Avto /avto/na-strom
4244 ogledov

Udarna izjava: Politiki glede emisij električnih avtov nimajo pojma

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sam1 08:30 23.december 2020.

    Prvi prav in resničen komentar iz ust strokovnjaka,drugače le pocukrani članki nekih falš "znanstvenikov",ki nam prodajajo meglo in ekološke bombe prihodnosti....

  • Snežinko 09:18 23.december 2020.

    Končno nedko, ki ima težo (=nekaj velja) in si upa povedati po pravici. Žal ga (po moje) ne bodo poslušali. Denar je le sveta vladar in tu gre samo in izključno za denar. Ekologija nima nobene veze tu.

  • Pepe007 08:09 23.december 2020.

    Saj ni resničen interes nekaj v zvezi s CO2. Nov izdelek pomeni povečanje potrošnje, to pa večji BDP. Z rastjo BDP je lažje vladati. Okolje pri tem potegne kratko.

  • Build_NEK2 15:00 23.december 2020.

    Sj je logično da je reku to. Toyota je glede električnih avtov čisto za časom. Z izjavo hoče samo rešiti kožo svoji firmi, ki ne more ponuditi niti enega 100% avta. Strah ga je, da bi Toyota propadla, kakor je ...prikaži več propadla Nokia ob prihodu pametnih telefonov. Drugače vam pa povem, da njegove izjave o emisijah niso resnične, saj sem bil tudi jaz v dvomih in sem zadevo raziskal. Električni avti res niso popolnoma čisti, so pa veliko veliko bolj od dizelskih tekmecev.

  • Build_NEK2 15:11 23.december 2020.

    Mene bi blo na njegovem mestu sram.

  • wilshere 17:24 23.december 2020.

    To je moje mnenje in mnenje mnogih... Elektricni avtomobili trenutno... Imajo vecji izpust co2 kot avto na goriva.... A se vi zavedate pri izkopu Litija kako se okolje unicuje?! Kar mi prispevamo Z AVTOMOBILI pri glob. Segrevanju je... Prdec v ...prikaži večv zrak.... Pogledal sem znanstvenike ki so objektivno govorili o tem... Vse je naravni ciklus! ! Drevesa zivijo od co2! Mi izdihamo co2! Potem si dejte filter na usta! Ustavil se bom pocas.... Bistvo je... Bodoci davek na co2 in unicenje srednjega razreda!

  • Avatar vec
    vec 10:41 23.december 2020.

    ŠTROMAR KJE SI ?? Sam ne udart nazaj da veš več kot omenjeni gospod, ker če je tako potem si ti lastnik katere fabrike avtov že ? RC modelčki ne štejejo :)

    • stromar 12:02 23.december 2020.

      Me je malo strah, da Muska ne bi stisnilo od smeha, ko bo tole prebral, naj kar on odgovori. Tale ne bo dolgo direktor Toyote, podobno vodstvo je imela Nokia

    • Build_NEK2 15:04 23.december 2020.

      Stromar, se popolnoma strinjam. Vedno več nas je takih. Toyoda je to drugače rekel samo zaradi marketinga, ker nimajo nobenega električnega avta.

  • stromar 11:57 23.december 2020.

    hehehe, Toyoti malo zmanjkuje zraka z nafukav. naroda s hibridi, ki so v osnovi veliko dražji in imajo vse dvojno, še večja panika je v ostalih lobijih kot naftni, z avtomobilsko povezano industrijo, najbolj rezervnih delov in onih več 100 ...prikaži več delov, katerih ni v BEV, elektro, onesnaževalcem. In imajo prav, boljše da denar ostane v EU in v žepih voznikov kot, da se daje za nafto in onesnaževanje , dobro da še ni povedal, kakšen razvoj in ekspanzijo bodo BEV imela v naslednjih par letih

  • Build_NEK2 15:10 23.december 2020.

    Take neumnosti govori, hkrati pa dela avte, ki imajo in elektriko in bencin. Hibridi so največja neumnost, ker imajo namesto elektromotorja in malo večje baterije fosilni motor, baterijo, tank, elektromotor, olje in vso to sranje. Najbolš so 100% električni, ker ...prikaži več majo sam baterijo pa motor, ne onesnažujejo pa še ful majo dobre specifikacije. Dizli so pa itak največje sranje, ko so ga kdaj nardili. Če se jih ne bomo znebili, bojo čist uničli okolje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.