Slovenija
30 ogledov

Viranta za šefa neuvrščenih

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • caca 18:59 02.januar 2012.

    Nikakor ne želim pristati na vnaprejšnje obsojanje in negativen pristop novim načinom razmišljanja, pa čeprav se to nanaša na politike. Najmanj mi je razumljivo, da se avtokratizem in pogoltnost Jankoviča ter absolutizem Janše lahko pozabita in odpustita, medtem ko se ...prikaži več razmišljanja Viranta, ki bi lahko prinesla dejansko tudi koristi za državo, če že ne neposredno za državljane, ne morejo odpustiti. Da, Viranta moramo zasmehovati, ker res ne gre, da bi v državi nekdo, ki meni, da je naredl napako, le-to tudi javno priznal in jo popravil. Sploh pa se ne sme dovoliti da bi se kaj spremenilo, pa čeprav na boljše. Dajmo oblast tistim, ki jo znajo zlorabiti in jo izkoristiti za lastne cilje! Nekaj sem se v življenju naučil: tisti, ki je začel grabiti zase, ni imel ne časa ne želje deliti nagrabljeno z drugimi!Sicer pa mislim, da bi morali novinarji odigrati svojo vlogo tako, da celovito informirajo ljudi o VSEM, ne pa da reklamirajo svoje ljubljence.

  • mucamaca 07:39 28.december 2011.

    Pošteno je, da se opozori na napake in napačne pristope politikov, ni pa pošteno, da se to dela pristransko. Morda ste vi GN ZJ-ju že oprostili diletanstske začetke avtokracije v parlamentu, javnost mu ni in tudi politika še ne. Ni ...prikaži več važno koliko glasov je dobil kdo, če zna povezati stranke v skupno vizijo, tudi če to ni Palčkova, je to lahko za SLO še kako dobro. Res pa je, da sta oba pila Redbull slave, upam da ju ne odnese v prepad.

  • backlight 08:09 28.december 2011.

    Primerjava z neuvrščenimi je zelo posrečena. Tudi zato, ker so neuvrščeni obstajali zgolj zato, da so od obeh strani dobivali koncesije, da se ne uvrstijo na nasprotno stran. Hkrati so z obema stranema veselo trgovali.Da bi Virantu verjeli, da ...prikaži več je zanj edina opcija tehnična vlada, naj javno izjavi, da DLGV ne bo podprla ne Jankovića, ne Janše. Še bolje, če to izjavijo vsi 'neuvrščeni'. Sicer naj s tehničnim mandatarjem opletajo šele, če ZJ in JJ ne bi uspela sestaviti vlade.Da skrajšamo muke oblikovanja nove vlade predlagam, da 'neuvrščeni' objavijo javno dražbo za svoje glasove. Zdaj je njihova cena najvišja. Saj so za transparentnost, kajne?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.