Slovenija /slovenija/crna-kronika
158 ogledov

Več kot 170 slovenskih policistov sodelovalo pri razbitju kriminalne združbe

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lukaz 17:45 06.oktober 2016.

    A si ti mogoče pozabila kakšne tablete vzet?Prvič: Če nekdo nekaj reče, še ne pomeni, da je res. V primeru, ki ga navajaš se samo dela norca z nas, ker se tok ubadamo kdo je čigav. Jaz trdim, da ...prikaži več sem bi vohun za UDBO in sem jim vsakodnevno poročal o vsem. A dejstvo je, da sem bil v tistem času premlad za kaj takega. Drugič: To, da so spustili ''Balkance'' se lahko zahvališ le vašemu guruju JJ, saj je on postavil svoje pajdaše na US. Če to ne bi bilo res, bi pol SDS pa še kdo drug sedel na dobu za resne zločine proti RS.

  • valerijakregar 15:48 06.oktober 2016.

    pri nas združbi tega " bojevnika " država plačuje odškodnine za čas priprtja namesto da bi že zdavnaj sedeli, v Urugvaju prijatelju naših " bojevnikov"sodijo takole :http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/nekdaj-v-sluzbi-drzavne-varnosti-kasneje-v-sluzbi-balkanskega-bojevnika/njegovo priznanje bo za naša sodišča pridobljeno na nezakonit način ...prikaži večačin !!!!!!!!!!!!! koliko mladih so pahnili v smer brez izhoda !!!!!!!???????????????

  • mph 18:24 06.oktober 2016.

    Pohvale policiji, ampak šele zdaj se začenja prava bitka, ki jo ob našem bleščečem sodnem sistemu, država redno izgublja. Balkanski so dobili ali še bodo odškodnine, vsi ti, ne glede na to, kako so DEJANSKO krivi, s sposobnimi pravniki bodo ...prikaži več dosegli, da bo na koncu država njim plačala. Sodni sistem je nekaj najbolj dekadentnega v tej državi. Bi bilo vse sodnike z redkimi izjemami, na cesto, naj si iščejo službo za nekvalificirane delavce nekje, pa jih od kje probat uvozit.

  • mph 18:25 06.oktober 2016.

    Ali si sam pravnik ali pa si nekaj drugega. Jaz druge razlage ne vidim. Kajti s tvojo brilijantno logiko v Sloveniji ni organiziranega kriminala, smo najbolj varna, poštena, ... oh in sploh država na svetu.

  • Merkava4 18:34 06.oktober 2016.

    Itak si bolnik na kvadrat, pa še zgodovine ne poznaš - kdaj pa se je delilo državljanstva "za pivo"??? Pod SDS-om, ki je imela do sedaj eno samo vlado cel mandat?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.