Slovenija
41 ogledov

"Ubi Janšu" oziroma svoboda govora

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ak 10:28 14.avgust 2012.

    Prepozno. Tudi to jim je že uspelo. Slovenije, kakršna je bila prvih pet let po osamosvojitvi, ni več. Propad se je začel že z ubojem Krambergerja. To, kar se dogaja danes, je zgolj kaznovanje za odcepitev od Juge.

  • dragec 11:34 14.avgust 2012.

    franček, odtrgaj plakat in ga nalepi na svoji hiši (pelji ga domov)

  • dragec 11:35 14.avgust 2012.

    mirkec, pa ti si nacionalist, pazi da te ti tvoji jugovići ne nategnejo.

  • drugivlak 11:58 14.avgust 2012.

    Ravno varuh človekovih pravic bi moral točno vedet kaj je prav in dostojno in kaj ni. In ukrepat. Žalosten ugotovljam, da v RS temu ni tako.

  • drugivlak 11:58 14.avgust 2012.

    Ravno varuh človekovih pravic bi moral točno vedet kaj je prav in dostojno in kaj ni. In ukrepat. Žalosten ugotovljam, da v RS temu ni tako.

  • ghz891 12:57 15.avgust 2012.

    smrtno sovražim, ki bi mu to veliko pomenilo. Niso vsa jajca v isti košari.

  • francek 09:52 14.avgust 2012.

    Predstavljajte si, da Sloveci v Zagrebu ali Beogradu tako pljuvajo po vodilnih politikih?

  • vidralas 10:12 14.avgust 2012.

    Čebaškova,ti nisi normalna.Da nekomu varuhu ni jasno,da pozivanje na uboj je kaznivo dejanje,je zrel za takojšnjo zamenjavo ter kazensko ovadbo.Zato se ni za čuditi,da so povojni poboji drugorazredna tema.Nehajte z zdraharijami,da ne bo prepozno.Vrč ne samo da je poln,krepko že ...prikaži več teče čez rob.Ustavite se levaki,preden boste uničili tudi temelje Slovenije.Drugo vam je že uspelo zrušiti.

  • Veteran 20:23 14.avgust 2012.

    Levo usmerjena varuhinja človekovih pravic in še iz psihjatrije prihaja, prava leva politična psihjatrična elita s Kučanom, Zoranom, Stanovnikom in Turkom na čelu - kaj lahko pričakujemo od takih bednikov.

  • Matjaž Lužar 10:20 14.avgust 2012.

    Varuh človekovih pravic naj bi varoval pravice vseh ljudi, saj so tudi javni funkcijonarji ljudje, mar ne?! Pred leti je Tomi Sluga poslal več e-mailov, v katerih je Bushu grozili s smrtjo. Sledila je aretacija in bil je spoznan za ...prikaži več krivega, zaradi sporočila Beli hiši mu je sodnik prisodil štiri mesece pogojnega zapora. S preskusno dobo dveh let. Slovenija je tako obsodila osebo, ki naj bi po mnenju sodišča resno ogrožala življenje ameriškega predsednika. Je pa res, da Slovenija recimo v kazenskem zakoniku nima določila, ki bi posebno prepovedovalo grožnje najvišjim državnim uslužbencem.

  • ak 10:20 14.avgust 2012.

    Ok... končno razumem kako varuhinja dojema človekove pravice. Človekove pravice so torej pravice, ki pripadajo ljudem, ki predstavljajo "šibkejše manjšine". Ljudje, ki predstavljajo "močnejšo večino" pa jih po prepričanju varuhinje NE POTREBUJEJO. Zanimivo, kam gre razvoj človekovih pravic... (besede ...prikaži več so v narekovaj postavljene namenoma). Skratka, če prav razumem go. Čebaškovo, so človekove pravice zgolj v domeni šibkejših, močnejši pa jih ne potrebujejo in lahko torej vsakdo (iz "šibkejše manjšine"), ki ima 5 minut časa, poziva k njihovemu uboju, obešenju itn.? Kaj bo potlej, ko bo do tega dejansko prišlo? Se bo ga. varuhinja posipala s pepelom, češ zgrešeno je bilo, ali bo to označila za normalen potek dogodkov? Ti napisi me zelo spominjajo na Nemčijo pred drugo svetovno vojno, ko je bila še v fazi ustvarjanja sovražnega ozračja proti židom... to je zelo nevaren trend. Upam, da ne postane običaj.Lp.

  • mmiillaann 10:53 14.avgust 2012.

    Me prav zanima kaj bi se zgodilo če bi pisalo : " U.. Čebaškuvo"

  • zztop 11:50 14.avgust 2012.

    Saj ne moreš verjet, ne kar je na steni, kaj reče varuhinja človekocih pravic!!! Tisto na steni man je jasno že en čas, saj ti tako prakticirajo, komunicirajo. Pa skandiraj na tromostovju - Slovenija -, če upaš, boš dobu flašo ...prikaži večo v glavo prec... ks nestrpen, pa javni red in mir kršiš, pa motiš delo na občini , pa še kej bi dokazala "naša" varuhinja, al kdo drug, a ne

  • mirko 12:49 14.avgust 2012.

    Seveda sem nacionalist ! In na to sem ponosen. Tudi v Nemčiji je moč nacionalizma velika. Brez malo nacionalizma tudi državnega patriotizma ni. Moje ime res izvira iz srbije, ker se je moj ded rodil v Srbiji in se poročil ...prikaži večl z slovenko v sloveniji. Je pa za razliko od sedanjih Južnih priseljencev govoril čisto slovenščino in je bil ponosen da živi v Sloveniji. Kaj pa tile papirnati slovenci ki se sprehajajo danes po Ljubljani ?!! Kako se pogovarjajo med sabo na ulicah ? So ponosni, da imajo slovensko državljanstvo ? Zelo dvomim. Utopili nas bi v žlici vode toliko nas sovražijo.

  • mirko 12:59 14.avgust 2012.

    Kako ti ni jasno zakaj je tako kot je ? Ali ne veš, da je 90% uradnikov v Ljubljani simpatizira ali pa sodeluje z levo politično opcijo, ki hočejo na vsak način zrušit to desno vlado ? V Sloveniji imamo ...prikaži več nekakšno absurdno situacijo. Država je razdeljena na levi in desni politični pol. Levica je lokacijsko predvsem v večjih mestih, predvsem pa v Ljubljani. Desnica pa ima volilno bazo predvsem na podeželju. Levica izhaja iz bivšega sistema iz katerega še vedno imajo določene skupine in posamezniki ekonomske privilegije. Med te vsekakor spada velik del birokracije v javni upravi. Najbolj politično aktivni so pa v Ljubljani z tehniko tako imenovane medijske gonje proti tistim, ki jim hočejo privilegije odvzet. Gredo celo v takšno skrajnost, kot je ta primer iz članka.

  • mirko 13:07 14.avgust 2012.

    Da obelodanim preteklost te gospe Čebašek Travnikove, ko je bila direktorica v psihiatrični kliniki v Vojniku pri Celju. Ko je ta bolnica v nekem preteklem času zašla v finančne težave, je ta gospa kot direktorica na enem sestanku izjavila, da ...prikaži več je potrebno privarčevat tudi pri prehrani pacientov, saj da taki, ki cel dan nič ne delajo ne potrebujejo več hrane kot en obrok na dan. Njen mož je bil zaposlen v Celjski bolnišnici in sta se morala zaradi njegove strokovne napake (nedokazane) na hitro odselit v Ljubljano. Po kakih kriterijih si je prišla ta ženska na to funkcijo vedo samo botri na levici.

  • vidralas 13:50 14.avgust 2012.

    Idiot kvazi levičarski.Zakaj so se pa borili pravi slovenski partizani.Za domovino,Slovenijo,Slovence,prihodnost brez nasilja in sovraštva.Murglaški krožek revolucionarjev je pa povsem nekaj drugega.Verjetno si bil slab učenec,ali pa te ni mati naučila,da največje vrednote so,domovina,materin jezik.družina,in pa svoboda.Danes si pa od ...prikaži več levih kretenov ozmerjan s fašistom,domobrancem ali pa izdajalcem,če imaš korajžo priznati,da si Slovenec,ki spoštuješ svoj jezik.

  • ghz891 12:56 15.avgust 2012.

    Dajte mi malo ta patriotski ponos razložit? Kako si lahko ponosen na nekaj nad čemur nimaš nič vpliva (etnična pripadnost, država rojstva, primarna kultura)? Ali bi bil še vedno ponosen če bi se v kaki drugi državi/kulturi rodil? Če je ...prikaži več odgovor pritrdilen potem tebi kot osebi v resnici ne pomeni Slovenstvo nič, ampak samo pogoji v katerih odraščaš/s katereimi se poistovetiš. "Pravi slovenski partizani" po l. 1943 so bili več ali manj skrajni levičarji, pred tem so bili sicer prisotni tudi liberalci in določeni intelektualci.@mirko Jezik ni nek popoln togi subjekt da se nebi rabil spreminjati, kako pa misliš da se sploh razvija? Običajni ljudje ga tudi spreminjajo/razvijajo in vedno večji vpliv bodo imeli (glede na to da postajamo vse bolj komunikacijsko povezani). Naj govorijo kakor jim paše dokler nimamo literarne policije ali domače Slovenske "rdeče zore". Meni je recimo vseeno če sem Slovenec, imam Slovensko državljanstvo/starše ali ne, pa zato še nobenega ne

  • mirko 09:41 14.avgust 2012.

    Priseljeni južnjaki z grožnjami terorizirajo Slovence v naši lastni državi z očitno podporo levega političnega pola in Ljubljanskih centralističnih sil, ki zasedajo delovna mesta po raznih uradih v javni upravi. To je prva vlada v Sloveniji, ki je zarezala v ...prikaži večv njihove privilegije in zato se sedaj na tak način odzivajo z grožnjami.

  • ghz891 12:13 15.avgust 2012.

    Pozivi k uboju so nedvomno sporni. Karikature sami po sebi pa ne, ker so način umetniškega izražanja nekoga ki kritizira/se ideološko ne strinja z premierjem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.