Slovenija
22 ogledov

Virant skozi prvo sito

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ennanova 14:57 18.marec 2013.

    Neoliberalizmova smrtIn kako je lahko Neoliberalizem tako hitro potoval z enega konca sveta na drugega? S pomočjo tretje pošasti, svojega najljubšega pomočnika, zmaja po imenu Pohlep.http://za-misli.si/kolumne/gregor-hrovatin/865-neoliberalizmova-smrt

  • KLOBO 11:04 18.marec 2013.

    Virant je tak butec, da ga ni. On tolerira mafijo na oblasti samo zato, ker ni sovražna do njega? Kako bo Virant, minister za policijo aretiral Zorana Jankovića, če ga je Zoran Janković postavil za ministra za policijo? <br ...prikaži več />Einstein je rekel, da sta neomejeni samo dve stvari, vesolje in človeka neumnost, ampak za vesolje ni prepričan. Virantova morala je v resnici nemorala. Čisto enak primer kot Brauškova, češ kako naj bom proti Jankoviću, če me pa brez njega ne bi bilo v vladi. HLAPCI, HLAPCI SRBIJANSKI, HLAAAAPCI SRBIJANSKI.Češ, mir boste imeli samo dokler boste HLAPCI SRBSKI. Kdo sploh še ima pamet v tej državi?

  • wingspan15 11:23 18.marec 2013.

    Le kdo mu še zaupa? Do vstopa v koalicijo bi mu skoraj nasedli, da misli resno. Izkazalo se je, da nima nikakršne kredibilnosti.Dosegel je le to, da DL po naslednjih volitvah ne bo v parlamentu. Saj ljudje le nismo takšni ...prikaži več buteljni, za kakršne nas v parlamentuočitno imajo.

  • gec 13:12 18.marec 2013.

    halo žurnal,a lahko tega bolanega klobota zablokirate ali ne?če ne morete,dokazujete,da ste na njegovem nivoju.

  • KLOBO 11:06 18.marec 2013.

    heavyd !!tak pa le ne kot LOL !!

  • KLOBO 11:01 18.marec 2013.

    Tovariš je izdal lasten narod in lastno domovino - če je res da je za to dobiltisti ogromen denar, mu ta zagotovo ne bo prinesel srečeIz zgodovine vemo, kako taki ljudje končajoNad zakoni režimov so še ...prikaži več vedno zakoni naraveali Božji red - kakor želite in tle pa ni ovinkov !

  • heavyd 11:02 18.marec 2013.

    ti si bolnik.

  • KLOBO 11:05 18.marec 2013.

    Resnica je pa samo ena. Mafija je sedla v parlament. Namerno deli narod na leve in desne in poglablja razkole v nedogled, samo zato, da bi se zabit slovenski narod kregal med seboj in ne bi videl mafije, kako krade ...prikaži več narod.ssVirant je še en butec, ki je nasedel, češ rajši sem hlapec in imam mir, kot da bi ostal moralen in zato osovražen s strani pokvarjencev (kot je Janša).

  • heavyd 11:24 18.marec 2013.

    Če bo spravil Zokija za zapahe, potem prosim lepo.

  • gec 13:13 18.marec 2013.

    bolnik,neozdravljivi.

  • dragec 13:22 18.marec 2013.

    KLOBO, Darkec in njim podobni SS (oprostite SdS ovci) so nervozni, šef jim odgaja!!!!

  • murderone 15:23 18.marec 2013.

    Gec spet se opravičujemo KLOBO nam je pobegnil ,ko je pregriznil verigo in glasno vpil!Vpil je nekaj takega kot "Hitro moram svojo sestro nabrisat ne zdržim več v kletki"Vendar brez bojazni našli ga bomo in tokrat nam ne bo ...prikaži več več ušel! Se opravičujemo za neprijetnosti!"Inštitut za preučevanje motenih pripadnikov SDS"

  • ac-dc 20:23 18.marec 2013.

    Sanjal sem, da sta Hilda in Ivan v progastih pižamah igrala domine, Janko pa ji je pod skupinskim tušem umival hrbet. Njegov zaigran nasmeh je pri tem postal spontan.Bili so srečni in neločljivi, celo za obiske se niso menili...se nadaljuje

  • KLOBO 11:05 18.marec 2013.

    Če bi imel Virant in drugi iz SDS pamet, bi rekli, da je Rok Praprotnik zarotnik in takoj zahtevali njegov odstop - odstop PRAPROTNIKA (stoji za poročilom KPK - ki je le zarota in spletka proti Janši, ki je bila ...prikaži več izdana v tistem času samo zato, ker je Sloveniji v EU ugled zrastel in so bili zato odobreni novi krediti, še isti teden je bila zato lansirana afera KPK), saj deluje le proti Janši, plačuje ga pa srbska obveščevalna ali druga parakomunistična skupina da dela le za srbski interes (v srbskem interesu je, da Janković vodi državo in ne Janša. Janša je pač Slovenijo iztrgal iz rok Srbije, zato ga bodo SRBI VEDNO in povsod sovražili in hujskali proti Janši, saj je ravno on tisti, zaradi katerega je bila Srbija ob vsakoletni Slovenski plen-denar, saj denar ni šel več v Srbijo, ampak je ostal v Sloveniji). Janša se je boril proti Srbom.

  • KLOBO 11:00 18.marec 2013.

    Gregor Virant piše članom DL: Vzpostavljena je politična stabilnost, le kakšna politična stabilnost, nestabilnost še večja in najslabša vlada v zgodovini SLO::!! Tovariš Virant ne piše pisma članom DJ, ker ga le ti poslušajo dnevno in dobro poznajo ...prikaži več njegovo sprenevedanje, hinavljenje in lažiTovariš piše pismo Javnosti, da bi z lažmi, sprenevedanjem in hinavljenjem opral svoje umazano imeTovariš laže, ko piše da Janša nima podpore med volilci - če bi to držalo bi šel tovariš na predčasneTovariš je lažnjivc, ker eno govori drugo dela - govori da se ne strinja z županovanjem Jajnkovića, po drugi strani pa je šel v njegovo koalicijoTovariš dobro ve, da je tisti bianco odstop laž in da PS še vedno vodi jajnković in da bo če vlado postavijo, vodil tudi vlado v začetku iz ozadja, čez mesec dva, pa po vsej verjetnosti že kar javnoda ne naštevam naprejTovariš je izdal lasten narod in lastno domovino - če je res d

  • wingspan15 11:25 18.marec 2013.

    Mislim, da Viranta ne moremo ravno opredeliti za butca, ampak za preračunljivost. Itak, da ne bo nikogar obsodi. lepo prosim.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.