Slovenija
191 ogledov

Usklajevanje plač, pokojnin in socialnih transferjev bi zamrznil še vsaj za tri leta

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Martin Jančič 08:58 02.junij 2015.

    Dragi politični vrh, a smo v isti državi vi in mi ki živimo na obroke, danes preživet z manj ko 700 euro je teško, pa da sem si sam kriv bi lažje razumel nimam besed da te ne razume nobeden ...prikaži več to a ne vem kam pelje vse to, v še večji kriminal in se sprašujemo zakaj ga je čedalje več, pač ne ostane drugo kot kriminal da preživiš, lep pozdrav politika!

  • mph 13:11 08.maj 2015.

    Dajmo temu marornemu bizgecu minimalno plačo, naj plačuje za par plač kredite, ... potem pa naj se čez kakšno leto ponovno oglasi. S polno ritjo je lahko srat kot pravijo.

  • soharfranc 09:19 10.avgust 2015.

    Matrna mu,bi jaz njega zmrznu in nikoli odmrzno ! Lahko ga oni serjejo z 5000 evri, en upokojenec z 300 evri ali delavec z minimalcem ga ne morejo.Dol z to usrano vlado ! in v arest pa ključ tja vrčt ...prikaži več da ga sam oča Bog ne najde.

  • edvard 12:59 08.maj 2015.

    Pa takšen minister, ni čuda, da gre vse v p.......

  • patrijarh 11:17 08.maj 2015.

    Zamrznt je treba tebe,pa nikol odtajat.

  • miror 11:48 08.maj 2015.

    Zamrzniti je treba tudi napredovanja v javnem sektorju za vedno, g. Mramor. V realnem sektorju napreduješ samo, če začneš opravljati delo na zahtevnejšem novem delovnem mestu. V JS pa napreduješ, oz. prejmeš višjo plačo, ne da bi zamenjal delovno mesto ...prikaži več in delovnih nalog. To je neupravičen privilegij JS in krivičen do realnega sektorja.

  • GERE 12:23 08.maj 2015.

    Mramor, če upaš napiši kolko ti nagrebeš na mesec. A veš kolko bi lahko na tebi in tebi podobnih privarčavali na letni ravni?!

  • Ferluci 12:39 08.maj 2015.

    Zaradi mene lahko. Jasno, če zniža vse življenske stroške in dajatve, komunalo, elektriko, DDV, energijo...To pa ne gre, kajne tovariš Marmor?

  • dragec 07:25 09.maj 2015.

    KAJ, ČE BI MRAMORJA ZAMRZNILI VSAJ ZA TRI LETI

  • wester62 16:18 09.maj 2015.

    kaj pa če bi ta lopov vzel tistim ki so do sedaj kradli nas in to vključno z njim. vsi imajo polno pokradenaga denarja v tujih bankah in nam potem tu pametujejo. očitno bi to zamrnitev spet radi izkoristili ,da ...prikaži več bi lahko spet nas pošteno pokradli. zato menim da na dob z nim in podobnimi. na nami bi prišparali da bi lahko to dali sebi.lopovi.

  • samo.jst 22:47 09.maj 2015.

    Problem je, ker so krediti postali del življenskega stila ne pa realne potrebe... folk se pufa za neumnosti in hoče živeti kot v telenoveli, potem pa jok in stok kako jim je hudo in da nimajo za kruh. Vsaka zadeva ...prikaži več ima dve plati, potem pa je odvisno koliko si pripravljen sprejeti sebi tujo.

  • nostradamus 10:11 10.maj 2015.

    zamrzniti je potrebno mramorja in ostale politike poslance in razne tajkune vse na 600eur potem bi se hitro videlo ali je to dovolj ali premalo lahko je srat s polno ritjo

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:37 09.maj 2015.

    Že zdej je minimalna plača prenizka za dostojno življenje. Ko se bo inflacija odigrala svoje bo pa tako ali tako realno še toliko manj vredna. In potem se na račun mizerne plače pričakuje večja zaposlenost. Ja pol ni to nč ...prikaži več druzga k sužnjelastništvo samo da v bolj moderni obliki. Dejte zagotovit delovna mesta kjer se da bit dostojno plačan ne pa mizerna delovna mesta ravno toliko da popravte statistiko pa ravno toliko da človek ni na pleči države. To ni nč...to je sam reševanje samega sebe...denarja da se lahko več da za vaše legalne korupcijske fore.

  • Daniel Arjan Gabriel 22:54 02.marec 2016.

    Zdravo,Sem Juan Diego, zasebna posojila posojilodajalcu, ki daje priložnost kredite Življenjska doba. Ali potrebujete posojilo, da bi poplačala svoje nujno dolgove, ali potrebujete posojilo za povečanje vaše poslovanje? Ti so bili zavrnjeni s strani bank in drugih finančnih institucij? ...prikaži več Ali potrebujete hipoteke ali posojila konsolidacijo? Iščemo več, ker smo tukaj, da bi vse svoje finančne probleme stvar preteklosti. Mi posojajo sredstva posameznikom, ki potrebujejo finančno pomoč, ki imajo slabo kreditno ali potrebujejo denar za plačilo računov, da vlagajo na poslovanje v višini 2%. Želim uporabiti ta medij, da vas obvestim, da smo zagotoviti zanesljivo in upravičenko pomoči in bo pripravljen ponuditi posojilo. Torej pišite nam danes po elektronski pošti na:(diegosaintloans@outlook.com)

  • BorutK 13:16 08.maj 2015.

    Sej ma prov, kaka reforma je pa že bla kje v Sloveniji. Prepolne riti mamo še zmer, dokler je BTC poln non stop. Kako višanje penzij, kak regres, fak off

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.