Slovenija
4193 ogledov

Varda: Čeprav ne zgleda tako, je odločba v našo korist

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Friderik1950 15:44 17.januar 2024.

    Pričakovano, a glede na politično sestavo ustavnega sodišča presenetljivo. Varda bi morala že prej nenehno dokazovati, da s svojim delovanjem ne spodkopava družbeni red in suverenost Slovenije in na noben način ne deluje proti prebivalcem Slovenije in ni teroristična organizacija, ...prikaži več, kot jo je želel prikazati 'levi' zakon. Predvsem pa bi morala paziti in imeti zato poseben odred, da ne pride do kakršnihkoli pritožb državljanov, kar se je inscenirano dogajalo. Poduk pač.

  • Friderik1950 15:52 17.januar 2024.

    Sem še pozabil. Mater na sliki ste predebeli. Izgleda da ste se preobjedli golaža v ilegali. Sedaj bo treba vaditi na polno. Recimo sedaj lahko organizirate tabore, dosti tečete z gumijastimi puškami, se recimo vzpenjate na kakšen hrib in k ...prikaži večk vadbi pritegnete simpatizerje, lahko tudi z družinami, ki bi dobili golaž ali čevapčiči iz lidla. Ideja pač.

    • Avatar Zoran
      StarMačk 16:34 17.januar 2024.

      Pa kaj bi ti rad, da jih polovico zaradi prekomernih naporov fršlok rukne!?

  • atamama 07:23 18.januar 2024.

    Hudo je, ko pokličeš številko, kjer pričakuješ pomoč, pa ti dežurni pove, da bo malo za počakat, ker so vse patrulje na nujnem delu (iskanje Pluta).In ob takem dogodku vidiš kako nemočna in velikokrat neorganizirana je služba, ki bi morala ...prikaži več zagotavljat varnost ljudem.Kaj nam rabi akcija za umiritev prometa ko pa hkrati ob istem času kmetu na Dolenjskem zmanjkajo noge kravi na pašniku?Kaj ti pomagajo pooblastila mestnega redarja, če ni sposoben več kot listka dati za brisalec? In tu bo treba vardo

  • alojz73 18:08 17.januar 2024.

    Ti debeluhi niti šanka ne morejo zavzeti,ker jih trebuh ovira,da bi prišli do pijače.

  • Ender3 20:53 17.januar 2024.

    Edina realna konkurenca Janševi gardi..

  • bobubob 16:30 17.januar 2024.

    Podpiram ! Podpiram vsako združevanje državotvornih in svobodomiselnih neukalupljenih ljudi. Pa čeprav s trebuhi, ko bo treba, bo tudi tak človek neprecenljiv in uporabnejši kot atletski policist ali vojak, ki bo poslušal ukaze Bruslja in nastopil proti svojim sosedom, znancem, ...prikaži več, prijateljem !!! Naj trenirajo pohodništvo, preživetvene vojaške veščine - četudi brez lesene imitacije oborožitve, ki tako strašno moti oblast (Dražgoške puške so pa OK?). Streljati se človek hitro nauči, če je sila.

  • sam1 19:42 17.januar 2024.

    Ti so dobri edino za popestritev kakšne vaške veselice,kjer teče mnogo tekočine in se poje veliko svinjine.......

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 09:05 18.januar 2024.

    Pravilno je samo eno. Prepoved Varde in podobnih združenj , ker prej ko slej obstaja možnost , da te skupine postanejo vigilantske in oborožene in takrat se zgodi , da je dovolj , da se samo ne strinjaš z njimi ...prikaži večimi in kaj lahko pride , do dejanja , kjer lahko trpijo nedolžni ljudje, Če hočete kakšno primerjavo , potem je to Ku,Klux ,Klan , ki je nastal stal na jugu Amerike in ve se zakaj in ve se da so zakrivili zločine na katere oni gledajo z drugačnimi očmi kot pa normalni ljudje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.