Slovenija
16 ogledov

"Upam, da bo manj hudo, kot se zdi"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 10:47 26.april 2013.

    Štrukelj a bo kak komentar ko so vam poslanci vrnili o znižanju plač, da zaslužite več kot poslanec. Mislim da je bila beseda okoli 6000 na mesec. Skor sem pričakoval nek komentar od vas, a ne duha in sluha zdaj. Ste se ustrašu.

  • dragec 11:01 26.april 2013.

    Predlagam, ukinite javni sektor, sprivatizirajte vse in ne je..te nas, ki bomo plačevali to, kar je bagra v 20 tih letih nakradla.

  • ennanova 10:33 26.april 2013.

    Edina naloga ljudstva je, da pridno dodaja vrednost in se tiho strinjaOb bližajočem se prazniku dela: delajte in bodite tiho!http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/938-edina-naloga-ljudstva-je-da-pridno-dodaja-vrednost-in-se-tiho-strinja

  • Avatar Minovak
    Minovak 10:38 26.april 2013.

    Sindikati so eden poglavitnih krivcev, da smo na dnu, ker zahtevajo vse tisto, kar ni bilo ustvarjenega ali premalo. Štrukelj paradira izključno zato, da ostane na medijski sceni in tako upraviči nenormalno visoke prihodke, ki so večji od predsednika SLO. ...prikaži več On je res lahko tiho, ker do sedaj niti on, niti ostali vodje sindikatov niso naredili NIČ. Ali ste morda od njih dobili kakšno podporo in pomoč, ko ste bili v stiski zaradi služb? Do sedaj ni znano!

  • mirko 11:12 26.april 2013.

    Vzroki za probleme glede nižanja plač so globalni. Mi lahko naredimo javno upravo tako vitko, da javni uslužbenci delajo zastonj in bo naše gospodarstvo še vseeno nekonkurenčno proti daljnovzhodni konkurenci. Kapitalizem omogoča kapitalu izsiljevanje delovne sile z hitro in ...prikaži večin poceni selitvijo kapitala iz enega konca sveta na drugi konec. Tudi naša konkurenca na daljnem vzhodu je izkoriščana z strani lastnikov kapitala. lahko se edino spustimo v neusmiljen (neživljenjski) konkurenčni boj, ali se pa zapremo v svojo lokalno ekonomijo kot je S. Koreja.Kaj naredit od teh dveh potez je vprašanje družbenega konsenza, obe poti sta kruti, s tem, da je na poti borbe z konkurenco vsaj malo upanja, pri poti zapiranja, pa upanja za boljši jutri ga ni. Kruto bo.

  • dragec 12:58 26.april 2013.

    Mirkec, pametno razmišljaš, ni kaj. To pojasni enemu delavcu, tako da te razume. pojasni mu zakaj dobi 600 EUR - drugi v A ali D 1500 EUR, zakaj potrebujemo toliko število med. sester, učiteljev, paznikov, policistov, vojakov - in katero ...prikaži več plačo ji bom določil parlament??? Pojasni jim delovanje KADa , SODa, DARSa, NLB, kateri so 27.3 izplačali zaposlenim regres na minimalni OD v RS v višini 738 EUT bruto, drugi pa še čakajo miloščino, pojsani to razliko v izobrazbeni strukturi, plače delavcev v ZD po 9000 EUR bruto, navede vsake vlade, da svoje ljubljence zaposluje in kadruje v javni upravi?, ........???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.