V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da… ...prikaži več sem izvedela o tem. To, karr sem počel ....
........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com
Bi se strinjal z Verstappnovo prvotno izjavo. Imel pri hiši dva renaulta, pri cliju l.93 motor soliden (1.4 8v ), pa zanič mehanika ( zavore, ležaji, končniki...), pri meganu l.96 pa poleg slabe mehanike katastrofa motor ( 1.6 8v ).… ...prikaži več Trikrat je šlo tesnilo na glavi, prvič že pred prevoženimi 10.000 km. Renault nikoli več.
Povsem nerealno je primerjati serijski avtomobil in motor za dirkalnik F1. Si pač imel smolo ali pa si slabo delal z avtomobilom. Sam imam že drugega Renaulta in do sedaj nimam niti najmanjše pripombe. Verjetno bo naslednji avtomobil iste znamke.
V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da… ...prikaži več sem izvedela o tem. To, karr sem počel .... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com
Bi se strinjal z Verstappnovo prvotno izjavo. Imel pri hiši dva renaulta, pri cliju l.93 motor soliden (1.4 8v ), pa zanič mehanika ( zavore, ležaji, končniki...), pri meganu l.96 pa poleg slabe mehanike katastrofa motor ( 1.6 8v ).… ...prikaži več Trikrat je šlo tesnilo na glavi, prvič že pred prevoženimi 10.000 km. Renault nikoli več.
Povsem nerealno je primerjati serijski avtomobil in motor za dirkalnik F1. Si pač imel smolo ali pa si slabo delal z avtomobilom. Sam imam že drugega Renaulta in do sedaj nimam niti najmanjše pripombe. Verjetno bo naslednji avtomobil iste znamke.