Avto
112 ogledov

V Mariboru kolesarjem sredina ceste

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • puys 14:06 03.oktober 2013.

    Debilno. Torej se bom zdaj gazil za kolesarji z 15 km/h ? Hell NO!

  • Dongjang 15:10 03.oktober 2013.

    Pt ti toti štojerci so te ja čisto nori. Sicer pa tale toljazi verjetno sploh ni štajerc in je verjetno k nam prijahal na magarcu pa misli da lohk kar po sred ceste. Povsod mormo bit ta prvi in razni ...prikaži več prometni bedaki si morajo izmišljat svoje spomenike v smislu šikaniranja voznikov. KOLESARJE NA KOLESARSKE STEZE PA BO PROBLEM REŠEN. Če AVP nima pomembnejšega dela pa naj so je ukine!

  • Žurnalček 10:24 04.oktober 2013.

    Vrnil sem se z Azurne obale. Ne boš verjel kmetič moj , da so v Monte Carlu za menoj "cjazili " ferariji in to ne z 15km/h ampak 6km/h , kajti tam se polne črte ne sme prevoziti , pa ...prikaži več če tudi voznik umre od dolgčasa. Me je bilo sram , pa sem jih vsak možen odstop z ceste puščal naprej .

  • Presvetli 17:59 03.oktober 2013.

    Cajtnge me vsak dan presenetijo z večjo oslarijo,ko si rečem saj bolj butastih stvari si pa ja nemorejo več zmislit.

  • Uroš Rajh 18:23 03.oktober 2013.

    če je kdo bil na nizozemskem, potem ve, da nekak ni stez na sredini cestišča, povečalo se bo število poškodovanih, mrtvih, večje gneče, večji izpusti plinov, večje onesnaženje, ja nič te pa treba bicikl kupiti, itak bo zima....kak so fu.jeni

  • Žurnalček 10:34 04.oktober 2013.

    Kaj ima prof. gradbeništva z kolesarjenjem in kolesarji, razen tega , da je nejkaj videl in se sedaj dela pametnega in to v mestu on širše , kjer je pijanih voznikov ohoho !

  • Presvetli 17:57 03.oktober 2013.

    Kaj imajo pogrebna podjetja premali promet??Bolnice pa bodo polne polomljenih biciklistov,pa saj nekateri se na kolesarski stezi neznajo vozit,se vozijo v nasprotno smer te se zaletavajo v druge kolesarje(pol pa je dretje uber alles kdo je kriv).Vsaka čast,vsak osel si ...prikaži več lahko nko norost zmisli.

  • Pepe007 14:23 03.oktober 2013.

    Dobro, za testiranje so izbrali slomškov trg. Tam se tako ne moreš peljati več kot 15 km, ker ali iščeš parkirno mesto, ali pa ti bo nekdo vzvratno zapeljal pred nos s parkirišča. Problem je, ko bodo to uvedli ...prikaži več na vsaki ožji cesti...

  • Dongjang 15:11 03.oktober 2013.

    Če je Tolazzi profesor gradbeništva ni čudno da se bajte podirajo, če ne zna niti razložit za kaj se gre.

  • Žurnalček 10:29 04.oktober 2013.

    Kolesarke so v Franciji nepobarvane . Pobarvane so pa na križiščih in to z zeleno , če ima kolesar prednost , z zebra zeleno če ima deljeno prednost - semaforji delajo ali ne - in pa rdečo , če kolesar ...prikaži večar pred avtomobilom nima prednosti. Tako ti ni treba gledati v nobene znake , kakor se jih tudi izogibati , pa veš kje si v prometu . V LJ so vse piobarvane RDEČO . Samo to pove kolk so teli smooklicaniin samopostavljeni strokovnjaki pametni. Še čez planke se jim ne da pogledat , da o vožnji kolesa z njihove strani sploh ne govorim. Nekateri ga sploh niso nikoli zajahali !

  • Žurnalček 11:20 01.april 2015.

    V Nici imajo vsi izvozi in uvozi na aerodrom prednost pred kolesarji . Narejena je šikana in kolesarka pobarvana rdeče. Ne moreš faliti , kajti šikano in količek se ne da prepeljati z več kot 3km/h. Nikjer ni štang prometnih ...prikaži večnih znakov , samo na tleh je vgravirana omejitev na 20km/h. Pri nas so pa kolesarke posiljeno postavljene na pločnike z diletacijami uvozov na vsakih 10m , pa ti po temu vozi. Take kolesarke so narejene izključno za šolarje , da se ne vozijo po cesti in so pa za kolesarje v tranzitu smrtno nevarne . Zato se je varneje voziti po cesti. !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.