Slovenija
28 ogledov

Van Rompuya naša vlada spravila v neprijeten položaj

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • URIAH HEEP 17:23 11.januar 2013.

    Ste pa kekci.Dokler JJ izvaja direktive neizvoljene in nedemokratične Evropske Komisije,NWO agende jih boli kurac, kdo je na oblasti.Njih zanima samo prevzem Slovenije za drobiž.Oz, da bodo korporacije oz Bildeberg lastniki dobli Slovenijo in našo industrijo ...prikaži več za drobiž.Mater ste naivni ljudje.

  • Klemen Zec 20:27 11.januar 2013.

    PONOVNO "LAŽ", "PODTIKANJE" IN "PREVARA"tako sprevrženi ljudje pač ne sodijo v vrh ene skromne in poštene Slovenije, je tako ??taki lažnivi prevaranti sodijo pred neodvisno poroto,kjer jim bodo sodili in dokazali nespoštovanje zakonov, ki so jih spisali za ...prikaži več navadno rajo, sami pa izkoriščajo emuniteto, sprevrženo ! ...

  • ennanova 21:09 11.januar 2013.

    Čas ogorčenjaDanes preprosto ni več časa za sprenevedanje. Stvari so jasne: ali se postavimo ZA pravičnost in svobodo,http://za-misli.si/kolumne/rok-kralj/726-cas-ogorcenja

  • Poss 17:20 11.januar 2013.

    In kako so lahko take osebe na oblasti?! Koliko laži in sprenevedanja je dovoljeno tem osebam preden bomo rekli dovolj je? So PR-ovci v vodstvu kabineta premierja tako naivni, da mislijo, da mediji ne bojo šli preverjat take ...prikaži več izjave Van Rumpuya. A oni mislijo, da evropska komisija podpira prikrivanje premoženja, plačevanja velikih zneskov z gotovino nepojasnjenega vira. Še najboljše, da sedaj v drugi največji stranki napišejo, da je Van Rumpuy sporočil, da njemu tudi sin vrača denar, preko treh podjetij od katerih izvorno podjetje posluje z Evropsko unijo in da se mu to zdi popolnoma legitimno!!!Ne vem, kaj se more v sloveniji zgoditi, da se ta "wannabe elita" že enkra spoka!! Zakaj pa sedaj gospod "jaz tožim rad" ne izbere sodne poti proti KPK, kot so ga na to pozvali? Pa ne da se boji česa?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.