Slovenija
18 ogledov

Velika podpora ideji, da bi študenti vračali denar

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 16:42 02.marec 2015.

    Točno tako je bilo včasih in tudi danes bi moralo biti.

  • dragec 08:23 02.marec 2015.

    Enako velja za vse SLO roparje, ki so zadnjih 25 let podkradali to ubogo deželico

  • Papaja Popi 08:49 02.marec 2015.

    Povsem normalno bi bilo, da bi vračali denar.To je bilo že v prejšnji državi in ne vem zakaj ne bi bilo sedaj.

  • bfilipe 09:06 02.marec 2015.

    ..se strinjam in se podpišem pod to..študenti, ki pri svojem študijo niso uspešni naj šolnino vrnejo državi in v kolikor "študirajo-beri zavlačujejo" samo zaradi in takšnih ali drugačnih ugodnosti (preživnine, penzije starih itd.) naj vrnejo denar tako državi kot staršem..študenti ...prikaži več pr 27ih cuzajo preživnine in denar od staršev..ma kje ste pa to videli? zahojeno in zgrešeno v osnovi in kako naj potem dozorijo v nek normaln life tile priseski mamonski..

  • decva1 10:46 02.marec 2015.

    Se tudi sama strinjam s tem, ampak z eno pripombo - mladim omogočiti redno delo! Tako se pa ve, da veliko študentov išče vse sorte rešitve zato, da preživijo! Ker služb ni!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:39 02.marec 2015.

    Oziroma da bi če ne bi manjkal niti ene ure pri predavanjih da bi bil opravičen plačila tud če ti mogoče nehote kljub trudu ne uspe.

  • kapibara 13:48 02.marec 2015.

    Sem pa tudi za : kolikor časa študiraš-prejemaš štipendijo- tolikokrat krat dva moraš državi vrniti delavni- finančni vložek..

  • miho 09:12 02.marec 2015.

    Jaz bi naredil, da bi bili starši dolžni skrbeti za otroka samo do 18. leta starosti in konec. Potem pa nobene preživnine, družinske pokojnine, otroških dodatkov, davčne olajšave za otroka (pri starših), več. Študentje naj dobijo štipendijo za študij, če ...prikaži več pa ne dokončajo, pa naj vračajo tako štipendijo kot tudi stroške študija. Pa ukinit študentsko delo (omogočiti jim pa prakso). Pa bo volk sit in koza cela.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:39 02.marec 2015.

    Sam ob tem obstaja en problem katerga malokdo opazi. Imaš tud prizadevne študente ki se uštejejo pri vpisu in jim nikakor ne uspe prestati stresa ali pa jim kak predmet nikakor ne gre. Jz se bojim da bi to znal ...prikaži več it v napačno smer...v smer kjer se mora študent dejansko bat in imet še večji stres in pritisk glede izpitov, seminarskih in raznih obveznih vaj z rezultati. Kot da nima študent že dost stresa? Jz mislm da bo to vplival na vpise, učni uspeh se bo pa izboljšal zarad večjega strahu pred vpisom na faks kjer je pretežko. Pričakujte večji vpis na fakse ki so lažji. Recimo FDV, filozofska upravna pa za socialno delo.Problem je da ti težavnosti dejansko težko ocenš preden se vpišeš ker ti na informacijskih dnevih dejansko ne znajo dobr prikazat težavnostne stopnje..sploh pa je ta zelo individualna. Jz mislm da bi že to blo dost da bi se fiktivne vpise pa tiste ki se niti ne trudjo...da bi tisti sam vpračal. Oziroma da bi če ne bi manjkal niti ene ure pri predavanjih da bi b

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.