Slovenija
33 ogledov

Z izletom Korošcev v Ljubljani se je ukvarjalo pet tržnih inšpektoric

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 08:13 08.september 2015.

    Če te nekdo neupravičeno preganja 14 mesecev, bi moral dobiti odškodnino. Ni pa prav, da odškodnino plačamo vsi državljani, naj jo malomarni zaposleni na inšpekciji.

  • dimnikar 07:49 08.september 2015.

    14 mesecev O.o

  • Swap 08:51 08.september 2015.

    Tako tece vse v sloveniji, ovcke pa samo jokate beeeeeeeeee beeeeeeeeeeeeee

  • Papaja Popi 09:01 08.september 2015.

    Od Abanke resne bodo dobili nobenega odgovora, ker so zelo arogantni kar se teh stvari tiče.Verjetno tudi od drugih bank ni pričakovati kaj boljšega.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:13 08.september 2015.

    5 inšpektorjev za en ubogi neškodljivi klub ..in celo leto dela? Madona..pol pa pravjo da je premal inšpektorjev. Za tamale ribe jih je še preveč. Tavelikih rib se pa noben ne dotakne ne. Vsi bi imel male ribe ker velikih ...prikaži več se bojijo. Mislm če inšpektor ni drzen da bi se ukvarjal z velikim ribam potem nima kej bit inšpektor! A bomo rabl posebno inšpekcijo ustanovit ki se bo ukvarjala samo z velikimi ribami? Mogoče ne bi bilo slabo.

  • Johan Spohan 12:22 08.september 2015.

    Ti inšpektorji pa tudi drugače ne bi nič delali, le mešali drek ker je to edino kar znajo.

  • zwqne 15:33 10.september 2015.

    KAJ si pa TI tako hudičevo pomemben in PAMETEN?

  • tecumseh_1975 09:31 08.september 2015.

    ni res da je vse zakrivil oglas na spletni strani. Zakrivil jo je en anonimni tečko, smartass, pametnjakovič... takih parazitov je v sloveniji malo morje. In pa seveda zakrivila jo je ta dotična inšpekcija .. domnevam da Tržna, ki se ...prikaži veče ima ukvarjat s vsemi možnimi nebulozami, ne zmore pa odgvoriti na pomembna vprašanja prej kot v 4ih tednih. Ja. Za vprašanje ki lahko odloča o par tisoč evrih kazni si vzamejo 4 tedne. in za dopolnilo še nadaljne 4 tedne. Tako da teh 14 mesecev je še OK.

  • blayo 11:30 08.september 2015.

    Jaz pa sem mnenja, da je "anonimno" prijavo podal (kolikor vem večkrat) nekdo, ki je precej visoko ali pa pozna nekoga ki je precej visoko na kakšnem (recimo gospodarskem) ministrstvu. Verjetno ima ta nekdo tudi precej časa in sedi lepo ...prikaži več zleknjen v naslonjaču ter samo dirigira. Inšpektorji so tu po mojem čista kolateralna škoda. Jaz bi tega, ki je to zakuhal, v imenu države tožil za odškodnino v protivrednosti vseh človek-ur, ki so jih inšpektorji za to brezveze porabili. Društvo pa ga naj tudi toži...

  • marabunta 10:35 08.september 2015.

    katastrofa.....tam, kjer bi pa inšpekcija morala delovati, jo pa lahko z baterijo iščeš, imajo nešteto izgovorov, kako so obremenjeni z delom in kako primanjkuje kadra....človek se res vpraša ali je v tej državi sploh še kaj normalnega,......in jaz plačujem, plačujem, ...prikaži več plačujem take zgubljene modele in primere

  • jakec1575 13:05 08.september 2015.

    za konkretni primer ne bom komentiral, vem pa da zakonodaja še vedno omogoca precej skrivanja denarja skozi drustva. Če si posten, kaj imas za skrivati in prenasati racune nekam, kjer se jih ne da preverjati. Če si posten je priliv ...prikaži več odliv ok. Če pa noces placevati davkov, hkrati pa od države in obcin vzames vsako subvencijo je pa to slovenska folklora. Vsi bi vse zastonj, nihce pa ne bi nic placal. Ne recem, da ni zdravstvo za uredit, a tudi tega denarja skozi drustva se nabere. V Sloveniji je ogromno drustev.

  • blayo 14:02 08.september 2015.

    Ja kaj je zdaj, a so v tem primeru torej delali preveč, ali niso nič delali? Zjasni se! Postavi se v kožo inšpektorja in povej nam neukim telebanom, kako bi ti v tem primeru postopal?

  • Johan Spohan 15:01 08.september 2015.

    Predvsem nisem blayo in ne bi šel v tako službo, ker znam delati tudi kaj koristnega.

  • alibaba 17:05 08.september 2015.

    Sodniki,tožilci,inšpektorji ,po domače klopi,pijavke in picajzli,spadajo v skupino parazitov ,ki pijejo kri.V isti skupini so še politiki,ampak oni so vampirji,ki nam bojo še tisto kri popili,ki jo ostali paraziti pustijo.In parazite ne prosiš,če lahko prenehajo,ampak jih enostavno popipsaš do smrti.

  • maresem 10:24 08.september 2015.

    Ste kdaj slišali za Tunguzijo ali pa Banana republiko? No, če ne, potem povem, da sta to eni bolj razvitih, normalnih in treznih držav od Slovenije.

  • blayo 11:34 08.september 2015.

    Svetujem ti, da se kar takoj odseliš tja, če si mnenja, da ti je tukaj prehudo...

  • blayo 13:56 08.september 2015.

    Se strinjam. Mimogrede... gospoda Araha je inšpektor prijazno pozval naj se v zvezi s prijavo oglasi na inšpektoratu, kjer bo imel možnost pojasniti vse skupaj. Kolikor je meni znano, je poziv preprosto ignoriral, ker po njegovem mnenju tržni inšpektorat ni ...prikaži več pristojen za to zadevo oziroma po njegovih besedah "si lasti pristojnosti ki jih nima". Pa lepo vas prosim, kakšen način pa je to??? Če te uradni organ/oseba pozove k nečemu, si se dolžan na poziv odzvati! Kam bi prišli, če se nobena firma ne bi odzvala na pozive recimo dacarjev, ali če se noben šofer ne bi več odzval na policistovo mahanje z liziko? Če se ne odzoveš, te bodo pač dali privesti, na tvoje stroške seveda.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.