, ki si med tem nagajajo tako, da prehitevani doda plin, tako da ga prehitevajoči ne more varno prehiteti niti po večih kilometrih, zaradi česar nastajajo kolone, živčni vozniki itn. Zakaj ne uvedejo enakega prometnega režima, da šleparji lahko prehitevajo samo, kadar so trije vozni pasovi, kot v Italiji, vse podprto z visokimi kaznimi. Kje pa, DARS, nima časa za to, oni štejejo zgolj denarce za plače svojih zaposlenih, ki so daleč nad državnim pvprečjem. Direktorica ima dvakrat višjo plačo od predsednika države, pa kaj zato. Na ministrstvu za promet, že dolgo ni ustreznega sosogovrnika za to problematiko, le kam so se poskrili, morda pa K

  • timslum 14:47 07.februar 2012.

    Ceste so zimskim razmeram primerno prevozne.Z ustrezno zimsko opremo in trezno glavo gre brez problemov.Tisim, ki pa pričakujejo sredi zime ob sneženju poletne razmere pa ne more pomagati nobena zimska služba, ampak le Vojnik ali npr. Polje (v ...prikaži več Lj).Glede (predvsem) tujih voznikov tovornjakov pa je stanje katastrofalno.Ne razumem zakaj policisti oz. bolje tisti zgoraj, ki odločajo, ne naredijo akcije polnjenja proračuna na njihov račun.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.