Magazin /magazin/lepota-telo
139 ogledov

Vas kaj luna trka?

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stalker 00:25 05.april 2012.

    MENE NE TRKA NC SAM DA SM BOL BUDN PA DLE ZDRZIM NA KOMPU

  • Konrad Ajster 23:53 08.marec 2012.

    Ali so sončni izbruhi za človeka neškodljivi?Spoštovana astrologinja Ema Kurent, kot astrologinja je dober strokovnjak, vendar astrologija ne sloni na astro fiziki pa tudi sami fiziki ne, ko je to opaziti, ko daje tako milo rečeno, smešne izjave, ...prikaži več »da bi morje odneslo v vesolje«, če Lune ne bi bilo!?Saj vsak osnovnošolec ve, da je tudi voda ali morje le materija, katero privlačna energija vsakega planeta ali mase privlači na sebe pa za to privlačno silo ni potrebno planeta lune, ki ravno obratno deluje, ko luna vodno maso privlači na sebe in ne obratno, ker jo ne more dvigniti, ker ima manjšo maso od Zemlje pa jo zato samo vlači za seboj, kolikor ji to seveda bolj ali manj uspeva, kar imenujemo plimovanje, ki je včasih večje včasih pa manjše!Pa tudi o Sončnem vetru ni vse tako enostavno, ker Sonce je tisto, ki oddaja največ energije tudi naši Zemlji in s svojimi toplotnimi žarki oddaja normalno toplotno UV energijo, medtem pa ko nastane v Soncu prenas

  • Stolp 12:18 09.marec 2012.

    Problem je ker astrologinja razlaga astronomske pojave.Ljudje ne razlikujejo med ASTRONOMIJO in ASTROLOGIJO. Prvo je znanstvena veda in kot taka temelji na znanstvenih teroijah, dognanjih in spoznanjih. Druga je pa skupek nekih nedokazanih pravil, kako naj bi planeti, ...prikaži več luna, sonce,...vplivali na človeka, njegovo zdravje, usodo,...Primerjava je podobna kot med znanostjo in religijo in zgornji članek je tak kot bi župnik šel razlagati npr. atomsko fiziko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.