Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
264 ogledov

Vrhunska zarota vremena in države

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vzev 12:02 17.januar 2017.

    Cestarji niso popravim čisto nič krivi. Sneženje je pač bilo obilno in ni možnosti, da bi bile vse ceste očiščene. Razen če bi zaposlili še enkrat toliko ljudi, in kupili še enkrat toliko strojev, ki bi potem celo leto samo ...prikaži več stali. Krivda je samo na tistih, ki niso izločili tovornjakov (pa ne spet 10 ur pred sneženjem, kot lani). Če na cesti nebi bilo tovornjak tudi nebi bilo toliko zastojev. Tudi če iz ceste vrže kakšen avto, je cesta še skoraj vedno odprta, ker ta ne ovira promet. Ko pa se pa zaustavi tovornjak pa stoji vse. Tako, da naj drugič izločijo tovornjake, pa bodo ceste prevozne, tudi če bo nekaj cm snega na njih.

  • Skippy 13:40 17.januar 2017.

    Na Štajerskem koncu niso tovornjaki delali popolnoma nobenih problemov. Vsa krivda je bila na prestrašenih voznikih, ker so očitno prvič videli sneg.

  • wolfyy 15:08 17.januar 2017.

    Vsem ki se pritožujete nad čiščenjem snega, toplo priporočam da greste z voznikom pluga na okoli. Vsaj novinarji bi to lahko naredili. in ne za 2 uri ampak za 3 dni zapored! torej dan pred sneženjem in potem 2 dni ...prikaži več sneženja, pa da vas vidimo, kdo od vas bo čez 3 dni sploh še kaj pisnil čez njih. Pri nas pride človek s traktorjem ob 5 popoldan splužit in reče da je v traktorju brez počitka od polnoči. Seveda mu z veseljem ponudimo topel čaj ali karkoli želi. Se precej vozil po snegu po Sloveniji in v zadnjih 10ih letih še nisem naletel na neprevozno cesto. Ne avtocesto in ne glavne preostale ceste. Sem pa že nekakjrat obstal v prometu zaradi nesposobnih voznikov, ki so zaprli tako avtocesto kot vzporedno lokalno cesto in to v razmerah, kjer je bila cesta prevozna vsaj za 90% ljudi na njej.

  • občan1 15:18 17.januar 2017.

    Na cesto vsi uslužbenci DARS- , ki se skrivajo po pisarnah. Če gledajo vinjete, naj gledajo tudi ostalo in izločajo vozila. SRAMOTA za cestarje in za DARS.

  • Boris Odreitz 19:52 17.januar 2017.

    cestarji ne, politiki in vodilni Dars pa . In še kako krivi !

  • Pepe007 14:01 17.januar 2017.

    Sneg je kako urco metalo kot pri norcih in da bi bila cesta prevozna tako kot to pričakuje slovenski voznik, bi moral plug iti vsakih 10 minut po istem odseku. Tovornjaki se morajo izločati. Kje pa se naj? Že ...prikaži več običajni večer so počivališča ob avtocestah polna zaradi limitov pri urah vožnje. Dars namesto, da bi tu zavohal dobiček, investiral, naredil dodatna počivališča in na koncu kasiral, si dela dodatne stroške in namešča ovire, da tovornjakarji ne bi stali na preveč nevarnih mestih.Da so urgence polne na tak dan, pa je tako ali tako nekaj narobe v naših glavah. Starejši nimajo na tak dan kaj iti ven. Mlajši pa morajo biti v taki fizični pripravljenosti, da en padec ne pomeni nujno zloma.

  • Boris Odreitz 19:51 17.januar 2017.

    to drži, zato pa naj primejo darsovci lopate pa ročno kidajo sneg.Ne da samo gledajo če se morda kak revček pelje brez vinjete. Brez vinjete se ne bo noben bogataš pelčjal. Sicer pa dars naškrampa zelo zelo zajetno goro denarja ...prikaži več z vinjetami pa še na druge načine. Samo naj bodo tiho in čistijo ceste. če pa je šoferjev plugov premalo, pa jih naj zaposlijo nove. Denarja je več kot dovolj. Politiki pa naj samo zaprejo smrdljive pokvarjene gobce !saj dobro vedo za kaj !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.