Svet
7532 ogledov

V Nemčiji spet večje skrbi

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 19:29 04.januar 2024.

    Ja, uspešno tiščimo pokrov na loncu, v katerem pospešeno vre. Koliko časa nam bo to še uspevalo, je pa odvisno od količine idiotov, ki so voljni še sesti tja. Potem pa....hja, raje ne bi bil tam. Tudi v Sarajevu so ...prikaži večso še (naivno) rajali, ko je naokrog že pokalo. Pa tisti na Titaniku tudi. Potem pa so se čudili, ker jim je slana voda kar naenkrat zalila kozarec s šampanjcem.... Da opaziš plaz, ki se vali proti tebi, ti ni potrebno biti prerok, le slep in gluh ne smeš biti.

  • peter25 19:45 04.januar 2024.

    Se pogovarjam z nekim Britancem. Ta ves navdusen nad njihovimi vojnami. Mu recem, da so Britanci najvecji porazenci 2 svetovne vojne. Ce mi ne verjame naj gre na Google in primerja zemljevida iz 1940 in danes. Hkrati primerjas ekonomijo, infrastrukturo ...prikaži več in vidis, da so otocani z vsako vojno vse manjsi in vse bolj revni. Hkrati ce poznas zgodovino Rimskega imperija lahko razumes, da vojskovanje med zahodom in vzhodom nikoli ni bilo dobro za Evropo.

  • Ender3 16:59 04.januar 2024.

    Saj Nemcem je to že dolgo znano ne pa, tudi njihovi politiki..Uvedli so sankcije proti tistim, ki je so bogatili njihovo ekonomijo s poceni energenti... In, če se to dogaja njim se bo odrazilo tudi pri drugih..Politika EU in njenih ...prikaži več držav je pogrnila na osnovnem in izvornem receptu preživetja.

    • Kmodri_ 18:03 04.januar 2024.

      Hja, kaj pa so naredili, da Putler ne bi vkorakal v Berlin? A še ni? Tudi ob sv. nikoli...ne!

  • Jernej65 17:05 04.januar 2024.

    Ender3, ne bluzi. Že dve leti potapljaš Evropo. Evropa je močnejša, kot si ti misliš. Končno smo se rešili odvisnosti od zmešanega Putina in ne bo več pometal z nami. Naj kar zapira svoje ventile in opravlja remonte, nihče ga ...prikaži več več ne jebe, z njegovim plinom vred.

    • peter25 17:20 04.januar 2024.

      Zahodna Evropa je bila vedno revna. To se je spremenilo s konolizacijo Amerike, Afrike, Avstralije in Azije. Sicer bi to moralo biti vsem jasno. Center Rimskega kraljestva je bil vzhod in ne zahod (do 15 stoletja). Dokler si zahod lahko ...prikaži več izposoja in tiska denar bo standard visok. Ko se to konca se bo prvo porusil pokojninski sistem in zdravstvo. Krepko bo padla zivljenska doba. Britanci so eden od centrov. Tukaj ni prihodnjosti. Vecina planira selitev.

    • peter25 17:31 04.januar 2024.

      Jaz sem poslusal zagovor predstavnikov iz ZDA vlade za posojilo Ukrajini. Tip je preprosto dejal, da se jim vojna izplaca. Tistih 60 milijar Ukrajino nikoli ne bo videla. Dobijo orozje, hkrati se prispevek Evrope za orozje in tudi plin, ki ...prikaži več ga kopujejo po extra ceni od amerov. Vsak le malce pameten clovek lahko vidi, da nobeden ne namerava odstaviti Putina ali koncati vojno.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 19:22 04.januar 2024.

      Točno to,ampak določenim pač ne potegne!!! Obnašajo se kot najhujši nogometni huligani,ki mislijo,da imajo vso pamet tega sveta!!!

    • Jernej65 20:49 04.januar 2024.

      Centri moči v svetu se skozi zgodovino periodično spreminjajo. Kitajska je bila nekoč svetovna velesila, bila je tudi na dnu. Je bila Grčija svetovna velesila, je bila tudi na dnu. V nekem obdobju je en na vrhu, pa pride obdobje ...prikaži več ko je nekdo drug. Razmerja v svetu se vedno spreminjajo in se bodo tudi naprej. Prej ko slej bo Amerika izgubila primat in ga bo prevzel nekdo drug. Bolj kot to, me skrbijo voditelji, ki mislijo da lahko vladajo in si pokorijo ves svet. To pač ne bo šlo.

    • peter25 19:32 05.januar 2024.

      Jernej65...spreminjajo se zato, ker prevec verjamete eliti. Vecina folka slepo sledi in ne misli s glavo. Potem iscete sovraznike, kot je Putin. Najboljsi primer je lockdown. Ce ti celotna ekonomija temelji na zdravilih ali mamilih potem je najbolje, da so ...prikaži več ljudje bolani. Ze v casu lockdowna je svetovna elita spoznala, da ni mogoce zaupati vzhodu. Vecina ne verjame v njihove zvarke iz opija, financne resitve iz zraka, zeleni revoluciji iz nafte...hkrati so ljudje iz komunizma prepametni za zahod.

    • Comer 10:16 08.januar 2024.

      Kaj te ti bluzis bom zdaj jaz tebi reko verjetno živiš v Slo sklepam sem živel 4 leta zdaj v Nemčiji in verjami da ni tak lepo kot ti tukaj bluzis iz 60€ elektrike še je nama z mojo dvignilo ...prikaži več na 150€ končno si se reso cega? Da ne govorim o drugih cenah kot je recimo pol kile mletega govejega mesa je prej blo okroglo 5€ zdaj je 9€ etc. Plače pa stojijo če si navaden delavec v trgovini več kot 1200€ ne zaslužiš če si gradbinec je Max tam 2200€ za 220+ ur na mesec... Ki je še najemnina in ostalo...

    • Jernej65 11:43 08.januar 2024.

      Come, nič ne bluzim, kar sem napisal drži kot pribito. Cena hrane, če mene vprašaš, je še prenizka. Ko boš res delal samo za hrano, potem pa jamraj. Jamračev je na tem forumu, da že kar glava boli. Ko se ...prikaži več pa ustaviš pred trgovino, pa kolona ljudi z navrhanimi vozički hrane, igrač, raznega kiča... pol pa jamranje.

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 16:24 08.januar 2024.

      Evropa počasi razpada,začelo se je v Nemčiji!!!

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 16:31 08.januar 2024.

      To je šele začetek, vendar je bilo povsem pričakovano in Putin je igral na to karto od začetka. Jasno je bilo, da bodo sankcije proti Rusiji uničile standard Evrope v kombinaciji z idiotsko zeleno in imigrantsko politiko, upam, da naši ...prikaži več prodanci in kimavci to dojamejo in nehajo z siromašenjem lastnega naroda!!!

    • Jernej65 16:48 08.januar 2024.

      Pantani2, razpadajo države, vsak dan. Razpadla se je Sovjetska Zveza, Češkoslovaška, Jugoslavija... Evropa ne bo nikoli razpadla, ker je celina. EU bo tudi razpadla, ko bo prišel ta čas. In tudi Rusija ne bo večna, se bojim da bo prej razpadla kot EU.

    • peter25 20:01 08.januar 2024.

      Naj se ve letu 2024 zmanjka denarja za vojne, ker idijotov nikoli ne bo zmankalo. Ce se hocejo pobijati naj to pocnejo zastonj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.