Avto
43 ogledov

Vivaro vse bolj podoben insignii

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JohnSmith30699 07:20 29.oktober 2014.

    jaz resnično ne razumem proizvajalcev teh kombijev!Uporabniki teh vozil želijo odlagališče za vsaj 1 telefon, večina ima po 2 (osebni in sluzbeni), odlagališče za papirje, naloge ipd, za coffee to go in še za veliko vsaj 1L ali ...prikaži več 1,5L flašo vode, razne drobnarije, žvečilce...se pravi odlagalne površine so prvo! (govorim iz vidika voznika ne lastnika oz. šefa)da ne bi o notranjosti ki zgleda kot da je ušla iz rusije sredi 90ih let! trenutno se najbližje idealu približa Ford in pa dražji mercedes z novimi model V

  • nordnung 18:09 07.marec 2018.

    G. Žiberna mislim, da komentirate preveč povpreg. Kje ste našli Dacio v silhueti? Vse preveč se naslanjate na kritike drugih, pristranskih medijev. Najbolje bi bilo, da bi podali svojo lastno oceno ne pa kopi-pejst odgovori. Verjetno bi bilo fino, če ...prikaži več bi se še osvežili znanje o badge engineeringu, kateri je zelo dobro udejanjen v četvorčkih Renault/Opel/Nissan/Fiat. Nekako se ne morem sprijazniti da ste zapriseženi vw-jevec...žal. Pa lep dan

  • Niko Žiberna 18:30 28.oktober 2014.

    Heh, kje ste vi najdli Insignio? Avto je Renault z Oplovo značko (kot prejšnji model), od motorja, podvozja, dizajna, notranjosti in tehničnih inovacij. Je pa oblikovno čisti Dacia Lodgy, kar se očita že Trafficu zadnje mesece, odkar je prišel ven.

    • nordnung 18:04 07.marec 2018.

      G. Žiberna mislim, da komentirate preveč povpreg. Kje ste našli Dacio v silhueti? Vse preveč se naslanjate na kritike drugih, pristranskih medijev. Najbolje bi bilo, da bi podali svojo lastno oceno ne pa kopi-pejst odgovori. Verjetno bi bilo fino, če ...prikaži več bi se še osvežili znanje o badge engineeringu, kateri je zelo dobro udejanjen v četvorčkih Renault/Opel/Nissan/Fiat. Nekako se ne morem sprijazniti da ste zapriseženi vw-jevec...žal. Pa lep dan.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.