Slovenija
74 ogledov

Tuji mediji: vojna na slovenskih ulicah

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zic 13:09 01.december 2012.

    mi smo šele razočarani, ker nam huligani navijaški krojijo usodo...njim sploh ni mar za dogajanje v Sloveniji, oni živijo za pizdarije..sramota za celo državo , da imamo tele retardirance v svoji sredini.

  • feferon 12:06 01.december 2012.

    Se menda že z ZDA DOGOVARJA ,DA BO OROŽJE NABAVO. Frdamani drekmešalci.

  • mirko 12:55 01.december 2012.

    Točno tako, za stanje v državi so krivi na obeh straneh, ker so se med sabo samo kregali zaradi pohlepa po oblasti. Predlagam da se umaknejo vsi politiki, ki starejši od 45 let. Torej sem jaz še lahko politik dve ...prikaži veče leti, vendar ne morem, ker so se mi zdajšnji preveč zagnusili.

  • belizajcek 13:00 01.december 2012.

    Mislim da rdeča zvezda ni bila mišljena kot simbol levice al pa neke politične stranke pač pa kot Upor in Boj proti okupatorju!!!!!

  • širhakl 13:59 01.december 2012.

    Tkole je blo.So uletel zamaskiranci,sva z kolegom enga zagrabla,ruknla na tla pa dvakrat u jajca.Gotof je bil,ostalih pet-šest jih je spizdilo.Madona,sej nas je blo mirnih več.Sami bi jih lohk dol udarl.

  • Darko 14:14 01.december 2012.

    Problem je, ker misliš in ne veš. Po vojni so si zvezdo prisvojili in jo kot se vidi še danes uporabljajo rdeči revolucionarji. a bo

  • gggg 14:46 01.december 2012.

    A zdaj vidite praktični vidik tega, da je treba vsako prireditev prijavit. Nekdo mora pač nosit posledice takih nasilnih dejanj. Če jih ne moreš preprečit, potem pač ne organiziraj prireditve.Sicer pa, dobro da so ujeli tiste izgrednike, se ...prikaži več vsaj ve, kdo bo plačal vso škodo, ki so jo povzročili in koga naj poškodovani policisti (oziroma njihove zavarovalnice) tožijo!

  • siesta 15:45 01.december 2012.

    rdeča zvezda ima enak simbolni pomen kot rdeč nagelj.Oboje predstavlja upor delavstva.Je pa res da je dojemanje teh simbolov odvisno od stopnje politično oprane glave.

  • Grison Rajko 06:41 02.december 2012.

    se mi zdi, da na miren način ne bomo dosegli kaj dosti ... na žalost, pa nisem anarhist

  • privat 23:05 08.december 2012.

    na miren način ne bomo dosegli ničesar...le slabše življenje!!

  • Srečni Felix 13:47 01.december 2012.

    Huligane država sama podpira in jih tudi financira. Več ali manj so vsi brez dela (socialna podpora), ali pa so člani kakšnih t.i. umetniških skupin, ki so financirana iz kulturnega denarja.

  • korisnik_7949 11:52 01.december 2012.

    From: PREDSEDNICA MARTINASent: Thursday, October 04, 2012 3:25 PMSubject: PRO PLUS - PREDSEDNISKA KANDIDATKA MARTINA VALENCIC 2012PRO PLUS - PREDSEDNISKA KANDIDATKA MARTINA VALENCIC 2012 KLJUČNA VPRAŠANJA IN ODGOVORI:Zakaj ste kandidirali?Za kandidaturo ...prikaži več sem se odločila, ker spričo katastrofalnih svetovnih razmer na področju vojaških aktivnosti grozi vojna sedaj tudi Sloveniji. Predvsem je pomemben teritorij Slovenije za transport orožja iz Italije proti Rusiji in Kitajski.Bivši Ruski predsednik Medvedjev je že zagrozil NATO-u, da bodo bombandirali Poljsko, če se nameščeni proti raketni ščiti ne umaknejo.Prav tako ta grožnja lahko velja za Slovenijo, v kolikor bo do transportov zares prihajalo in se tudi v nadaljevanju poskušalo zanetiti državljansko vojno še v Rusiji.Vse to je opisano na strani www.find.si in www.monarh.si .Dosedanja praksa je pokazala, da so bili in so še, slovenski p

  • Sašo Muc 14:51 01.december 2012.

    Ja res bravo tem zamaskirancem, pa ste dal janši prav to k je hotu, opozarju je proti nemirom, in vi mu date nemire, da se lahko sedaj sklicuje na to namesto, da bi se zamislili nad sabo. Janša vam je ...prikaži več lepo podlago naredu, verjetno še kak autobus pa ure plaču kot ob študentskih protestih, pa mamo spet nemire.GJ JJ, pa res še boljši gj za hvaljenje po svetovnih medijih. Sploh to da so še slike sami poslal.Resnično policija stoji z protestniki, samo če ne izločite teh huliganskih norcev, ne morejo normalno posredovat, pa bravo tistim ki so bli na kongrescu izločitev nemirnežev.Upam da naslednič množice ne bodo nasedale pravokatorjem. Samo pomislite zakaj je celotna vlada opozarjala na mirne proteste... Da bodo lahko vso pozornost usmerili v izgrede ne pa na dejansko sporočilo protestov.

  • privat 06:58 02.december 2012.

    To se zgodi ...takrat ko lopovi postanejo predstavniki države,ko sodniki za denar delijo pravico, ko vrtci zaposlujejo pedofile,ko tatovi delijo denar in kredite, ko policija zaposluje samo desničarje,ko miljarderji po svoji presoji delijo socialo, ko sindikat postane delničar kapitalnih družb...mat ...prikaži več je ta naša Slovenija zablojena..in lahko bi še in še našteval..in kako to poštimati?? Samo revolucija...je najceneje!!

  • nostradamus 11:29 01.december 2012.

    rdece zvezde - brez zamere ne sodijo na proteste tukaj bi morali biti slozni in drzati skupaj krivci za stanje v drzavi prihajajo tako iz levice kot tudi iz desnice torej so krivci na obeh straneh in obelezja ki povelicujejo ...prikaži več eno stran ne pomenijo sloge samo slozen narod je zmozen pripeljati zadevo do konca

  • siesta 15:53 01.december 2012.

    tudi če je shod prijavljen upadejo taki zmazki.V google vtipkaj "Neonacizem v Sloveniji: Povej mi, s kom se družiš" ali "Neonacisti: slepi potniki parlamentarnih volitev"...Gre res za naklučje ko se začnejo izgredi?

  • Milan Samide 19:40 02.december 2012.

    26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori ...prikaži veči oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.Če bi se politiki in vodilni izvajalci javnih pooblastil zavedali tega člena URS, si nebi upali krasti in prilaščati javno premoženje v svojo korist.Država in (njene institucije , izvoljeni poslanci) bi pregnala te lopove in od njih zahtevala povračilo škode, ki so jo naredili državi in državljanom.Denar bi dobila od tistih, ki so jo okradli. O tem govori ta 26. člen URS. Zahtevamo; PRAVNO državo, ZAHTEVAMO dosledno spoštovanje ustave in vseh njenih členov.Zahtevamo naj bodo zakoni za vs

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.