Slovenija
44 ogledov

TV Slovenija v hitro reorganizacijo sporeda, zapolniti morajo kvote

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nergač 21:06 03.december 2016.

    ta mastodont dnevno porabi kakšnih pol milijona evrov (na leto 130 milijonov) Mislim, da to pove vse o tej luknji brez dna, ki omogoča nekaterim lepo življenje, ne glede na to, kaj vse morajo gledalci prenašati. Krona vse revščine je ...prikaži več pa izredno cenen otroški program, ki ni vreden nič, ti norci pa še naprej sinhronizirajo neke tuje risanke, ki so kot poceni kitajska roba,.,...

  • Marko Rossi 07:55 04.december 2016.

    Kaj se sploh obremenjujejo, saj bodo pa naročnino dvignili pa je

  • Avatar Leon
    Leon 13:33 04.december 2016.

    RTVS je zavod politično obarvanih voščenih figur ! Samovoljno zaposlovanje in nezmožnost odpovedi službe posameznikom veteranom RTV S ,ki si lastijo zasluge za narod in kaj še ! Sicer pa je vse skupaj skladno z politično oligarhijo Slovenije.

  • Avatar Leon
    Leon 13:36 04.december 2016.

    Kot pove naslov neke bolne oddaje ....VSE JE MOGOČE in kviza VEM .........potem je vse jasno od kod prihajajo in kam gredo !

  • Avatar praufo
    praufo 17:43 04.december 2016.

    to je pravzaprav vsebina ki se nanša na rtv ... žalostno in sramotno je , da ni pristojnih na pristojni inštitucijah, ki bi la hko povedali za kaj gre in tudi javnost obvestili, vse tole okoli ponudniukov in operaterjev se ...prikaži več mi zdi kot en leak, nekaj odteka, spuša, kar ni nič narobe, če gre za na državljane, ampak, hvala bogu je še en žurnal, ki obelodani, kar spuša

  • Dixon 10:49 05.december 2016.

    Bravo ministrstvo za KULTURO za tale strel v lastno nogo!

  • kmetek 08:53 03.december 2016.

    lupljenje naroda.

  • Omega_v6 12:12 03.december 2016.

    Stvar je povsem enostavna!! Za 12,75 evra na mesec je program totalno zanič!! Predvajajo se odaje v Madžarskem jeziku in pa razne oddaje katerih gledanost je sigurno zelo slaba!! Čakam samo kdaj bodo uvedli še kako oddajo v Arabščini seveda ...prikaži več bomo pa naročnino plačali slovenski osli!! Zato je NUJNO ukinit naročnino zato,da se program popravi!! V skrajnem primeru naj gredo po stopinjah PRO plusa in bodo videli koliko bodo kasirali!!

  • izRODEk 09:00 03.december 2016.

    Ej, ful je fajn v tem zahodnem kapitalizmu. Največja teleta so na visokih položajih in po sistemu "jebe lud zbujnenog" odločajo o nečem, česar sami ne razumejo prav dobro.Narod se deli na naše in vaše, oboji skupaj pa ...prikaži več tvorijo množico heavy mentally retarded osebkov, kateri bi potrebovali skrbnika, da po svetu ne bi hodili brez spremstva.RTV Slovenija se z raznimi "VSE-JE-MO-GO-ČEEEE", kjer v glavni vlogi nastopata očitno zapita zakonca krasno vklaplja v ta zahodni freak show, v katerem je vse več "čudakov", kateri se doma čudijo, kako je mogoče, da se to sploh predvaja na TV, med tem pa se izbrana peščica politično nastavljenih polit-komisarjev prepira o tem, če so gledalcu postregli dovolj Slovenskega gnoja, ali bi pač, bilo potrebno še malo bolj pojanšiti še s kakšnim prenosom modrijanov več.Res, ti povem, super je. Luštno se imamo!

  • izRODEk 21:22 03.december 2016.

    Dajte že enkrat doumeti, da Javni zavod RTV Slovenija NIena od konkurenčnih TV postaj! RTV je nacionalni multi medijski informacijski center. Vsakemu državljanu bi moralo biti v interesu, da je ta zavod v čim boljši formi, da mu gre čim ...prikaži več bolj dobro, da podaja čim boljše informacije, ki zadevajo tako večino kot marginalizirane skupine.Problem je politikanstvo. Vsi črnuhi, ki se sedaj vžigate nad RTV-jem: - kje ste bili med 2004-2008, ko ste bili na ablasti? Zakaj takrat niste ukinili naročnine ali kar celega RTV-ja? Ne! Takrat vam je vaš Goebls-Grims celo napisal novi zakon, po katerem je vodilne na RTV-ju diktirala politika (in velja še danes) in ne več stroka.Streznite se!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.