Slovenija
143 ogledov

Velenjska dečka: Inšpekcija odkrila nove napake

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 17:19 21.junij 2016.

    še naprej čakam na odgovor, kaj je narobe z babico, naj se pove javno in pika. Stara starša sta zdaj objekt manipulacije SDS

  • Senior 18:39 21.junij 2016.

    Pri nas se nobena stvar ne naredi brez napak. Ali smo tako neumni, ali pa tako pametni, da nam že škoduje?

  • Adolf Storman 12:26 22.junij 2016.

    Tako je. Ta napaka, ki je bila odkrita je zgolj kozmetična. Prav je da otrok niso dali starima staršema, ker sta otroke nagovarjala proti očetu, ne glede kaj je naredil, je še vedno oče. Če bi se ta narod toliko ...prikaži več postavljal za podjetja, ne bi bilo niti eno oropano in uničeno.

  • popokatopetl 16:40 21.junij 2016.

    Mislim, kakšen medijski in politični cirkus zaradi ene disfunkcionalne familije? Tu ne gre za slovenske dedke in babice nasplošno, CSD in ostali so zelo očitno vsi po vrsti ocenili da konkretna dva nista najboljša izbira za vzgojo konkretnih otrok.

  • izRODEk 12:54 21.junij 2016.

    Odstopi, ki se niso zgodili, pa bi se morali:1. Direktorica CSD Velenje Lidija HARTMAN KOLETNIK - polno odgovorna za vse izdane (in neizdane pa bi jih morali) odločbe CSD-ja2. Socialni inšpektor Peter Stefanoski (dokazana kršitev)3. Varuhinja človekovih ...prikaži več pravic Vlasta Nussdorfer (zagovarjanje kršitve - je vrhunska pravnica)4. Ministrica za socialo Anja Kopač Mrak (objektivno odgovorna za škandal)5. Premier Miro Cerar (je podpiral ministrico pri škandalu - vrhunski pravnik - vedel je).Ljudje, kdaj gremo na ulica razbit ta mir? Kdaj gremo podivjat? Ob 16h? Prej? Kasneje, ko se zmrači? Jutri? Konec tedna?Šele, ko bodo krvavi in poscani in posrani bežali po ulicah in zraven kričali, se bo kaj spremenilo. Ta trenutek sedijo v pisarni in se smejijo. Vi pa jočete, ker nimate nič in ste vsako leto starejši in je v vas manj moči.Uprite se že enkrat, bumbarji!!! SD NI levičarska stranka! Nič vam ne bodo pomagali! Oni so tisti, ki s

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.