Magazin /magazin/film-glasba-tv
41 ogledov

"Đura bolj cenijo v tujini kot doma"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepi 08:59 17.februar 2012.

    Zakaj se ne preselite,če vas tujina obožuje?????,jast bi spokal kufre pa bi šel v lepo tujino,samo v tujini ti ne da nekdo nvce,pa ti snemaj razne marmelade,pa bureke??????

  • geko 13:47 17.februar 2012.

    Ti nekoga ne ceniš, če pobegne pred vojno? Kot prestrašen zajček?????? Bolano

  • drmr1980 08:34 17.februar 2012.

    Draga Tanja,Đurota doma verjetno res najbolj ne cenijo, saj je od začetku vojne pobegnil kot prestrašen zajček, na varno v Slovenijo.Tukaj so mu njegovi prijatelji iz akademskih in političnih krogov omogočili, da se je varno nastanil, preko filmskega ...prikaži več sklada Republike Slovenije so financirali njegove projekte, v Sloveniji si je ustvaril topel dom in družino...skratka, lepo si je postlal in nič mu ne manjka, lahko bi celo rekli, da živi nadpovprečno dobro, kot se za takšnega umetnika tudi spodobi.In sedaj TI, draga Tanja, ko je Đuro postal slaven v svetovnem merilu, pljuvaš po Sloveniji.Lepo, res lepo od tebe.Hvala tebi in tebi podobnim, zaradi takšnih ljudi kot si ti, kot so tebi podobni v umetnosti, politiki, medijih, kulturi ... je Slovenija tam kjer je.

  • geko 13:39 17.februar 2012.

    Na žalost to ne velja le za Đura, ampak za vse. Zaradi naše pregovorne nevoščljivosti tako težko izustimo kakšno pohvalo. Zajebani Slovenci. S tem pa samo sebi škodo delamo.

  • drmr1980 19:27 17.februar 2012.

    Bolan si ti , v glavo! Še enkrat si pezdetek preberi, kaj sem napisal, govorim pa to zato, ker me je oče z družino med vojno v Bosni poslal v Slovenijo. Star je bil pribljižno kot Đuro... s tem, da ...prikaži več je on tam ostal in se boril za domovino! Sedaj njemu in stricu lahko žal prižigam le sveče... AMPAK, jst sem živ, diplomiral v Sloveniji, si ustvaril družino, kupil stanovanje... In nikoli, ampak NIKOLI ne pljuvam po Sloveniji, ki mi je omogočila novo življenje, in za to sem hvaležen! Ne glede na dogodke zadnjih let... In NIKOLI mi ni nihče naprej metal, da sem bosanc!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.