Slovenija
97 ogledov

Vlada sprejela zakon, s katerim bi zaščitila Mercator

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dchello 15:10 13.april 2017.

    Se pravi bojo veleumi tujo (hrvaško) firmo zaščitili pred tujci (Hrvati)?Dajte potem še Slovenijo zaščititi pred takimi brihtami, ki nam tako uspešno vladajo že 25 let.

  • jezero 16:17 13.april 2017.

    Narodni izdajalci, ki so prodali Mercator Hrvatom, tečejo zadnji krog. Narodnemu srdu ne bodo ušli!

  • mirror 19:58 14.april 2017.

    Na to bi pomislili dragi naši politiki, preden ste prodali Mercator obubožanemu Agrokorju. Mercator ni več slovenski in lastnik lahko dela z njim kar hoče. Mi z Mercatorjem nimamo nič več in tudi ne pravice vtikanja v njegovo poslovanje. Imamo ...prikaži večmo pa na srečo dovolj drugih bolj konkurenčnih trgovcev z manjšimi maržami, kot jih ima Mercator.

  • Avatar praufo
    praufo 16:33 13.april 2017.

    to je več kot smešno ... prodaš parcelo sosedu in potem opazuješ kaj z njo počne ... ni ti všeč in poskušaš nekaj spremenit, kao ... gospodje in še gospe, ko si prodal si prodal ... ne vem kaj tukaj ...prikaži več ni jasno ... socializma ni več, lastnina je privat, je to JASNO? ... sosed ki si mu prodal parcelo, lahko naredi odpad, gramozno jamo, disko, ali pa posadi drevesa na gosto, ali pa izčrpava ne vem kaj in kaj boš? če je njegovo je njegovo, lahko se samo buniš da je ogrožal red in mir in to je vse ... HALO!

  • Avatar praufo
    praufo 17:57 13.april 2017.

    kmet, jakec in osel ... a so to slovenci, al gre za kaj drugega, ... no verjamem pa da je loterija slovenska, oz kaj boljšega kot loterija, recimo - keč de keš

  • Žurnalček 17:59 13.april 2017.

    Hrvaška Vlada je proti vsem zakonom svobodnega trga sprejela socialistićen zakon praktićno uvedba stećajnega upravitelja postavljenega s strani Vlade ali pa bolj na grobo NACIONALIZACIJO privatne lastnine ! Ker so šli Hrčki protizakonito v Agrokor , je morala to isto ...prikaži več , da bi zaščitila svoje delavce in dobavitelje narediti tudi SLO Vlada !

  • Avatar Leon
    Leon 17:52 13.april 2017.

    nadaljevanje ;Kmet zmiguje z glavo in vpraša: "Pa se nihče ni pritožil, ker je bil osel mrtev?"Jakec: "Seveda se je, vendar samo eden , tisti, ki je kupil "polno" srečkoin osla zadel. Njemu sem seveda vrnil kupnino ...prikaži več za srečko in možakar je bilzadovoljen. Ostalih 499 pa tako nima pojma, da je bil osel mrtev."In Jakec je odrasel in zdaj je verjetno direktor kakšne banke, direktorVZAJEMNE , DUTB, NLB, NKBM,direktor investicijske družbe, kakšnega pokojninskega sklada,sindikata ali pa je politik.PS... Mi smo pa tisti crknjeni osli, s katerimi trguje....

  • Alen Jazbec 14:42 14.april 2017.

    Ma kaki osli!!!!! Dajte pomagat svojim ljudem ne tem prascom, ki vsak dan pljuvajo in ščijejo po nas. Matr ste zabiti!!!!!

  • Žurnalček 17:55 13.april 2017.

    Jaz že 7 dni govorim , da je potrebno sprejeti zakon enak Lex Agrokor , ker Hrvaški ne velja za slovenski del Mercatorja in ga bodo , ker še najboljše dela v njihovem sistemu izčrpavali , da bi poravnali svoje ...prikaži več pufe ! Zgleda da sem pametnejši od pol SLO Vlade !

  • Avatar Leon
    Leon 17:51 13.april 2017.

    Jakec in osel .....Mlad fant, Jakec po imenu, je na podeželju od starega kmeta kupil osla. Kmet mu je obljubil žival naslednji dan pripeljati na dom.Drugi dan kmet pozvoni pri Jakcu in reče: "Zelo mi je žal, toda ...prikaži več osel je ponoči poginil."Jakec: "No, kaj moremo. Ampak denar mi morate vrniti."Toda kmet odvrne: "Hja, denar sem pa že zapravil..."Pa se Jakec odloči: "OK, potem mi pripeljite osla, kakršen že je..."In kmet mu pripelje mrtvega osla.Čez mesec dni pa se spet slučajno srečata in kmet vpraša Jakca:"Povej mi,kaj si napravil z mrtvim oslom?"Jakec odgovori: "Heheh, prodal sem ga na loteriji."Kmet: "Ampak to ni mogoče - mrtvega osla ponujati za nagrado."Jakec: "Saj nisem povedal, da je mrtev. Prodal sem 500 srečk po 50 eur, toje skupaj 25 000 eur, in zdaj izračunajte neobdavčen dobiček, če odštejeteše, kar sem vam dal za osla."Kmet zmiguje z glavo in vpraša: "Pa se nihče ni pritožil, ker je bil osel mrt

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.