Slovenija
26 ogledov

"Vsako leto gre mimo nas 415 milijard evrov"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 22:34 06.maj 2015.

    Ja cena dostave je KLJUČNA zato nismo jebeno konkurenčni nikomur, ker človek iz UK pošlje v SLO paketek 400 gramov za 4 funte in je tukaj v 2 dneh. Nazaj je prišlo 15 eurov in trajalo 14 dni ...prikaži več :) pa se pejt pol biznisUkint pošto slovenije al pa omogočit konkurenci da dela pod enakimi pogoji, al pa zapret PS druge ni.

  • allstarr111 08:00 07.maj 2015.

    zakaj misliš da bi tolka izgubo, jest mislim da bi zaslužili celo več kot zdaj, ko razmišljam percej dolgo ali bi poslal paket ali imam kakaga znanca ki redno hodi v tisti konec slovenije, recimo 8 eurov za paket 2-7 ...prikaži več kg iz Lj v recimo Celje ?Mislim da če bi bila cena nižja bi se ta servis več uporabljal, recimo leta 95 so babe po ljubljanskih pisranah celo malico, tortice, sladolede naročale pri kuriskih službah, to pa zato ker je bilo poceni, sedaj še dokumentov ne pošiljajo več niti po pošti niti po kurisrkih službah, je ceneje da se en od zaposlenih direktno zapelje tja in da v pgodbe v podpis.

  • Pepe007 06:09 07.maj 2015.

    Kaj se obesaš na PŠ. Imaš en kup kurirskih služb in bi poiskal konkurenčno varianto. Če je ni, in če so stroški take pošiljke vseeno previsoki, da bi to bilo evro ali dva, pa naj Evropska komisija te pošiljke subvencionira. ...prikaži več Da bi Pošta spustila cene, potem pa tolkla izgubo, ki bi jo pokrival proračun, se mi zdi napačna ideja.

  • allstarr111 09:57 07.maj 2015.

    Ja res je, ampak kaj ko dejanska storitev ni vredna več kot 1 euro. Madona saj gre za domestic shipping v žepni državi.Recimo da je zadeva ogromno predraga, in jest je ne uporabljam več, oni bodo dražili folk ...prikaži več bo nehal uporabljat in zadeva se bo sama porihtala :) Pač samo selekcija ane.

  • nostradamus 09:10 07.maj 2015.

    vse se da vse se zmore kjer je volja tam je tudi pot vsako posiljko do par kg lahko spravis v kateri koli konec slovenije za max 2-5eur

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.