Slovenija
131 ogledov

Višje cene v mednarodnem prometu

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Papaja Popi 15:15 26.julij 2016.

    nkidess86 - točno tako.S tem, da ti pošiljko izgubijo, ti povrnejo samo poštnino, čeprav daš priporočeno, ker je notri pač vrednost.Edinole, če pošlješ vrednostno pismo ti povrnejo celotno vrednost.napisati pa moraš malo večjo vrednost, da so ti ...prikaži več povrnjeni vsi stroški.

  • jozicamurn 15:18 28.julij 2016.

    Sem realistična kot oseba in moram povedati, da so poštne storitve pri nas zelo drage. Imajo se za neke dhl, fedex, itd. večje firme, pozabljajo pa da imajo samo nekaj kombijev in pa par aviončkov adrije za dostavo, ki so ...prikaži več povezani z nizozemsko ali nemčijo. Druga podjetja imajo svoje avione. Skratka vredni so nula od nule po logistiki in hitrosti. Za darilo sem dala 7 eur na akciji (400 gramov), da bi ga poslala v Srbijo "standardno" je prišel račun 15 eur. Sramota koliko je to drago. Predragi in to svinjsko dragi so že sedaj in oni hočejo še zvišati cene. Ma ne damo Vam niti centa, bomo iz kitajske naročevali, da nam samo prinašate 100kg stvari težke in se mučite prekleti materialisti.

  • Marko Rossi 11:38 26.julij 2016.

    ti pa sigurno za GLS delaš, kaj pa druge paketne službe jih je malo morje, pa vse imajo veliko dela, kar je zelo zanimivo

  • Papaja Popi 15:06 26.julij 2016.

    Že do sedaj so poštne storitve pri nas, ne drage, ampak svinjsko drage ! ! ! ! !

  • nkidess86 12:07 26.julij 2016.

    Ne ne delam za GLS! seveda obstajajo tudi drugih DHL, UPS, TNT in drugih. a zaenkrat pakete pošiljam z GLS-om. vse je odvisno kam pošlješ. cenovno pa za enkrat dobri. če pa bodo drugi tudi cenovno in časovno (seveda da ...prikaži več ne pozabimo na kakovost storitev) bom tudi pošiljal preko njih. to ne gre kje delam (sem drugače strojni inženir). tako da ne kar napisat kar ne poznate.ne pozabite testa ki so naredili z PS ko so pošiljke kar izginile.

  • Papaja Popi 15:09 26.julij 2016.

    seenamojcaSedaj so vsaj napisali, da bo podražitev.Spomladi je bila ena zelo dobra tiha podražitev pa nihče ni nič omenil.Prav tako bo spet jeseni, ko bo spet tiha podražitev pa spet ne bo nihče omenilTako je že ...prikaži več kar nekaj let.Omenijo samo avgustovsko podražitev.

  • seenamojca 11:22 26.julij 2016.

    Navadno se trudite dati pompozne naslove, tukaj pa prav nedolžno napišete "višje cene". Pod tem jaz razumem mogoče 10% ali kakšno tako povišanje, gre pa za DVAKRATNO ceno! Dvakratno! HALO?

  • nkidess86 10:21 26.julij 2016.

    jaz osebno imam zelo slabe izkušnje s pošto slovenijo (PS)! več krat so mi zgubili pošiljko, pismo (priporočano) ... ali pa da niso dostavili. že dve leti samo GLS za pakete. pismo pa PS. cene imajo visoke in zdaj so ...prikaži več še skoraj podvojili ceno, kakovost pa pod 0paketov je dosti ceneje poslati z GLS ali drugih poštnih služb kakor s PS, pa v ceno je všteto zavarovanje paketa, plačilo po povzetjo ...

  • patrijarh 11:12 26.julij 2016.

    Za kuverto v kateri je bila vrednost petih eur sem plačal za njihov trud 12,80 eur.Pa kje mi živimo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.