Slovenija
51 ogledov

Tudi Vitoslav Türk črnograditelj

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • PasjiDrekiVsepovsod 20:31 26.marec 2013.

    Zdaj dragi sodržavljani vidite kam gre naš denar za "porabljeno" električno energijo.

  • 1111 20:45 26.marec 2013.

    ...na obali je 60% črne gradnje...če bi jaz imel kaj besede, vse bi rušil, brez milosti!

  • 1111 20:55 26.marec 2013.

    http://tvslo.si/predvajaj/crno-gradil-tudi-vitoslav-tuerk/ava2.162227086/

  • KOJAK 21:06 26.marec 2013.

    Državljanska Lista vrača udarec. maher je moral odstopiti zaradi neke boge kleti... ali bo ta papak odstopil zaradi te vile.

  • mrki 21:14 26.marec 2013.

    vauuu , to pa je novica !! Mater ta je pa res dober da je v ENEM letu vse to zgradil !!Pisunčki - koliko časa ze to stoji !! Prav tako Seničkino gnezdece , pa Anderličevo in od ...prikaži večod Žučota - beri Golobiča !! pa vsa ta leta - NIKOME NIŠTA !!

  • sivka 22:15 26.marec 2013.

    Nič v nobenem mediju, da je brat bivšega predsednika. Pri Rajku Janši kot črnograditelju vedno ponavljate, da je brat JJ.

  • zztop 22:57 26.marec 2013.

    R U Š I T danes!! Brez vprašanja, če ne si bo tip še vse dokumente zrihtal do jutri zjutraj :)

  • leonardo 07:50 27.marec 2013.

    Vse bolj mi je jasno, zakaj je Černač tako hitel z zakonom o spremembi namembnosti(ali karkoli to že je). Vsi njegovi so ogroženi, z janševim bratom vred. In pa še nekaj je zanimivo. Vsi ti gospodje se gredo neke kmete. ...prikaži več Ko bodo zagospodarili na svojih"kmetijah" pa res ne bo več kruha.O Bog kdaj boš udaril te prevarante bogate po riti, ker naši oblastniki tega ne zmorejo. Ja seveda ne, saj ima skoraj vsak kilo masla na glavi, kajne?

  • Žvižgač 22:07 26.marec 2013.

    Mož je šparaven, nekaj prihrankov je dobil od slovenske elektrike, ki jo je šenkaval tujcem, nekaj je prihranil iz slabih plač in evo ti ga na, on lahko reskira za niti 2000 eur vredno črno gradnjo. In kaj na to ...prikaži več poreče bivši predsednik in še sedaj prisesani na državne jasli? Da on ni vedel nič, da ne more vedeti za vsakega državljana, ali ima vsa dovoljenja ali kaj podobnega. Je aktiven kot kača pozimi, zakaj to hranimo? To je vse skupaj za nagnat iz institucij in jih kazensko preganjat za vsa hudodelstva za tista,ki so jih storili in za tista, ki jih niso preprečili čeprav bi jih lahko.Temu vikendašu Tureku pa izgleda, da mu kriza ne pride do živega. Samo tisto zidovje presega strošek manjše bivalne hiše. A nas bednike bi obdavčevali po GURS podatkih. Revolucija se bliža, samo še en da mi da prst v rit pa ne bom več izbiral sredstev.

  • ioio 23:07 26.marec 2013.

    Türk je v letih od 2004 do 2008, ko je vodil Eles naredil veliko nerazumnih in negospodarnih dejavnosti.Terciarne rezerve je kupoval na Balkanu, tam, kjer jih ni bilo. Vnaprej je izvršil plačilo za prečni transformator v Divači, kar mu ...prikaži veču ni bilo potrebno. Še veliko drugih stvari, ki so omenjene v poročilu računskega sodišča, ki je bilo objavljeno samo slaba dva meseca preden so Türka zopet postavili za direktorja Elesa.Postavil ga je nadzorni svet, ki mu je predseduje žena Andreja Širclja, (SDS), Mojca Šircelj (SDS). Poročilo računskega sodišča:http://www.rs-rs.si/rsrs/rsrs.nsf/I/KDEF1BB61216B8709C12574E8002F9B5B?openDocument&appSource;=ECF6927E6B4EF33BC125715500475467Vitoslava Türka so za direktorja Elesa zopet postavili 1. 2. 2013, na seji nadzornega sveta ki se je začela ob 19:00 uri in na kateri je bil nezakonito odstavljen dotedanji direktor Milan Jevšenak.V času odkar je zopet na čelu podjetja, je v Elesu narejena že ogromna šk

  • ioio 23:07 26.marec 2013.

    V času odkar je zopet na čelu podjetja, je v Elesu narejena že ogromna škoda, saj uničuje projekte enega za drugim samo zato, da lahko s tem uničuje tudi ljudi, strokoven in vodstven kader.Odstavil vse ključne vodstvene in ...prikaži več strokovne delavce in jih poslal na odročne lokacije ali pa na neprimerna in nižja delovna mesta.V Eles je zadnje zaposlil Jano Babnik Gomišček, kader SDS-a.Da lahko zaposlil Gomiščkovo je odstavil njenega predhodnika, ki je predhodno dve leti saniral IKT po zmešnjavi, ki so jo pustili SDS in NSi kadri v prejšnjem Türkovem mandatu. Poslal ga je delati na odročno lokacijo.Zaposlil je tudi sina svoje zaupnice Ljiljane Perči.Tudi v preteklem mandatu je v Elesu zaposlil nekompetenten kader predvsem iz vrst SDS in NSi.

  • ioio 23:07 26.marec 2013.

    Poslovanje Türka je preverjalo računsko sodišče in ugotovilo veliko nepravilnosti in povzročitev velike škode podjetju.Z njim se bo morala začeti ukvarjati tudi finančna policija saj, njegovo premoženje mnogokrat presega možnost dokazovanja porekla le tega.Tudi s pomočjo podjetja, ki ...prikaži več ga vodita njegova sinova vrednosti premoženja ni moč ugotoviti, saj podjetje Virtus d.o.o., ki je eden od solastnikov premoženja ni imelo niti del tega prometa, kot je potrebno, da bi se ob normalnem poslovanju naredil še objekt v Parecagu. Virtus d.o.o. je samo krinka in posluje slabo.Oprema v teh vilah in v njegovi hiši na Dolgem mostu je kupovana v tujini in plačevana z gotovino. Samo stol v Türkovi jedilnici presega vrednost povprečne slovenske plače. Da ne govorim o svetilih, ostalem pohištvu in drugemu luksuzu.Avto, ki ga vozi, BMW je vreden več kot trosobno stanovanje Ljubljani. Plačan je z gotovino.Pri skrivanju plačil mu pomaga tudi žena Metka, ki je zaposlena

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.