Slovenija /slovenija/intervjuji
410 ogledov

Val turistov, ki prihaja v Benetke, gre mimo nas

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 10:30 16.oktober 2016.

    Najmanj kar si zelim v svoji dezeli je, kitajskih kolon, anglskih navijacev in fantovscin, ter nemskih menorca gostov. Turizem je vazna kategorija, ampak ima svojo zdravo mejo. Ljubljana je bila letos poleti na zgornji meji znosnosti. Sam mislim, da je ...prikaži več najboljsi gost srednji do zgornji srednji razred. Buticni gost ti dviga cene storitev in ni vedno kulturen gost. Slisim iz hotelov, kja vse pocnejo raznorazni gosti. predvsem izraelski in kitajski gostje, ki unicujejo hotelski asortiman, da ne napisem kaksne bolj ogabne. Strinjam pa se pri povezljivosti braznih storitev. vendar je bilo od 2009, ko je fant zapustil Slovenijo kar veliko narejenga v posameznih regijah. Še 1x. ne zelte si benentk. s turisti pride tudi poden, žeparji in še kaj.

  • jakec1575 17:19 16.oktober 2016.

    natanko tako. nehajmo gledat druge in predvsem izboljsajmo sebe in nacin zivljenja. k nam pridejo pogledat zaprt center, naravo, relativno dobre kulturne dogodke, pristnost in mediteransko lezernost brez morja. treba je nehat gledat druge in delat na svojih posebnostih. brez ...prikaži več instant turizma, ki cez 20 let pusca za sabo prazne bazene, abšlesane hotele, skratka Španija in tudi Dubaj že... itd. Dober artikel z malo sreče, hitro dobi prave goste. Še dobro, da nimamo vseh nizkoprevoznikov na brniku ce mene vprasate. slovenci se pa ze znajdemo z goopti.

  • Avatar Leon
    Leon 08:36 16.oktober 2016.

    Kaj pa Airbnb? Najprej je potrebno uskladit vse zakonodaje od SZ-1 do davčne ! Očitno se zagovorniki takšnega turizma požvižgajo na stroške in zakone povezane z oddajo stanovanj.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:05 16.oktober 2016.

    To je res letalski prevozi recimo od Skandinavije do sm so kr dragi. Med tem ko so recimo do Združenega kraljestva al pa do Bruslja dokaj ugodni.

  • Žurnalček 17:01 16.oktober 2016.

    Kaj imajo Benetke z eventualnim povečanjem turizma pri nas ? V Benetke prijhajajo enodnevni turisti z vlakom ob 8h zjutraj , odhajajo pa ob 20 h. Tisti ki v Benetkah prespijo, pa spijo na kruzerih , tisti ki so pa ...prikaži večo pa v hotelih , pa vi videl ne boste ! Obrniti se je treba na tiste , ki prihajajo za več dni , pa ne v Benetke !

  • d 13:31 16.oktober 2016.

    Jaz sem zelo vesel, da gre ta val mimo nas ... ze tako je ta koscek sveta prenatrpan s turisti, turisti, nikar ne hodite v slovenijo

  • jakec1575 17:21 16.oktober 2016.

    Mislim, morje imamo, ampak ga ni veliko , da me ne boste z obale abjajcali. imamo mir, ki ga lahko prodas le pescici. ko gres na veliko izgubis prvotne atribute zaradi katerih si lokacijo zacel trziti. ali drugace naravni turizem ...prikaži več je dokler so stevilke obiskov majhne. ko so velike imas smeti, imas guzvo in stres v naravi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.