Svet
11 ogledov

Vedno več Nemcev odpira svoje domove

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h3o 08:59 26.avgust 2015.

    samo še čakamo, da se bodo naši vrli kravatarji spomnili, da mora sprejetibegunca vsak, ki ima prosto sobo v bajti

  • jakec1575 11:51 26.avgust 2015.

    Med realnimi politicnimi in ekonomskimi begunci se širijo obljubljene speče celice. Kdor je pozabil obljubo ISIS kaksno leto nazaj. Upam, da varnostne sile niso lahkomiselne in budno spremljajo dogajanje. kot tudi krščanske in druge psihiče.

  • Franjo Erman 14:42 26.avgust 2015.

    res hudo, da jih pomoč rdečega križa tako moti samo zato, ker imajo ti paketi pač oznako organizacije. najverjetneje imajo vsega preveč, zato jim NE DAJAT NIKAKRŠNIH PAKETOV, naj si jih kupijo, če jih res rabijo.

  • jakec1575 11:15 26.avgust 2015.

    Pohvale vredna dejanja, ki sicer ne bodo resile kasnejsih politicnih problemov. Ludje lacni dela bodo vsaj pognali domace lenuhe k delu. se pa postavlja drugo vprasanje. Časi so se spremenili. Narod se vrne v domovino in jo ponovno izgradi. Narod ...prikaži več se bori za svojo domovino. Zato si jo Kurdi zasluzijo in Palestinci tudi. V Libiji se plemena želijo dogovoriti o domovini, da jih ne prevzame Isis. Očitno je Sirija le skupek plemen, ki nikoli niso verjela v domovino. Kdo se ne bori za svojo domovino? Bošnjaki so se v najboljnemogočih razmerah borili za domovino. Slovenci smo se v več nemogočih vojnah brez orožja borili za domovino. Danes ni žrtvovanj. danes vsak želi le še good life, pa četudi je riziko večji. Da umreš sredi morja, za iluzijo sveta, ki ga v resnici ni.

  • dragec 12:44 26.avgust 2015.

    menda boš tudi ti sprejel eno družino iz Sirije, čestiram

  • Martina Činkole 11:08 30.avgust 2015.

    Res pohvale vredno. Ampak mi je vse skupaj vseeno zelo sumljivo in preveč propagande v smeri samo dobrih izkušenj in to me moti. V vseh javnih medijih sem zasledila pri novinarjih samo pohvale in napotke, kako moramo ravnati mi, nikjer ...prikaži več pa ne takih, ki bi se uradno prebrali kot negativna izkušnja, pa ne mi trdit, da jih praktično ni. Vsi komentatorji takih propagandnih člankov, vejo povedat, da se dogajajo tudi negativne in milo rečeno neprijazne stvari do državljanov držav, ki so odprla vrata beguncem. Zakaj v Žurnalu in drugod prikazujete le svetlo plat dobrote ljudi, ki so res pripravljeni pomagat in tudi pomagajo.

  • puys 10:42 26.avgust 2015.

    1) to niso nobeni begunci oz. jih je zelo malo2) Osebe na fotografiji so priseljenci v Nemčijo (verjetno zato razumejo situacijo)3) vse poslati nazaj, razen družin (žena+mož+otrok+stari starši)4) dosledno vse popisati (vzeti dnk+prstne odtise)

  • kapibara 09:28 26.avgust 2015.

    Pejd v zadnjico.. zakaj si jim dal idejo.. :-8 sprejemajo jih pa tako ali tako DRŽAVLJANI republik..še mal pa mu bo "okupiral" stanovanje, to so različne kulture+življenje+običajo, on je pa bejžal iz države v državo, preko ulice..

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:31 26.avgust 2015.

    Najprej bomo napolnil vsa običajna prosta mesta za begunce. Potem bomo vprašal če kdo želi sprejeti kakšnega begunca. Recimo da je 5% Slovencev takih. To je že neka številka. Potem če pa še to ne bo dovolj se pa da ...prikaži več kakšno davčno olajšavo tistim ki sprejmejo begunca domov. Resnično pa dvomim da te bodo prisilii tud če boš izrecno rekel da tega ne želiš. Jz nimam nobenih težav z sprejemanjem beguncev. Konec koncev so oni tud sam ljudje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.