Slovenija
19 ogledov

Turk: Vprašaj za šolsko malico

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Milan Samide 14:19 17.december 2012.

    ČE BI POLITIKI IN javni uslužbenci na odgovornih položajih spoštovali ustavoRS ne bi bili tako zadolženi, pa še za denar se ne ve kam je izpuhtel26.člen URS, ( pravica do povračila škode)Vsakdo ima pravico do povračila ...prikaži večla škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil.Če bi se politiki in vodilni izvajalci javnih pooblastil zavedali tega člena URS, SI .Država in (njene institucije , izvoljeni poslanci) bi pregnala lopove in od njih zahtevala povračilo škode, ki so jo naredili državi in državljanom. Denar bi dobila od tistih, ki so jo okradli. O tem govori ta 26. člen URS. SEDAJ PA SE SKLICUJEJO NA USTAVO.

  • tomazz 15:05 17.december 2012.

    Sem dolgo upal in se veselil, da bom pristal na zavodu. Misija nemogoče. Še Chuck Norissu ne vem, če bi uspelo. Sem samo ena stopedesettisočinka javne uprave ...

  • mph 12:45 17.december 2012.

    Tukaj se je sedanja falanga na oblasti izkazala v pravi luči. Umazanci, da jim ni para. Vse bodo uporabili za opravičevanje svojih potez. Predlagam jim, da kar ukinejo demokracijo in uvedejo diktaturo S[D]S.

  • Zoran Jovanovic 14:00 17.december 2012.

    ah dejte no štrukelj zdej že pretirava. ne rečem, da je treba šparat na otrocih a on bi kr vse bi dal na referendum. ko pa bo naš proračun vzela EU pod drobnogled komu bo pa potem "sral". uni ne ...prikaži več bodo vprašali ali se strinjajo ali ne. tako ali tako je javna uprava največja pijavka proračuna. pol javne uprave bi blo treba dat na zavod.

  • titty 12:41 17.december 2012.

    Glavno da bo dovolj (in še preveč) denarja za Turka in njemu podobne.

  • crvit 12:47 17.december 2012.

    Ja za turčina in njemu podobne lopove pa je vedno denar dejte lopovi pr sebi šparat ne pa pr otrocih a vam ni jasno da ste golazen od golazna sramota Slovenija je v totalnem dreku zarad raznoraznih ministrov ki jim ...prikaži več je samo nihova rit pomemba čak turek ko boš odletu kak boš pol jokal

  • Pepe007 12:55 17.december 2012.

    Pa si pismen? Ni problem, da denar je ali ga ni, temveč je problem, da če proračun ni sprejet, se financira po dvanajstinah in zakon omejuje, kaj se sme črpati. Ko bo proračun sprejet, bodo seveda viški denarja.

  • KOJAK 13:23 17.december 2012.

    Se strinjam... vsako malenkost obrnejo sebi v prid... ovčke pa se ob takih novicah še naprej obkladajo z desnimi in levimi!

  • b3180966 13:50 17.december 2012.

    Vsakdo ima pravico, da se po svojih močeh bori za svoje pravice. A pri zavzemanju za svoje pravice ne sme posegati v pravice drugih. Le kako bi bilo, če bi tovornjakarji zaprli vse ceste, ko se podraži gorivo? Le kako ...prikaži več bi bilo, ko bi smetarji stresali smeti pred občinsko stavbo, ko bi bili nezadovoljni s plačo? Le kako bi bilo, če bi...Šolniki bi naj skrbeli za šolajočo mladino a se očitno redijo na njih. Očitno zanje velja tista:rejen šolnik + shiran šolar = idealna teža za oba

  • mph 12:48 17.december 2012.

    Še 1000x bolj sem za referendum, vse te "posledice" pa bremenijo direketno jajčkota. Upam, da ga bodo volilci "nagradili" pri naslednjih volitvah. Če bi nesnaga držala svojih "visokih kriterijev", ki jih je sugeriral Pahorju, bi že davno sam odstopil, tako ...prikaži več pa Slovenija ne bo imela druge rešitve, kot, da odstopi. Ma kakšni Kanglerji, Popoviči, Jankoviči, ... ma vsi skupaj mu niti do gležnjev ne sežejo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.