Avto
453 ogledov

Vozniki bodo morali poznati več znakov, videli pa jih bodo manj

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 18:00 09.junij 2016.

    Neverjetno tehne spremembe, smo postavili standard, ki mu bodo sedaj nedvomno sledili vsi po celem svetu. :-) Ali pa, hmm, bolj verjetno, ... do korita je uspel priti nekdo, ki se ukvarja z izdelavo teh znakov in drugega.

  • DasAuto 23:02 09.junij 2016.

    Prav je, da se tudi znaki posodabljajo, tako kot se vse drugo v našem življenju. Kljub vsemu pa imam par pripomb - znak za omejitev teže za tovorna vozila bo sedaj slabše razviden, predor je dejansko nevarnost in je zato ...prikaži več prekategorizacija nesmiselna, priporočena hitrost bi tudi morala ostati, čeprav le redki ta znak vsaj delno upoštevajo, znak za poškodovano bankino bi moral biti že na tablah na vhodnih mestih v državo.Ne vidim razloga za zamenjavo ''čebelic'', ker so tudi rdeče-beli znaki prav tako povoženi v preveč primerih. In kar me še najbolj moti, je pa ukinitev sredinskih črt po ozkih dvopasovnih cestah. Žal se veliko ljudi pri srečevanju z nasproti vozečimi orientira po sredinski črti, ker nimajo pravega občutka za širino vozila. Če ta črta izgine, se bojim da bo v prihodnje povečano povpraševanje po stranskih ogledalih, če že ne bo kaj hujšega.

  • bojovi 13:23 09.junij 2016.

    Če Janšisti niso viseli ko so uničili Slo. za svojo osebno korist, potem tudi Cerarjevi ne bodo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:37 09.junij 2016.

    Kdorkol je že delal to projekcijo da je treba to spremenit naj pove koliko % manj nesreč bo zaradi tega. Pa da vidmo če bo temu res tako. Ker če ni nesreč nič manj zarad tega potem nima smisla tok ...prikaži več enih sprememb dajat.

  • izRODEk 13:55 09.junij 2016.

    Janševi so navadni mali, lokalni lopovi. Cerarji so pa izdajalci.Prometna varnost jim je zgolj posel, fučka se njim za mrtve na cesti.

  • Avatar Leon
    Leon 14:41 09.junij 2016.

    AVP birokrati bodo podelili rutice za najbolj neumne voznike !

  • Miran61 17:26 09.junij 2016.

    Kar brez skrbi. Vsakemu znaku bodo priložena slovenska navodila.

  • AnzeSmolej 10:33 10.junij 2016.

    Točno to mi je najbolj skočilo v oči (tonaža vozil). Pa še nekaj primerov je ko je stara tabla boljša kot ta nova. Recimo sedaj sta dve tabli za kampiranje, ena za avtodome, ena pa za šotore in avte, sedaj ...prikaži več je to združeno v eno, kar pa vsekakor NI dobro, ker nima vsak kamp možnosti nastanitve avtodomov. Ter seveda največja napaka je ukinitev "zadrge" na avtocesti!

  • AnzeSmolej 10:34 10.junij 2016.

    ne samo znaki, vsa dokumentacija, vsi učbeniki se spremenijo in na novo tiskajo itd... Tudi če bi spremenili samo en znak je to ogromno denarja v ozadju potrošenega.

  • AnzeSmolej 10:35 10.junij 2016.

    Seveda najpomembnejše table pa niso uvedli. Poleg napisa Slovenija na vseh vstopnih točkah okoli države, bi morala biti tudi tabla "uničene ceste, vožnja na lastno odgovornost, stroškov popravila ne krijemo" zdraven pa "kupite vinjete".

  • tomazz 14:45 16.junij 2016.

    Mene pa zanima zakaj ne ukinejo rumeno luč. Rdeča, zelena, ki pred spremembo parkrat utripnejo. Pri rumeni iz rdeče nihče ne odloži telefona ... Taki semaforji bi bili cenejši, stare semaforje se pusti dokler so ok.

  • izRODEk 13:17 09.junij 2016.

    Če kdo ne ve, za kaj gre pri tej zadevi: gre za tlačanstvo Cerarjevih nemčurjev do Nemčije. Znaki, katere ikonizacija bo spremenjena, bodo sedaj enaki kot v Nemčiji, pri večini razlika nima nobenega smisla, določeni del je celo boljše staro ...prikaži več kot novo.Pač, hlapci. Cerar bi mamo prodal, če bi za trugo še kaj dobil. Ti "ljudje" ki so sedaj na oblasti, bodo po mojem slej kot prej viseli po kandelabrih širom Slovenskih ulic in trgov.In, ker je izdaja najhujši greh sem mnenja, da je tako prav.SF/SN!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.