Slovenija
17 ogledov

Za božič že novi poslanci

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pilotko 06:57 29.september 2011.

    Zmagal bo Janša, ker roko na srce druge resne in trde alternative ni. Tam se ponujajo neki Žnidaršiči, pa zeleni Kranjci,Hanžki, Koširce-bla,bla,bla...Dobil bo moj glas, a če ne bo resno udaril po mizi in zajagal barabe v imenu raje , ...prikaži več bo šel čez dve leti po poti Pahorja.Fronta je odprta brez milosti za barabe.

  • Veteran 10:12 29.september 2011.

    Seveda našega vrlega predsednika skrbi samo zmaga Janše, vendar poglejmo resnici v oči, kdo bi lahko drugi sedaj vodil Slovenijo. In prav je da se da ponovna možnost Janši saj je edina njegova vlada, ki je speljala mandat do konca. ...prikaži več Leta 2008 pa je bil poražen samo zaradi več ali manj namišljenih afer in ljudje smo samo ljudje in če nam nekdo 10 krat ponovi, da je nekdo kradel mu na koncu verjamemo. Tokrat bom raje spremljal program in verjemite mi, program SDS glede reševanja krize v Sloveniji je revolucionaren in real zato mi je všeč. SDS IMATE MOJ GLAS IN MOJE DRUŽINE!

  • privat 11:32 29.september 2011.

    Danes je čas samo za resna dejanja v kolikor hočemo preživeti v eU-ju .To pa pomeni da potrebujemo resnega in poštenega človeka ,ki bo naredil čistko v gospodarskem,političnem in popravilo v socialnem stanju naroda-države! Vse drugo kaže na resno ogrožanje ...prikaži več mira v Sloveniji ali dalje Eu. J.j ni rešitev za tako kaotične in resne probleme v državi. Živimo že 10 let v ne socialni,ne demokratični in ne pravni državi ...in čas je za spremembe!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 05:52 29.september 2011.

    Edino,kar bom upošteval na volitvah,je to,da ne bom volil dosedanjih barab ne glede ali so belčki ali komunajzerji,ker so naredili preveč škode v teh 3.letih.Bo moral nekdo se fejst potrudit za moj glas in upam,da tudi za ostale glasove državljanov!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.