Avto
29170 ogledov

Avtomobilski lizing: Nekaterim se je obrok zvišal za 15, drugim tudi za 150 evrov

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gandi123 08:06 04.februar 2023.

    Ma nema veze, 100€ gor, dol, glavno da je boljši kot sosedov! 😂🤣😅

  • rd2dmk2 09:22 04.februar 2023.

    vse manj ljudi gre po avto z gotovino.. pa saj ga ne morete kupiti na gotovino. to prakso dohotkovne politike so uvedli že 20 let nazaj v nemčiji in italiji ko je bil avto na kredit tudi do 50 % ...prikaži več cenejš. zakaj? ker se prihodek trgovca deli na več let in tako ima lahko stalne prihodke in manjše dajatve na dobiček. in tako lahko dajo tudi nekaj popusta, da vas zjebejo in premamijo. važno da oni profitirajo in se pa en mesec šopirite. ja makina se lahk postavi pred bajto, zelje in polenta pa skrije

    • vzev 09:43 04.februar 2023.

      In kaj je narobe z zeljem in polento. Jaz imam dejansko rajši zelje in poletno, kot pa marsikatero moderno jed. Avto si pa kupim, ker uživam v njemu in vožnji in me niti ne briga kaj si o tem mislil ...prikaži več sosed. Tudi Dacio bi kupil, če bi dala avto z močnim motorjem, dobro lego in seveda da je lep.

    • rd2dmk2 09:47 04.februar 2023.

      vzev tudi jest imam zelo rad gonač in segedin pa žgance in polento. sploh če primerjam burger , kebab in še kakšen bljak. no tudijest bi dacio imel, samo če ne bi imela take teževa je mengrede gnila. ampak. vzem ...prikaži večm midva sva beli vrani tukaj okoli in ne vem če sva dobrodošla med temi najini rojaki.

    • oneh 09:56 04.februar 2023.

      Ne vem kako je v Nemčiji a pri nas je nakup z gotovino še vedno cenejši od nakupa preko lizing/kredita. Čeprav trgovci ponujajo nekaj 1000 € popusta, če vzameš financiranje preko njih moraš dati na eno stran vse stroške financiranja ...prikaži več (odobritev, zavarovanje, obresti, kasko...) in na drugo gotovinsko ceno in koliko obresti dobiš, če še naprej varčuješ. V zadnjih dveh letih je bila pri treh novih avtih računica na strani gotovine. Tudi danes, ko je svoboda in levaki plešete.

    • rd2dmk2 13:06 04.februar 2023.

      oneh, ti pa nisi kupil avta od takrat ko so katrco dal v promet. in to v franciji, ne v novem mestu.

    • oneh 19:07 04.februar 2023.

      Kje sem kadarkoli rekel, da sem avto kupil jaz? A se ti je od svobode in 24/7 plesa že čist sfuzlalo? PS-tisti, kateri je v jugi imel katarco takrat, ko so jo Francozi dali v promet je bil itak na ...prikaži več takem nivoju, kot če se danes pripelješ s kakšnim Mercedesom AMG ali Panamero ali Teslo long range...Približno taka razlika v ceni (ne tehniki!) je bila zaradi komunistične politike, katero levaki dandanes restavrirajo.

    • rd2dmk2 22:59 04.februar 2023.

      oneh, a veš da me vedno nasmejiš ko komentiraš , pa fališ mimo kot halejev komet zemljo. tebi se je zbledlo od svobode, čist zares, bo treba uvest ekstra zate eno tiranijo, tako lokalno, da boš prišel k sebi od ...prikaži več nabada tesnobe. no sedaj pa globoko zajemi sapo, preberi moj zadnji prispek in končno ugotovi, da jest nikakor nisem omejal nakupa katrce.. samo časovni okvir sem podal.

  • AN27 23:40 04.februar 2023.

    Počakajmo na "veselico", ko bo euribor 4-5%, brezposelnost pa okoli 10% - gotovina bo spet kralj!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.