Svet
47 ogledov

V Atenah protesti proti Sirizi, v brezplačnih bolnicah pa vedno več Grkov

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • miho 22:50 15.julij 2015.

    mph,svojo teorijo lahko podkrepim s statističnimi podatki:1) Javni dolg Jugoslavije je med leti 1974 in 1990 rastel z astronomsko hitrostjo;2) Super tovarne so takoj po osamosvojitvi popadale kot domine - brezposelnost se je s skoraj 0 ...prikaži več dvignila na 135000 brezposelnih v le letu dni. Če bi bile tovarne res super, se to ne bi zgodilo.3) Hiperinflacija - poglej statistiko

  • Ferluci 12:58 16.julij 2015.

    Sam si kriv, vsak osel gre SAMO enkrat na led. Zakaj pa voliš levake. Očitno si nagnjen k mazohizmu.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:43 14.julij 2015.

    Res vsa čast zdravnikom da pomagajo tud tistim ki ne morejo plačati zdravljenja.

  • Avatar praufo
    praufo 13:59 14.julij 2015.

    Potem, ko gre vse u maloro, se pa dela samo še brezplačno. Ampak za vojsko pa še majo. To je pa najbolj pomembno. Temu se reče, če bom že škripnu od lakote, bom vsaj na varnem ... No pa sej ...prikaži več se bo tudi v Sloveniji vedno več dajalo za vojsko. Torej, po novem, vse za varno lakoto.

  • Jagijagi1 15:56 14.julij 2015.

    V Sloveniji pa Lukca in njegove rossolinote!

  • Papaja Popi 16:15 14.julij 2015.

    Le zakaj se vam zmerom prikazujejo bele miške. Bo treba v Begnje

  • dragec 09:28 15.julij 2015.

    Ti pa nastavi zastave z znakom svastike in desničarskimi simboli, uspelo ti bo.

  • mph 16:43 15.julij 2015.

    Laibach, leta 2055: Moj korak je počasen in negotov. Pogled se mi ustavi na prelepih nemških in italjanskih gozdovih. Upam, da bom jutri še imel moči, da bom šel na Schmarna Berg.

  • mph 16:44 15.julij 2015.

    In vse to, kar imamo danes, je IZKLJUČNO zaradi tujih in domačih desnosučnih, ki jim je šel v nos verjetno najbolj pošten sistem ever. Z napakami, ampak v primerjavi s tem, kar je po svetu, idealen in idealističen.

  • Marjan Valič 14:35 14.julij 2015.

    kadar je bil komunizem je bil narod preskrblen da bo učakal pokojnino danes pa ni primir je kitajska ki ima toliko naroda in je bolša kot kapitalistična amerika nemčija in merika da ne vidite da so samo zase take Evrope ...prikaži več ne rabimo mi smo šli u e u da bi bolše živeli ne pa slapše kar se pa tiče mejnih prehodou mene niso prau nič motili ki tako in tako jih boste morali postavit nazaj

  • Majazmaja 15:15 14.julij 2015.

    Je možno te pisunčke poučiti, da v THESSALONIKIJU ni nobenih bolnic, ampak so le-te v SOLUNU. Thessaloniki je SOLUN.

  • mph 20:17 14.julij 2015.

    Zakaj pa Ferluci, tega ne razumem? Ste nas črni (sem vsekakor spadajo po dejanjih šivilja, klovn in cmerar/mramor duo) pripeljali do te točke, kjer smo. Rdeči so samo zdravilo za črno bolezen.

  • mph 16:43 15.julij 2015.

    Ljubljana, leta 1985: Moj oče je delal v Gradisu, denar je imel v NLB, kruh je kupoval v Merkatorju, vozil avto yugo, obleka je bila Mura, pralni stroj je bil Gorenje na morje ...prikaži več pa smo hodili v sindikalni dom. Ljubljana, leto 2013 : Delam v Sloveniji pri tujem gradbenem podjetju, denar imam v Sloveniji v avstrijski banki, kruh in mleko kupim v Hoferju, vozim franscoski avto, obleko imam iz Kitajske, uporabljam pralni stroj Beko, na morje ne grem ker je predrago. Ljubljana, leta 2033: Pisal mi je sin. Vzel sem pismo in se napotil v bližnjo gozd, da ga bom prebral. Sedem na travnik in prebiram, sin je v Ameriki zadovoljen. Moje branje prekine glas, ki mi reče v nemščini : Herr Konigunda, das gozd ist eine Privaten lastnina, bitte umaknite se. 

  • miho 08:55 15.julij 2015.

    Združena levica (pa še kdo) ima zdaj možnost se naučiti, kaj pomeni ne varčevati in ne vračati dolgov. Pa še odgovor, zakaj se je v Jugoslaviji tako dobro živelo: ker se je Jugoslavija zadolževala in smo živeli na ...prikaži več račun tujega denarja. Ugodne kredite za gradnjo hiš, ki se jih je vračalo za ceno ene kave, je moral nekdo financirati - to je bila bodisi jugoslovanska država, bodisi tujina. Skratka, krediti. Ko je tega tujega denarja zmanjkalo, je Jugoslavija počasi propadla - najprej ni bilo goriva (zmanjkalo deviz), nato pa še vsega drugega, pa hiperinflacija je prišla (cene v enem tednu poskočile za 100 % in več). Jazbinškov zakon je bil pa itak izredni dogodek, ki ga ne more biti več, ker je vse družbeno premoženje že pokradeno (razen v primeru nove množične nacionalizacije (beri: kraje premoženja, ustvarjenega na pošten način)).

  • mph 16:42 15.julij 2015.

    Čisto nič nismo živeli na račun nikogar, kar je bilo posojeno, je bilo vrnjeno, kar pa je bilo dano, je bilo večkratno poplačano. NIHČE v politiki zaradi čistega altruizma ničesar ne da, to kar pozabi. In Yu je imela na ...prikaži veča koncu cca. 900$ dolga na prebivalca, danes ima Slovenec cca,. 25.000 na grbi. Yu je imela super tovarne, Gorenje je že takrat izdelovalo kvalitetno opremo, Elan je bil znan širom po svetu celo, Fructal enako, .....Yu so uničili ameriški imperialisti, takrat pod vodstvom Regana, ki je hotel nam, čeprav ga nihče ni vprašal in smo super živeli, vpeljati "tržno gospodarstvo". No, s CIA agenti si sproducirali tudi vojno, po naravni zakonitosti pa je plaz nekaj takega, kar se sam po sebi napaja, ko ga enkrat sprožiš. Itn itn itn itn .... Kar pa je tebi itak vse jasno.Skratka tvoje teorije držijo vodo kot sito za špagete.

  • Ferluci 14:21 14.julij 2015.

    Tudi v Sloveniji bo bolje, ko bodo tudi pri nas sežigali rdeče zvezde in komunistične simbole. Do takrat je pa še dolga, zelo dolga pot.... toda enkrat bo tudi ljudem kapnilo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.