Slovenija
77565 ogledov

Inšpektorat zaslišuje učence, učitelji se po pregledu tudi zjokajo

Komentarjev 32
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kontrahan 08:09 23.februar 2024.

    Otroke raje učite za življenje, ne pa učenje vsega na pamet. To pa vam na žalost ne gre.

    • Grof 09:13 23.februar 2024.

      Smola je v tem res, ko slišim za Poklukarja, ministra, da ima, če ima, diplomo kuharskega pomočnika, prisluženo v jugoslovanski vojski, kjer je skoraj do jeseni leta 1991, bil kuhar v JNA, se je baje vse učil na pamet, miže ...prikaži več je olupil kromper, a mangup nebi bil mangup, da nebi danes sedel v ministrskem fotelu, sramotno pa je tudi, da nam ekonomijo, gospodarstvo fura, bivši trgovski vajenec v trgovini Prehrana, sam g. Han, iq64. Vrangeš, pa, halo, tudi to je mogoče, …

    • rd2dmk2 11:36 23.februar 2024.

      grof, povej nam kaj misliš da je bolje da je predsednik vlade idiot ali da je genij pa zloben ko vrag ?

  • Pepe007 08:08 23.februar 2024.

    Rabimo dodatne inšpektorje, ki iz šol odstranijo učence, ki motijo učni proces. Kadar se pojavi tak primerek v razredu, zgubi celotna generacija. Šola sama pa prav veliko mehanizmov nima. Če gre za tujca, naj večji del stroškov nosi delodajalec, ki ...prikaži več je pridobil delovno dovoljenje za tujca. Ne morejo vsi stroški izobraževanja biti skupni. Rabiš tujega delavca, pripeljal bo družino, šolanje teh otrok je praviloma dražje, to naj bo neposredni strošek delodajalca.

    • Mehtilda 13:52 23.februar 2024.

      Mešaš hruške in jabolke, v večini OŠ še vedno ni tujcev, ni vse Lj, MB. KR,kPnin Jesenice, moteči učenči pa so povsod, in vseh vrst.

    • Pepe007 19:08 23.februar 2024.

      Nič ne mešam. Ti ne živiš v realnem svetu. Poznam par osnovnošolskih učiteljic in vem, kaj so problemi pri nas. Imaš v razredu dva učenca s Kosova in se vsi skupaj naučijo pol manj kot sicer. Ker ti učenci praviloma ...prikaži več ponavljajo razrede, so v višjih razredih precej večji od svojih trenutnih sošolcev in jih ustrahujejo. Z večino slovenskih staršev se da kaj zmeniti s šiptarji pa to ne gre, ker mame nič ne razumejo, očetje pa se s šolo ne ukvarjajo.

    • Mehtilda 10:19 25.februar 2024.

      Brez skrbi, da živin v realnem svetu. Članek govori o šolskih inšpekcijah, ti pa o albanskih otrocih.

  • Avatar lopov
    lopov 08:35 23.februar 2024.

    INŠPEKTOR Zaslišuje v prisotnosti učitelja kaki je učitelj... totali idioti ke si bo upal povedati kako je v resnici...

    • andrija 16:13 23.februar 2024.

      učenec zaradi strahu pred učiteljem ne more niti odgovarjati,a zdaj naj bi lepo govoril o učitelju?kje pa je tu inšpekcija?

  • jazalen 07:47 23.februar 2024.

    Žalostno kaj vse nam bo še vlada Goloburinje prinesla. Čudno, da teh neumnosti, kakor tudi ne polnjenje žepov štromarskim lobijem in še marsikaj, pod nobeno prejšnjo vlado nismo poznali. Tudi volitve bodo na vrsti.

  • munja 09:06 23.februar 2024.

    glede na to, kaj se vse dogaja po šolah, inšpekcije morajo biti. Učni program pa je potrebno obvezno očistiti velikega balasta, ki nikomur ne koristi in strogo omejiti vmešavanje staršev v šolo. Naj se doma potrudijo in vzgajajo otroke, ne ...prikaži večne pa šolnikov učit kako naj delajo.

    • Mehtilda 13:54 23.februar 2024.

      Ja, ampak ne pozabi, da inšpekcije ne pregledujejo, kdo je dober učitelj, kdo pa ne, ampak v večini gledajo le birokratske zadevščine in ima lahko zelo dober učitelj kršitve, nek pacijent pa ne.

  • Avatar lopov
    lopov 13:46 23.februar 2024.

    SOVA.. KUMUNISTIČNA PARTIJA.. ZASLUŠUJE ČE SE UČIJO LGTB AGEDE ČE NE GREDO V GETO KJEE JIH BODO RADIKALIZIRALI LGTBQ +

  • jakec1575 21:29 23.februar 2024.

    ze dolgo je znano da petka ni rnaka petki. ce zelimo ukiniti tecne npzje potem moramo uvesti sprejemce za srednjo solo in vse fakse. v konkurencnih okoljih je 5 dvakrat tezja kot v nezahtevnih okoljih

  • BenX 17:05 23.februar 2024.

    Tak mimogrede, ti inšpektorji učitelje v glavnem samo v glavo jeb... za vse živo. Če ni črta v redovalnici potegnjena točno od enega konca do drugega v praznem okencu, da je za kaki milimeter mimo, že je zapisnik in novo ...prikaži več pisanje redovalnice in podobno. To je huje kot mestni redarji...

  • Idioti 12:57 23.februar 2024.

    Meni se je zgodilo ravno to v 5 razredu , kar je tema . Slovenščina , vprašan , nekaj govorim , mal momljam ampak nisem tiho , sedi 1 . Dvigne odličnjakinjo - ime in priimek še danes vem - ...prikaži več- ta je tako presenečena , da ni skozi usta spravila niti A . Stroga tišina na vprašanja . Sedi -2 ! Od takrat sem odjebal prof. Vesel na Ledini .

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:09 23.februar 2024.

    ....ali našem strokovnem časopisu pojavil članek o njenem nasilnem obnašanju. Zgodilo pa se ni nič. Upam, da ni več v službi na inšpektoratu. Resnici na ljubo: niso bili vsi inšpektorji taki. Bili so tudi pošteni, razumevajoči..., vendar je bilo teh ...prikaži več bolj malo. Omenjena inšpektorica se ni zavedala, da s svojim ravnanjem povzroča samo veliko škodo učiteljem in učencem. Ne bom razlagal, ker naj bi bilo to vsakomur jasno. Morda pa je to počela načrtno, samo iz njej znanih nagibov.

  • rd2dmk2 11:39 23.februar 2024.

    ubogi učitelji. ja in potem pride inšpektor in ugotovi da par mulcev rabi leskovo mast za vzgojo. ni čudno da potem učitelji jokajo. poznam kar nekaj učiteljev, ki so šli na sodišče z obtožbo staršev. potem pa uči tole mladež. ...prikaži več. najprej sprejet zakon da če mulc ne uboga, naj tepe starše in mulca nadloga. ven iz javne šole. saj imamo privat. pa naj starši plačujejo. in še neki. če mulc ni v javni šoli, NEMA nobenih socilanih dodatkov ne za starce ne za mulce.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:05 23.februar 2024.

    Pred leti je na tem inšpektoratu delala "gospa", ki je bila strah in trepet slovenskih šolnikov. Naše pisarne / uprava šole / so bile obrnjene na jug, kar pomeni, da jih je kmalu doseglo sonce. Gospa je bila tako naduta, ...prikaži več da ni sama spustila senčil. To je moral storiti nekdo od na šoli zaposlenih. Ob nadzoru pa je iskala same dlake v jajcu: manjkajoče vejice in pike, napačno zavedeno število ure pri posameznem predmetu in podobna jajca. Po vsakem opravljenem pregledu se je v dnevnem časopisju....

  • andrija 07:10 24.februar 2024.

    če bi radi kaj izvedeli naj učence izprašujejo v prisotnosti socialne delavke ali ravnatelja ne pa pristojne učiteljice

  • andrija 16:10 23.februar 2024.

    Ubogi učitelji ki si vzamejo učenca na piko in ga tako maltretirajo da učenec zmrzne ko je vprašan

  • marko256 07:17 24.februar 2024.

    Pod jugo ni bilo inšpektorjev samo važno je bilo ali si bil iz prave družine kjer so meli partiske izkaznice ali so bili starši na položajih ali pa so bili kmetje in hodili redno v cerkev. Slednji otroci so bili ...prikaži več pri dnu z ocenami tisti zrdečim ozadjem pa v samem vrhu ali so znali ali ne! Pa še danes na položajih, zato pa imamo kar imamo.

    • atamama 09:08 24.februar 2024.

      Marko, to pa ni res. Pri meni osebno je sedel pri uri tehničnega pouka in se med odmorom z nami pogovarjal kako uporabljamo orodje....

  • miho 13:43 23.februar 2024.

    Nedovoljene pripomočke (kalkulatorje, plonkce,...) iščejo.

  • andi9 12:36 23.februar 2024.

    Tako da prvo država porihtaj inšpektorje ker so glavni vzrok za vse bedarije potem pa naj delajo kod je potrebno, tako so samo en velik lopovski klub ki jih kupiš za par evrov sramota za Slovenijo

  • andi9 12:34 23.februar 2024.

    Bi bilo lepo da bi tudi inšpektorje kdo nadziral ker večina je nesposobnih in ko bi se soočili z svojo napaka bi dosti boljše opravljali svoje delo ko bi morali za napako tudi o I odgovarjat in bili kaznovani tako ...prikaži več pa počnejo kar jih se zahoče.

  • Dejan Vehovec 10:08 23.februar 2024.

    Ja bogi šolniki res no. In grdigrdi inšpektorji ane. Če se po vaše učitelji zjokajo še dobro da se ne zjokajo tudi učiteljice . Kolikšno pa je sploh razmerje med učitelji in učiteljicami, 10% učiteljev-90%učiteljic? ? upam da mojih otrok ...prikaži več svoje čase niso učile osebe, ki so bile tako labilne, nerazgledane, nesamozavestne in labilne, da so se zaradi obiska inšpektorja zjokale. Naj inšpektorje nekdo seznani z možnostmi pritožb na Ministrstvo za šolstvo in Zahtev za sodno varstvo na sodišča,

    • Dejan Vehovec 10:11 23.februar 2024.

      je bil katerikoli šolnik ali sploh katerakoli oseba kdaj po krivici kaznovan? In koliko časa pa traja torture teh inšpektorjev in kako se izvajajo da pride do joka - minute, ure, cele delavnike - učitelji pa imajo otroke dejansko ure ...prikaži več in ure na voljo, dan za dnem

  • AnGus 13:13 23.februar 2024.

    Ubogi učitelji! Da si nekdo drzne, jim gledati pod prste. Nesramnost!

    • atamama 09:14 24.februar 2024.

      Kdaj pa si bil na zadnje na roditeljskem sestanku? ''...veste imam delo v ordinaciji...ne morem sedet z njim cel popoldne...'' je bilo veselje poslušat gospo kako odgovorno delo ima. Tisto o tožbi proti mjej, za kar vemo vsi, pa je ...prikaži več izpustila. Pač hoče največ uslug, ko jih sama daje najmanj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.