Slovenija
102 ogledov

Z Adrio ne boste leteli za 30 evrov

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Sebastjan Kroflič 22:50 04.januar 2013.

    Meni se akcijska ponudba na 1nadan zdi popolnoma jasna in nedvoumna, na bralčevem mestu bi se malo zamislil nad samim sabo in svojo splošno razgledanostjo, mislim da bolj jasno ne bi moglo biti napisano...

  • Stolp 14:25 04.januar 2013.

    ije."Oseba za stike z javnostjo bi pač morala obvladati čisto slovenščino(če sploh imajo koga posebej za to)Pa da ne bi kdo slučajno mislil, da so kaj upoštevali. Pred kake par mesecev sem se spet ustavil na ...prikaži več enem od slovenskih autogrillov, tokrat na Obrežju in videl zopet akcijo: sendvič plus 0,25 coca cola po ceni dražji kot če bi kupil sendvič in 0.5 l coca cole. Lepo to služijo: kupijo cenejše četrtliterske pijače in jih podmuklo kot kao akcija prodajajo dražje kot pollitrske.KAJ KO BI ŽURNAL ŠE MALO TO RAZISKAL?

  • PepeGepe 14:42 04.januar 2013.

    Slovenski novinarji, konkretno J.Z., kdorkoli že ste - žalostno, da vas niso naučili novinarskega posla, kjer je prvo pravilo, da informacije treba PREVERITI! Mi lahko prosim kopirate, kje na 1nadan piše, navajam: Adria za 30 evrov ponuja kupon v vrednosti ...prikaži več sto evrov, ki ga lahko ZAMENJAŠ za povratno letalsko vozovnico. Sama sem tudi že večkrat kupila ponudbe za Adrio, kjer kupiš pač voucher in mi je kot pismeni državljanki jasno, da ne gre za zamenjavo, ampak zgolj voucher in da ostalo (do polne cene) doplačam. V današnjih časih je pač vredno prišparat vsak evro. Žalostno res, da je napačna informacija potem kar cel članek in da si zbijate kredibilnost s takimi neumnostmi.

  • Tinca877 14:27 04.januar 2013.

    Sama sem kupla kupon, ker je na spletni strani čisto lepo razloženo, da ga priložiš ceni vozovnice kot voucher=bon, samo da je v tem primeru 100EUR=30EUR. V vsakem primeru je karta cenejša za 100 eur.Tak majo napisano na ...prikaži veča strani:Redna cena izbrane povratne letalske vozovnice Adrie Airways z Brnika se tako zniža za vrednost voucherja.

  • Stolp 14:23 04.januar 2013.

    Naj opozorim na goljufive in zavajajoče akcije podjetja Autogrill v svojih lokalih n avtocesti!Pred kakim letom sem se peljal proti Gorici in se ustavil na počivališču pri Vogrskem. Naročil sem hamburger in hotel vzeti še 0,5 litrsko fanto ...prikaži več za zraven. Nakar mi natakarica po vsej sili hoče vsiliti 0,25 litrsko flaško fante, češ da je v akciji namesto pollitrske. Ta 'akcijska' cena je bila dražja kot posebej hambi in 0.5 litra fante.Natakarica(sicer prijazna) je bila agresivna in sem jo komaj prepričal. Seveda ni sama nič kriva, taka navodila ima od zgoraj. Ko sem se hotel pritožiti, na netu nikjer nisem našel kake domače strani slovenskega Autogrilla in sem komaj izvrtal nek email firme(najlaže je nategovati ljudi, pred kritikami in pritožbami pa se hermetično zapreti). No, ko sem dobil odgovor pristojne osebe sem doživel nov udarec. Glasil se je:"Zahavljujemo se vam za vaše mnenje, mi čemo upoštevati sve konstruktivne kritike za budoče akc

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.