Slovenija
63 ogledov

Vlada hiti z imenovanji

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • majdas 13:14 25.januar 2013.

    "tralala", jaz si samo želim enega minimalnega medsebojnega spoštovanja. Ne glede na prepričanje, barvo in kaj jaz vem kaj še.In ne mi govorit, kaj jaz podpiram, ker ne veš. In ja, sem PROTI vsem žalitvam !Kaj se bo ...prikaži več iz te zmešnjave izcimilo, ne vem - vsekakor bomo tudi potem morali živeti skupaj VSI, vseh prepričanj, vseh barv ... Ali naj mogoče Slovenijo razdelimo na pol ... in na pol... in na pol...

  • tralala 08:08 25.januar 2013.

    Janšev hlapec na naš račun.

  • franke 08:41 25.januar 2013.

    TAKIH HLAPCEV JE VELIK. NOBENA VLADA RAZEN JANŠE NE ZAPOSLUJE NA ČUDEN NAČIN. ČE SI NAŠ?

  • tralala 08:43 25.januar 2013.

    Pač, šolski primer Partije. Naš si - dober si. Nič bat, vladavina teh ameb se zaključuje.

  • dragec 08:46 25.januar 2013.

    ma bodimo pošteni, vse dosedanje so zaposlovale po sistemu - ti meni - jez tebi. To nam je v krvi. Vzemite emo ministrstvo, preverite en priimek in boste ugotovili koliko svakinj, nečakov, tet, stricov...je zaposlenih. žal, to za našo politiko ...prikaži več ni koruptivno dejanje (češ, ni vezano na denarne nagrade)

  • majdas 09:56 25.januar 2013.

    Čigav hlapec si pa ti ? In na čigav račun ? A v tej državi živijo samo enega mišljenja ljudje ? A tisti z drugačnim ne prispevajo v proračun ?Prosim, a se lahko ne žalimo, a se lahko ...prikaži več vsaj sprejemamo, da smo različni in različnih mnenj - če se že spoštovati ne da ?!

  • tralala 10:10 25.januar 2013.

    Tale trenutek ste tisti, ki podpirate Gologlavčeve nečednosti (beri: vse svinjarije), močno v manjšini. In predstavniki te manjšine nam krojijo življenje - in nas dnevno žalijo in obkladajo z raznimi zombiji, komunajzerji, rdečkarji in ostalimi IZMIŠLJENIMI bajeslovnimi bitji - takih ...prikaži več ljudi ne morem in nočem spoštovati, se mi samo smilijo.KDO, Majda, ne sprejema drugega mnenja? Isto vprašanje, ki si ga zastavila, ti lahko zastavim jaz oz. ti lahko nastavim ogledalo - al bo to spet kakšen konstrukt ali zarota?

  • Senior 17:46 25.januar 2013.

    Sedanja vlada dela škodo Sloveniji tako, kot jo je delal okupator, ko je zapuščal državo; vse ruši za seboj!

  • tralala 13:14 25.januar 2013.

    Ampak tega Janševega hlapca/pisuna pa nikjer več ne prebavljajo. Novomeščani ga videti ne morejo, iz Siola so ga brcnili zaradi njegovih nebuloz in nizkotnega prerekanja s forumaši. Skratka, persona non grata.

  • tralala 14:49 25.januar 2013.

    Majda, jaz sem ti pravkar stisnil en PLUS. Zakaj? Ker si popolnoma korektno ugotovila, da z žaljenjem vsepovprek ne bomo prišli daleč. Zakaj se žalimo? Ker smo močno razdeljeni. Zakaj smo razdeljeni? Ker nekomu to paše - da lažje vlada. ...prikaži več Kdo vlada? Kriminalec, ki mu zedinjenje SLO naroda ne diši. A, glej ga, zlomka - kriminalec ima fanatične podpornike. To so ljudje, ki podpirajo laž, krajo, demagogijo, obkladanje z zgoraj omenjenimi bajeslovnimi bitji. Ljudi, ki me s takimi zadevami obmetavajo, od mene ne bodo imeli NITI minimalnega spoštovanja. Preden se me ožigosa za kakšnega levak/komu/rdeč/udba, naj povem, da ravno toliko preziram drugega so-obtoženega skorumpiranca, jih ne ločim po barvi, a on ne vlada in upam, da ne bo. Nama je očitno obema jasno, da tako ne moremo iti naprej.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.