Slovenija
219 ogledov

Vsakih dvajset ur eden ...

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 20:03 06.september 2016.

    Še eno samomorilno državljansko dodajam. to, kar delamo in pustimo je kolektivni samomor samostojnosti. CETA je trojanski konj za TTIP. O tem bi se morali pogovarjati. Slovenska vlada je izdala slovenske državljanje in Slovenijo. ISC jemlje se zadnjo suveenost nad ...prikaži več lastno zemljo. tuje in domace korporacije bodo v primeru spremembe zakonodaje državo lahko tozile za izgubljene dobicke. recimo primer. v Sloveniji je suša. 14 od 24 glavnih vrtin vode je v rokah privatnih firm. Če bo država zaradi suše omejila črpanje zaradi varovanja podtalnice bodo te firme državi, NAM izstavile racun za izgubljene dobicke. pustite ze migrante. že 5000 let mamo migrante tukaj cez, pa smo se vedno zivi. turki so izvedli genocid nad armenci, pa slednji se vedno obstajajo. ne mores kar tako naroda ubiti. državo pa jim lahko z lahkoto ukrades. CETA STOP!!!! na ulice. ce razmisljas o samomoru in nepomebnosti. evo. imas vrednost državljana, da za svoj narod storis kar je prav.

  • jakec1575 20:01 06.september 2016.

    alkohol, droge, internet so samo sedativi in prostor za beg. Ko so se vracali ameriski junkiji vojaki iz Vietnama se jih je brez kakrsnih koli tezav resocializirano 95%. sami so sli z droge, ko so prisli v varno ljubece okolje. ...prikaži več samomorilnost je znak osamljenosti, tudi v hrupni dvorani. To je problem slovenske nepravilne vzgoje in pomanjkanja dajanja ljubezni v zgodnjih obdobjih. mnogi to danes mešajo s permisivno vzgojo, kar ni isto.

  • Avatar Leon
    Leon 19:35 06.september 2016.

    Edino statistični urad je zaznal resnično zastrašujočo številko 425 samomorov in jo zabeležil ! Kaj pa državni uradniki na odgovornih službah ? Ne želim omenjati določenih služb saj so že tako na udaru zaradi nesposobnosti .

  • Avatar praufo
    praufo 11:59 07.september 2016.

    se pa spoznaš na vietnam, mogoče pa še nisi slišal za posttravmatski stres, zadeva ni tako enostavna, ne vem kaj ima privatizacija in podtalnica veze s tem, problem je nekje drugje

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.