Slovenija
78 ogledov

Vsi zanikajo krivdo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • To Maš 13:56 15.januar 2013.

    Važn, da maš ti kej za povedat. Svaka mu čast, da je kljub temu, da ni najbolj ogrožen, šel podpret tiste ki so. Po tvoje bi morali profesorji delat od 6- 23h al kako? Protesti so bili po izteku večine ...prikaži več delovnih časov. Tko, da ne bluzi, pa še to, edinole BUTALCI so bili doma v teh naših Butalah, ker so premalo inteligentni, da bi dojeli, da je šlo za vso Slovenijo in Slovence.

  • BorutK 13:36 15.januar 2013.

    Važn, da tale Kurnik povsod zraven, seveda redno zaposlen profesor na FDV. Očitno niso dovolj zaposleni profesorji, da imajo časa bit na vsakem protestu v teh naših Butalah. .

  • BorutK 16:08 15.januar 2013.

    Ja, pričakujem, da bo profesor za denar ki ga dobi delal več kot recimo delavec v skladišču, ki dela osem ur, pol je pa oštariji cel dan. Shove it ti in tvoj ljubljeni profesorček pa protestirejta še naprej.

  • mzynfo 15:53 15.januar 2013.

    Po mojem bi morali nekateri profesorji sploh kaj delati. Poudarek je na NEKATERI. Ker blatijo dobro ime veliko odličnih profesorjev, ki še v sanjah ne pomislijo na štrajk oz. protestiranje.

  • MK 14:27 15.januar 2013.

    O Kurniku bi pa tudi jaz vedel kaj povedat!1. Človek ne opravlja dela za katerega je plačan! V času predavanj in vaj agitira za svoj konjiček in ne predava kar bi moral.2. Njegov nauk je marksizem, od profesorja ...prikaži več političnih sistemov pa bi pričakoval, da bo predaval o vseh sistemih ne samo o marksizmu.3. Boje organizira v službenem času, predavanja in vaje so nam odpadale brez obvestila, kasneje smo ga videli na raznih protestih.4. Kljub vsem svojim protestom živi na visoki nogi, kar ne morem trditi za vse ostale njegove kompanjone.Me zanima, če bi tako vneto protestiral, če bi moral delati v eni resni firmi. No z njim si ne bi nič pomagali razen da ga pošljejo v Korejo pa naj tam protestira proti vsemu.Njegovo službo naj dajo raje kakšnemu bolj sposobnemu, ki bo z veseljem DELAL!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.