Slovenija
34 ogledov

Volilna kampanja tudi uradno startala

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Filipka 09:21 04.november 2011.

    Jankovič je kot Amerika, Janša kot Grčija in Virant en mix. Lahko napovem vse skupaj bo eno veliko sranje brez rezultatov, javna uprava bo vlekla zase, gospodarstvo bo tonilo in se selilo, brezposelnost se bo večala, zaprla se bo mednarodna ...prikaži več pipca in bo javna uprava začela štrajkat nastal bo en velik drek.

  • modem350 09:13 05.november 2011.

    SDS ima prave rešitve, sposobnosti in izkušnje ter vodstvo za prevzem države. To podporo izražajo tudi velika imena evropskih funkcionarjev iz evropskega parlamenta in predsednikov tujih uspešnih vlad. Če jih nekaj na kratko naštejem: Nikola Gruevski (pred. vlade Makedonije), Hans-Gert ...prikaži več Pöttering (nekdanji pred. evropskega parlamenta), Jyrki Katainen (pred. vlade Republike Finske), Pedro Passos Coelho (pred. vlade Portugalske republike), Michael Spindelegger (vicekancler Republike Avstrije), Silvio Berlusconi ( pred. vlade Republike Italije), Emil Boc (pred. vlade Republike Romunije), Victor Orban (pred. vlade Republike Madžarske) in nemška zvezna kanclerka Angela Merkel.

  • privat 20:55 04.november 2011.

    začelo se je odštevati...Slovenska demokracija umira! Živel fašizem in korupcija! Kdo bo pa zmagal v taki Sloveniji?? Kdo bo glavni fašist in barabin??... Kaj to ni mogoče res? Da bo poštenjak zmagal...??v taki državi..

  • Dixon 11:19 04.november 2011.

    Glede na nove obraze, ki jih je predstavil SDS se nam tudi tokrat ne piše nič dobrega, če pridejo na oblast. Če nas bodo v svetlo prihodnost popeljali preračunljiva ga. Šoba, odlična pevka in dama Elvira Viler, ne pa političarka, ...prikaži več pa estradnik, ki ne plačuje davkov g. Auer potem ta prihodnost ne bo preveč svetla. Lahko nas je kar strah! Po Janševih besedah naj bi nas ti ljudje v prvih 100 dneh popeljali iz krize? S svojo strokovnostjo na področju financ zagotovo ne!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.