Šport
101 ogledov

Udovičić: "Provokacija ekstremistov"; Balaj: "Vse bi ponovil"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 14:17 15.oktober 2014.

    Da.B.-ić. Nisi poslan, niti plačan , da na EU portalih zamegljuješ stvari , ki smo jih videli na , predvsem pa okoli stadiona, kajti pričakujemo vsaj v Sloveniji pričakujemoprecizno poročilo s te tekme , svoje Velikosrpske komalkanske zdrahe, zato smo ...prikaži večo vas tudi entarje si pa v rit zataken. Boli nas kurac v Sloveniji za vaše medsebojne Balkanske zdrahe , zato smo vas tudi 1991l. odpikali za vedno , ampak pričakujemo realno reportažo dogodkov ! Tole pa ti objavljaj v Politiki al pa Kurirju , ne pa v SLO . Mogoče ste pa Srbi kupili tale Žurnal od Avstrijcev , za prodajanje megle EU-ju !

  • Žurnalček 16:32 15.oktober 2014.

    Sodnik sploh začeti ne bi smel tekme in to je najmanj 45 minut prej kot je bil "incident" , ki ni končal tekme ampak je tekmo končalo pretepanje nogometašev od strani navijačev itd. Če si ti slep , jaz nisem ...prikaži več !In kaj ima opraviti na športi strani političnovojni komentar dogodkov ispred 100 let Balkanskih idiotov !

  • astibo8020 15:18 15.oktober 2014.

    Žurnalček, gledali smo tekmo in tisto kar je napisano se mi zdi povsem pošteno in podprto z argumenti. Tukaj igraš nekega "intelektualca", vendar so tvoji komentarji žaljivi, brez argumentov in žališ vsakega, ki zadeve ne vidi tako kot ti. Po ...prikaži več moje si en navaden omejen tepec in svojo meglo prodajaj svojim fašističnim sovaščanom.

  • Žurnalček 16:32 15.oktober 2014.

    Sodnik sploh začeti ne bi smel tekme in to je najmanj 45 minut prej kot je bil "incident" , ki ni končal tekme ampak je tekmo končalo pretepanje nogometašev od strani navijačev itd. Če si ti slep , jaz nisem ...prikaži več !In kaj ima opraviti na športi strani političnovojni komentar dogodkov ispred 100 let Balkanskih idiotov !

  • Žurnalček 16:50 15.oktober 2014.

    Ti pa IĆ , pa je vse jasno , kajneda da res !

  • Žurnalček 23:44 16.oktober 2014.

    Sreća pa so moji argumenti posneti in se lahko ićići na glavo postavte , pikco na i bo dala pa še UEFA. Upam da vas bodo odpikal , tko kot smo vas mi 1991l.

  • mima-šiš 10:02 15.oktober 2014.

    Tekma je bila napeta vendar so incident sprožili Albanci z zastavo velike albanije. Srbski igralec ujame zastavo,vendar je vidno da je ni trgal ampak je samo spuščal helikoptercek. Verjetno ne bi smel, pa vendar. Konec koncev to ni bila uradna ...prikaži več zastava, ampak obelezje fasisticne ideje velike albanije. Delegat UEFA je ocenil da so razmere varne za nadaljevanje tekme. Albanci niso hoteli. Zadeva je čista, Povrh vsega najdejo krivca za incident, brat albanskega premierja.

  • Žurnalček 13:37 15.oktober 2014.

    Če ti misliš , kot tista dva slepca in gluhca od novinarjev , ki sta ne vem kako zašla na stadion JNA srati Velikosrbske pamflete in nam prodajati meglo , si se dobr zajebu! Mi smo gledal tekmo in VSE ...prikaži večE poudarek je na VSE videli! Samo v Srbiji lahko prepovedo neki skupnosti prihod na tekmo . Drugič je bodo Židom. Vzrok za nenadaljevanje tekme ni na albancih ampak na nićkrivim revćkom od gledalcev , ki so napadli njihovo klop z stoli , igralce pa ob odhodu oz. bežanju v garderobo zasuli z kovanci !Ko je Srbska vlada bila opozorjena na rasizem in diskriminacijo so se v BG vsrali in spustili na stadion vse , ki so imeli karte in si tako zjebali svoj varnostni načrt , ki je temeljil na najzavržnejšimi načeli današnjega sveta. Brat je pa USA državljan ampak zgleda , da so segradacijski zakoni tega dne, veljali tudi za njih , ker so mu dovolili vstop šele po posredovanju Abasadorja USA v BG.

  • Žurnalček 13:50 15.oktober 2014.

    Srbijo flikent iz kvalifikacij , ker očitno ne vedo, kaj je nogomet. Če jim je do ratovanja , široko je Kosovo polje . Če pa mislijo ratovati PO STADIONIH , JIM JE TO TREBA ČIMPREJ IN V NAJDRASTIČNI OBLIKI POVEDATI ...prikaži večI NARAVNOST V OBRAZ da lahko to med delajo med seboj . Sedaj je že država poseza na dogajanja s segeadacijom, rasizmom , da pozicij Velikosrpstva in šovinizma , do ostalih ne omenjamo. To kar se je dogajalo več okoli , kot na tekmi je sramotno za katerokoli Evropsko državo !Vsem ki pa mislite da to ni res , pa podvprašanje. So lahko spustili na stadion tudi prostoleteči z helijem napolnjen balon , ki ne bi imel pilota in za zastavo ne bi bilo posameznega krivca ! So in to 3 , da vsaj enega veter zanese nad stadion.

  • astibo8020 22:55 15.oktober 2014.

    Če so ti tako všeč tisti na ič ali ti je kdo mamo, je tvoj problem in ne moj, zaradi mene si ga lahko tudi na roke vržeš in sanjaš tistega Bogdanova, če boš potem lažje spal.

  • Žurnalček 14:24 15.oktober 2014.

    Da.B.-ić. Nisi poslan, niti plačan , da na EU portalih zamegljuješ stvari , ki smo jih videli na , predvsem pa okoli stadiona, kajti pričakujemo, vsaj v Sloveniji pričakujemo , precizno poročilo s te tekme , tvoje Velikosrpske komentarje in ...prikaži večin Balkanske zdrahe, zato smo vas tudi 1991l. odpikali , si pa v rit zataken. Boli nas kurac v Sloveniji za vaše medsebojne Balkanske zamere in zdrahe . Tole svoje umotvorine pa prodajaj Politiki ali Kurirju , ne pa SLO in EU-ju . Možnost je pa tudi ta , da ste Srbi kupili tale Žurnal od Avstricev , za vašo prodajo megle .

  • Žurnalček 16:47 15.oktober 2014.

    Če si jo ZARES gledal , potem si verjetno videl tudi tistega Bogdanova , obsojenega v Itakuju , kako po terenu kot gledalec urejuje stvari !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.