Slovenija
186 ogledov

Tudi v Sloveniji morajo otroci delati

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 08:30 12.junij 2013.

    Če otroci delajo del časa (v Sloveniji), to ni nič slabega. V Sloveniji je veliko večji problem, da nimamo dovolj kvalitetne zaposlitve za prosti čas otrok kot pa samo delo otrok.Drugo pa je seveda širni svet v razvoju. Koliko ...prikaži več bi stali športni copati v Evropi, če jih ne bi sešili otroci nekje v Vietnamu?

  • Unknown 08:43 12.junij 2013.

    pa kaj nebi smeli doma pomagati staršem?? pa kaj je z vami potem kaj bi bili vsi kaj razvajeni in sitni, ko pa bi prišli enkrat na delovno mesto bi bili pa ohhh fujj bljek jaz tega ne bom počel ...prikaži več ...sam pomagam doma veliko (in na delu se mi je to zelo obrestovalo) in kaj?? vsaj lahko rečem da sem se nekaj naučil za razliko od večine razvajene meščanske mularije ko ne zna nič pa še vsake žvalce se boji ...

  • Luka Lovše 12:29 12.junij 2013.

    In prav imaš:)!

  • privat 21:23 12.junij 2013.

    ....?????in kaj je zdaj novega??kot da je to novo odkrita skrivnost??Pa država podpira kraje delovcem..in kaj zdaj?? Vse po isti politiki kot doslej!!

  • malonaokoli 08:29 10.marec 2016.

    Delo krepi duha in telo ! V naši hiši so imeli otroci urnik, kdaj kdo kaj naredi po hiši, vrtu, garaži, kopalnici...otoke je treba zgodaj naučiti, da pospravlja za seboj, da se umiva in zloži igrače, knjige, krožnik in pribor ...prikaži več iz mize ali na mizo...imeli so celo urnik, kdo bo psa peljal na sprehod po šoli. Je pa res, da so vsi ob koncu meseca prejeli žepnino.

  • ennanova 08:22 12.junij 2013.

    Metoda ustvarjanja sodobnih slovenskih podložnikovHierarhično družbo, tj. družbo medčloveške neenakosti, je najlažje ustvariti in vzdrževati, če ljudstvo pristaja nanjo, če se z njo od znotraj, tj. 'intimno' strinja – strinja torej s tem, da so eni ljudje pač družbena ...prikaži več smetana, drugi pa povprečneži, neugledneži, podrejenci. A kako takšno strinjanje z družbeno hierarhijo doseči?http://za-misli.si/kolumne/joze-kos-grabar/1031-metoda-ustvarjanja-sodobnih-slovenskih-podloznikov

  • brencl 09:04 12.junij 2013.

    Se popolnoma strinjam. Nekje se pač morajo tudi otroci navzet delovnih navad in obveznosti, če se že v šolah ne smejo! Pri nas se vse preveč zagovarja zgolj pravice do igranja, zabave in pohajkovanja , uveljavljanje reda in odgovornosti je ...prikaži veče pa v šolah po direktivah raznoraznih odgovornih dušebrižnikov nezaželjeno. Pa imamo med mladino - mamila, pijančevanje, kriminal!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.