Slovenija
31 ogledov

Vizjak: odmor za malico ne bi bil več plačan

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 12:57 22.junij 2012.

    ...spoštovani gospod Vizjak...a za se napijat bo dovoljeno?

  • dob008 13:00 22.junij 2012.

    barabe pokvarjene!

  • Marko Deleonardis 13:44 22.junij 2012.

    Sramota, to bi bila samo enotna pogodba za DOLOČEN čas, za nedoločen se pa ukinja.

  • Oxxo 13:46 22.junij 2012.

    Črnosrajčniki so že začeli svoj pohod proti narodu. Kar pred slabimi 70 leti ni uspelo dedkom in fotrom... zdaj udejanjajo na svoj način sinovi in vnuki = ukleniti in poteptati narod. Vzeti mu vse kar še je ostalo... da bo ...prikaži več več za tiste pri pravih koritih.

  • Oxxo 13:48 22.junij 2012.

    On si bo za kozarček ali dva že vzel čas... brez skrbi.... In seveda bo parlament taka nora uveljavitev zaobšla.... ker itak če je tam vse subvencionirano s strani davkoplačevalcev (hrana in pijača na pol zastonj), bo pa narod subvencioniral ...prikaži več še njihov čas za malico.

  • recesija 17:44 22.junij 2012.

    Končno odmor za malico ne bo več plačan. Upam, da bo tako tudi s potnimi stroški.

  • širhakl 16:00 22.junij 2012.

    Vizjak&Co,pojdite v proizvodnjo,kjer se stroji vrtijo 24ur na dan,delavec ne sme/more od stroja,ker ga nihče ne more zamenjat,viška delavcev ni,kapitalist zaposli minimum in delavec malica pri stroju ter DELA.Potemtakem tud ta ni upravičen do plačila,vladni zahojenci.

  • mirko 14:42 22.junij 2012.

    Meni je vseeno, če se ukinejo prav vsi dodatki k plači, samo naj bo plača takšna kot je v Nemčiji, ne pa 500 evrov.

  • Avatar atojeto
    atojeto 17:48 22.junij 2012.

    Nočem nobenih dodatkov, samo pošteno plačilo za svoje delo. Recimo 2000 €. Dodatki so itak samo zato, da so si tisti pri koritu zviševali plače, prikazovali pa osnovne.

  • T90 17:51 09.december 2012.

    »Vizjak: odmor za malico ne bi bil več plačan« - z besedami Vizjaka se ne strinjam, saj mislim da je plačan odmor za malico nujen dodatek in ga zaposleni potrebujejo. Predlagatelji tega ne plačanega odmora za malico se morda ne ...prikaži več zavedajo, da človek po par urah neprestanega dela, še posebaj če je delo fizično, potrebuje odmor za malico in krajši počitek. V odmoru lahko nabere moči za boljšo koncentracijo pri nadaljnem delu. S takšnim predlogom mislim, da bi vlada močno posegla v pravice delavcev. "Bravo Vizjak!!! V Avstriji..."V Avstriji so na splošno povprečne plače delavcev višje, kot povprečne plače v Sloveniji. Tudi če v Avstriji nimajo nikakršnih dodatkov, ljudje s povprečno plačo lažje preživijo skozi mesec kot v Sloveniji. Mislim pa tudi, da primerjava slovenskih delavcev z lenuhi ni na mestu, ker se delavci po mojem mnenju povsod enako trudijo, da bi dosegli čim boljše delovne rezultate, za tiste evre, ki jih na koncu zaslužijo za trdo delo. Menim, da bi s tem, ko se

  • DSP12 11:17 12.december 2012.

    Predvsem se strinjam s komentarjem uporabnika T90: »z besedami Vizjaka se ne strinjam...«. Malica bi morala ostati del delovnika, saj je to najosnovnejša pravica delavca. Če se bo to spremenilo, delavci ne bodo hoteli imeti odmora, ampak bodo raje delali, ...prikaži več kar bo posledično vodilo v nekvalitetno opravljeno delo, saj bo napor prevelik.Reforma naj bi tudi prinesla spremembe na področju administracije, kar se mi ne zdi v celoti pravilno. Objava prostega delovnega mesta bi morala biti obvezna za vse. Obveščanje in objavljanje razpisov preko spleta je tudi zelo slaba ideja, saj nekateri starejše generacije ne uporabljajo interneta ali računalnika. Razpisi in obveščanje o izbranem kandidatu bi nujno morala ostati pisna.Slab predlog je tudi ta, ki predvideva določitev maksimuma letnega dopusta, saj nekaterim delavcem ostaja dopust, ki ga nato izkoristijo do določenega datuma naslednjega leta. Ne vem zakaj bi bilo potrebno določiti maksimum, nekaterim namreč delovno mesto oziroma ne

  • Lavdan 13:05 22.junij 2012.

    Ne razumem kako je lahko človek tako nor, da sam sebi jemlje. Vse samo za dobiček nekaj njih. A tudi to se bo nehalo, ko bodo ljudje uvideli, da ne živijo zato, da bi jih peščica izkoriščala.

  • Sandi Miladić 14:30 22.junij 2012.

    KURBE, SVINJE, PRASCI, CIGANI, TATOVI, LOPOVI, ODERUHI, GNIDE, KURCI PALCI, GNOJI JEDNI, SMRADI SMRDLJIVI, GOMILE JEDNE, PRAŠČWONI, DREKI, GREZNICE SMRDLJIVE, KURCI USRANI, GNIDE POFUKANE, ..................... IN ŠE BI LAHKO NAŠTEVU, ZDEJ PA UMAKNITE OBJAVO ZARADI PRELEPIH BESED, SAMO UMAKITE TUDI ...prikaži več ČLANEK IN VLADO KER ČENE BODO PADALE GLAVE IN REZALO SE BO JAJCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • mb 13:13 22.junij 2012.

    pri BMW v angliji imajo delavci 53 minut plačanega odmora za "čaj". pol urni odmor za kosilo pa ni plačan

  • Dušan Križanič 19:13 16.julij 2012.

    Bravo Vizjak!!! V Avstriji tudi nimamo plačane malice in prevoznih stroškov, zato pa delamo kot črnci ne pa kot lenuhi v naših podjetjih. LP

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.