Šport /sport/nogomet
44 ogledov

Viole: V poduk pozerjem

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 17:47 29.april 2016.

    Drage Viole in Zmaji , stvar je takšna , sam vi to razumeti ne morete , da bi oba kluba veliko bolje shajala tudi finančno brez vas !! Vi ste podrepek kluba ne pa faktor v klubu !

  • Gigiiinjo 18:28 30.april 2016.

    šit. ne pijem nikoli, na tekme pa tudi zastojn ne hodim. nisem niti na jugu :) slačim tudi nena.. ampak kaj je zdaj tvoj argument ko si čisto vse sfalil? :) bljak ja, pijem pa 100% manj alkohola kot ti :)

  • Gigiiinjo 11:48 29.april 2016.

    pa dajte lepo vas prosim jebote. to da igralci niso vredni dresa se dogaja po celi evropi kaj šele svetu jebote. tega kar je v srbiji pri nam ne bo in taki hepani ki se bojijo še deža, muhe itd ...prikaži več bojo vedno zganjali paniko in govorilui kaj če kaj če. ni bilo fizičnega nasilja ne ničesar.

  • Igor Đukanović 11:50 29.april 2016.

    "NA JUGU SVOJO SEM MLADOST PUSTIL ZA TEBE VEDNO SE BORIL!" - kaj takšnega v opravičilo psihofizičnemu nadlegovanju naših nogometašev, lahko zapiše in podpiše samo sebe poln pijanec, ki v življenju še ni prešprintal od štarta do cilja celih 60 ...prikaži več0 metrov ter zato ne loči, kaj je trud na treningu in tekmi, kaj pa poziranje med psovkami na tribuni. Kdo je Maribor? Novinarji Večera, ki sistematično opozarjajo na probleme našega mesta, gotovo so. Mladeniči, ki nadlegujejo nogometaše in natakarice, pa ne.

  • zipo 13:04 29.april 2016.

    ti si totaln bedak, in sploh najmanj kakšn navijač, ampak najbol te zanima prit zastonj na tekmo v gruči, pa se ga napit in razgrajat, pol pa drese slačit kao tvojim ljubljencem!!! BLJAK

  • Karin Flegma 14:25 29.april 2016.

    V prvi vrsti si jemljejo preveč pravic. Oni so samo navijači, ki gledajo. Lahko je to hobi ali način življenja, še vedno navijači. Vijole, kakor vas imam v spominu, ko sem bila še v Celju - kdaj ste nazadnje igrali ...prikaži več nogomet? Ali raje druge pripomočke mučkate po žepih in rokah? Pa me nogomet ne zanima, ampak tole pa res.. Kakšne pravice si ljudje jemljejo. Gamad. Kdo ma pravico postavljat ultimate, vršit tovrstne pritiske... Bi rada vidla vas, navijače NK Maribor kako bi vam bilo. Malo empatije pa razuma nebi škodovalo.

  • 49632c028116b4136aebb6b3dbb4a7bebf09663f 11:11 29.april 2016.

    Takšno obnašanje navijačev, pa naj bodo to Viole, GD ali katerikoli drugi, je nedopustno! In vsi, ki takšno obnašanje podpirajo, bi morali zapustiti šport! Ali morda želite, da se tudi pri nas začnejo dogajati takšne stvari? http://www.zurnal24.si/huligani-nad-direktorja-kluba-partizan-knokavtirali-varnostnika-clanek-269777

  • Žurnalček 17:56 29.april 2016.

    Medtem ko je pri Zmajih v vrstah navijačev Dragonsov 10 psihičnih potrjenih psihičnih slučajev , jih je v vrstah viol 100 ! !!!

  • BenX 12:17 29.april 2016.

    ce sem jaz fuzbaler in mi pride neki majmun tezit s tribune, kateri im IQ na ravni sobne temperature, mu kopacko opalim v rit, da mu pri nosu ven pogleda! sicer so pa te viole in ostali "huligani" itak navadni ...prikaži več pizdleki. mocni so samo v skupinah in ko je med njimi 200 policajev, ter vejo, da drugo kot galamit in razbijat nakljucni inventar itak ne morejo in so varni. me prav zanima koliko men djimi je dejansko ze stalo v ringu in tam preizkusilo svojo znanje in vescine. res mi ni jasno, da se danes, ko ma vsaki po 2 telefona, facebook, twiter,... ne morejo zmenit, da se dobijo v neki vukojebini in tam stepejo. ne, to jim ni interesantno...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.