Vizita za živali /vizita-za-zivali/novice
47 ogledov

"V kolikor bi žival kazala pešanje življenjskih funkcij"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vesoljec 01:20 24.julij 2016.

    "Včasih" je bilo dostopnih mnogo manj informacij, zato je bilo nepoučenih mnogo več ljudi.A to ne spremeni dejstva, da pes nima žlez znojnic, zaradi česar se ne more potiti skozi kožo,kar je tudi omenjeno. Poleg tega temperatura v zaprtem ...prikaži več plehnatem prostoru zelo hitro naraste, kar ti očitno tudi ni jasno. Zato ne skušaj opravičevati svoje nevednosti. In še nekaj - pes (ali kaka druga žival) ni predmet. Zato v primeru reševanja življenja sploh ni kaj debatirati o tuji lastnini.

  • Skippy 19:14 23.julij 2016.

    V tujo lastnino lahko posega le policija. Drugače bodo to roparji takoj začeli izkoriščati... kam smo prišli. A zdaj po novem več živa bitja niti par minut več ne smejo biti na soncu? Včasih smo cele družine z domačimi živalmi ...prikaži več preživeli cele dneve na travnikih in njivah, danes pa jih je očitno treba klimatizirat celi čas.

  • Vesoljec 01:23 24.julij 2016.

    Pa preden se lotiš kakega "veleumnega" odgovora, si poguglaj in oglej video 'How Long Can This NFL Player Tough It Out in a Hot Car?'. Če je bil on (ki je, mimogrede, kot profesionalen športnik orenk natreniran in vzdržljiv) ...prikaži več bil po 10 minutah kot mokra cunja, ti pamet mora da vedetit, kakšno je stanje psa.

  • vogue 09:19 24.julij 2016.

    skippy ali tvoja pamet seže samo do tvojega praga. Članek govori o živalih, ki so zaprte na vročem soncu v avtomobilu, ne na travniku. Poleg tega bi bilo dobro, da bi se malo izobrazil, saj ima očitno tričetrtine Slovencev, kamor ...prikaži večr spadaš tudi ti, težave s funkcionalno pismenostjo ali pa celo nepismenostjo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.