Slovenija /slovenija/crna-kronika
51890 ogledov

V džipu zgorela dva novinarja

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 17:13 23.januar 2024.

    Kot nišanđija tanka moram povedati sledeče. Če je bil komandant z četo v vojnem stanju , potem je strelec moral videti preko optično merilne naprave jasno napis PRESS . Če je streljal pa z PA mitraljezom na tanku , pa ...prikaži več, pa pomeni , da so bili zunaj tanka in niso bili v vojnem stanju in kot taki tudi niso smeli vojno delovati ! Sledeče kar ta Srbsko -JNA jevska drhal dela, je pa zavlačevanje sojenja , kajti ni ORGANA v in na Balkanu ,ki bi odvezal nekdanjega JNA oficirja molčečnosti . Nadal

    • Idioti 17:20 23.januar 2024.

      JNA je definitivno prenehala obstajati 27.04.1992 l z proglasitvijo nove srbske ustave , ki je za svojo oboroženo silo proglasila Srbsko vojsko in izbrisala JNA za vedno z Balkana . Tudi Sarajevska kolona 2. 5. 1992 l ni bila kolona ...prikaži veča JNA ampak navadna banda desperadosov , ki je kradla orožje BiH . Zato sodišče ne sme nasesti temu ampak , ga mora zaradi laganja in nespoštovanja sodišča takoj kaznovati . Lahko pa pošlje po tiralici tudi posebno enoto , da uredi zadevo !

    • Toma 17:25 23.januar 2024.

      Odpeljat jodlarjem, pa naj tam kokodakajo o pravicah!

    • Idioti 08:21 29.januar 2024.

      Njihov komandant in naš kapetan ....... ......... , sta se zmenila in dogovorila o premirju oz. , za način delovanja v slučaju nesporazumov . Poglejte video , ko sta skupaj v atomobilu in dajeta izjavi .

  • PaPajapopi 16:10 23.januar 2024.

    Vojni zločini ne zastarajo ! Takrat je rekel, da je kamero zamenjal za lansirec raket ali armbrust - raketomet. PRESS je bil na obeh straneh napisan z velikimi črkami. !

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:08 23.januar 2024.

    Vsaka žrtev vojne, je žrtev preveč. Lahko smo veseli, da smo jo odnesli tako dobro kot smo.

  • Plavi-mil 10:21 24.januar 2024.

    33 let je naše krivodoje čakalo, da bi oficir jugo armade umrl, itak čefurjat, katera vodi Slovensko krivosodje še danes ne more oprostiti OSAMOSVOJITELJEM, da so jim uničili jugo, zato oni rajši zapirajo OSAMOSVOJITELJE, kot pa agresorja jugo armade.

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 16:25 23.januar 2024.

    Dobro, tu gre za posameznike, ki se prostovoljno in z zavedanjem tveganja gibljejo po območjih kjer potekajo spopadi.. Tam nekje v Gazi pa so dnevno pobili par sto otrok..namerno.. Samo toliko, da se ve kako prekleto dvolični smo...

    • Idioti 17:31 23.januar 2024.

      Ne ni dobro kajti bili so na avio pisti , absolutno brisanem prostoru , in do roba smrek v katerem je bila JNA banda ni bilo niti grmovja niti đip Avstrijcev ni bil maskiran . Gre za nameren uboj civilistov ...prikaži več . Če bi bilo tako kot hočejo oni prikazati , bi morali streljati po poslopje letališča , kajti tam je bila enota TO z komandantom kapetanom .................., , ki je s tankovskim komandantom določil premirje odnosno postopke preprečitve oboroženega spopada ,

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 17:48 23.januar 2024.

      To niti ni važno. Razlika pa je, če umrejo vojni novinarji, ki vedo kaj tvegajo ali nemočni otroci in ženske.. Kar se tiste situacije v Sloveniji tiče, je jasna stvar, da se kot civilist brez potrebe ne kažeš v dosegu ...prikaži več orožja te ali one strani..Lahko pride do napak ali namernih provokacij..

    • PaPajapopi 18:17 23.januar 2024.

      Iuckyss...tam v Gazi palestinčki dajo otroke pred vojake in žene ter starce ter se gredo vojno. To delajo, na žalost. Zato pa je toliko civilov mrtvih. Pojdi enkrat ti in ostali osebno dol in si poglej, če ti ni škoda ...prikaži več denarja, časa in ne iz naslonjača kritizirati stvari, ki jih ne poznaš.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 18:31 23.januar 2024.

      Malo si pomešal, to so storili Azovci v Mariupolju, ko so v svoje podzemne bunkerje s silo vzeli desetine civilistov, tako, da so jih Rusi morali vsakega posebej vleči ven, namesto, da bi vrgli par komadov FAB 1500 in bi ...prikaži več bil mir.. Medtem, ko Izrael ruši vse živo od civilnih zgradb do bežečih konvojev civilistov..Celo zbirno taborišče so šli zbombardirat..Zato je kar 70% žrtev otrok in žensk..Tega kar pa ti bluziš niti Izraelci ne trdijo, kreten..

    • Ploh 19:18 23.januar 2024.

      Si zgrešil članek. Žalostno, da opravičuješ JLA. Zamisli se naj sabo.

    • slavauk22 22:55 23.januar 2024.

      Ploh a ne vidiš da je luckyss srbine ......živi slovenji ker mu ugaja saj dobi socialno iz našega žuljev pa serje po naši slovenji braba srbska

  • PaPajapopi 18:42 23.januar 2024.

    Iuckyss ..Izraelci to stalno ponavljajo, vendar ti poslušaš samo tisto , kar hočeš slišati.

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 18:48 23.januar 2024.

      Vedno v takšnih primerih navajam dejstva ne glede na to, komu so v prid..Stvari niso črno bele...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.